Strugurasii de S-O'11 il asteapta pe Mos!!! *16*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Buna seara, la toata lumea!

Am revenit si eu . Va citesc zilnic, dar nu prea postez

May, referitor la ce ai scris, vreau doar sa-ti zic ca eu am simtit ca am "click-uit" foarte tare cu tine, insa a fost o chestie (marunta de altfel) care m-a determinat sa am comportamentul meu, imatur mai degraba, ulterior. :(

Jade, multumesc frumos.

Lali, nu m-am suparat, Doamne fereste, nu ma supar chiar asa usor.

Acuma sa revin putin la "noi".
Matzuca mea e cumintica, creste frumos, avem 5.700 g, eu sper sa nu depasim 6 kg la 3 luni , adica daca ajungem la 6 sunt mai mult decat multumita. A mea mananca extrem de mult... adica incerc sa o tin la 700-750 ml laptic pe zi. Doarme bine noaptea, indiferent la cat o culc seara, la 6 dim se trezeste. In schimb, zilele astea e maraita rau, doarme destul de prost ziua (pana acu'cateva zile dormea foarte bine, in medie 17 ore pe zi) si cere laptic mai tot timpul.
Suzeta ne ajuta extrem de mult, nu stiu ce as fi facut daca nu o accepta. Suntem dependente de ea, o linisteste atat de bine!

Duminica am avut si noi botezul. Antonia a fost extrem de cuminte in Biserica, de fapt a dormit o buna parte. Preotul a zis la un moment dat ca papusa mea nu plange. Si l-am intrebat ca trebuie sa planga? La care el a zis ca sigur, toti copiii plang :)). Dupa ce a terminat insa ritualul si o imbracam pe micuta, s-a pornit a mea pe un plans de se zguduiau peretii. Nu prea ii place sa fie sucita si invartita cand o imbracam. Atunci i-am zis la preot, ia uitati, acuma plange!:))

Intreba cineva de vopsit parul. Eu il am vospit cu vopsea profesionala de vreo 2 saptamani si nu mi-a scazut lapticul deloc, eu zic ca nu afecteaza .

Eu inca nu am ajuns la ginecolog de cand am nascut, sprea rusinea mea, desi timp am avut. Mai e cineva in situatia asta?

Va pup pe toate si LA MULTI ANI celor care si-au sarbatorit si isi sarbatoresc comorile (si sotii :)) ).

Mamica de matzuca Antonia (26.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Andreea, mersi esti o draguta! Apropo de intalinre chiar ma gandeam ca pe unele dintre voi le stiu in realitate! Eu nu prea am intrat pe timpul sarcinii si acum imi pare rau

Mikka, nu stiu ce-i cu ameteala ca pana acum nu am mai patit asa ceva, poate cum zici si tu e o lipsa de ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Alayna... eu zic ca faza cu cantariul la o luna e oarecum relativa, ar trebui sa vezi mai mult o medie, inainte sa o trei pe Lp asteapta si luna asta..
Zic relativa pt ca : Noura sa zicem xca are 8 sapt.. a avut puseu in sapt 4 in care a luat 400 g intr-o sapt si va mai avea puseu in sapt 9 in care va mai lua 400 .. intelegi ideea? poate luna a 3-a va pune 1000 g iarasi ceea ce ar fi ff bine nu?
Hai mami nu te necaji si fii cuminte..
Lasa fata sa pape cat vrea, adik da-i sanul de mai multe ori pana il refuza complet, adica impinge sfarcul cu limbuta de mai multe ori, la inceput il lasa ii ziceam pa.. insa nici noaptea nu dormea cum trebuie, acum i-l dau de mai multe ori pana isi intoarce capul, sau il impinge afara..

...........................................................................
...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Jade - da, parasutism si chiar de performanta. a fost una dintre cele mai perioade din my life.


alayna - Andrei face la fel de ~ o saptamana si cu accent maxim in anumite zile, de exemplu azi noapte cand a facut tare urat mititelul. Dar cred ca azi noapte era din cauza mea. Mor de oftica ca supararea mea l-a afectat pe el. Azi pe la pranz, s-a trezit si m-am dus langa patut, eram cu ochii in lacrimi si atat de umflati ca nici nu-l vedeam prea bine, dar mititelul meu print, minunea vietii mele mi-a zambit timp de 2-3 minute continuu si era atat de vesel ca m-a facut sa privesc altfel viata asta. Nimic, dar nimic in lumea asta nu merita sa ma atace si sa sufere Andrei.
La noi functioneza urmatoarele: plimbatul prin casa pe semiintuneric, leganatul lent si pus melodii pentru copii de pe youtube (tip cutiuta muzicala), cand face rau de tot - il linistesc punandu-l sus pe umar si ne plimbam povestind cu cuvinte foarte, foarte calde si calme.
Sunt momente in care cedez, dar am noroc ca il ia sotul, eu ma mai calmez si reiau povestea.
Inca ceva, eu nu insist, daca el nu vrea si nu vrea, este vesel, il las pana cand oboseste si ii e foame rau si papa semiadormit.
Face crize urate, ia sanul si in secunda urmatoare il arunca, da cu manuta in el, isi suge pumnul, tipa, se incordeaza nervos si mi se rupe inima cand il vad asa.

Doamne, cum spunea May, ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca il am. Cat m-am rugat sa ni-l dea Doamne, Doamne, prin ce incercari a trebuit sa trecem ca sa-l avem...dar nimic nu mai conteaza cand il privesc. Daca totul este daramat in jurul meu si imi vad puiul parca plutesc.
Pana acum ceva timp nu intelegeam cand citeam pe aici sau prin alte parti: bucuria si sentimentul unic in timpul alaptarii. Acum, cand ma priveste Andrei in ochi in timp ce papa simt cat de minunat este ca am reusit sa alaptez. In prima luna, in care consider ca a fost groznic de greu, am avut nenumerate tentative de a trece pe LP. Cei din jurul meu, care imi doreau binele, imi spuneau ca ma chinui si eu si chinui si copilul, ca nu se satura, ca laptele nu e consistent, ca sa-i dau apa ca ii e sete, ca LP are tot ce-i trebuie, LM nu are tot...incercau sa ma convinga ca macar un supliment sa-i dau...etc
Intr-o noapte chiar sotul meu, cand am facut o criza ca nu mai puteam de oboseala (Andrei papa si la 30 de min), mi l-a laut din brate si imi spunea ca gata se terminam cu povestea asta ca se duce la farmacie si ia LP. Doamne ce am suferit cand el mi-a spus asta, el care a luptat alaturi de mine si care intelegea cat de important e LM.

Sunt mandra de mine ca am ajus sa simt asta. Sunt mandra ca am luptat impotirva tuturor. Sunt fericita ca v-am intalnit si ca am citit postarile Ionelei.

Multumesc Ionela!!! Scrierile tale imi aparea mereu in minte in momentele de criza si asta e un factor care m-a ajutat sa nu renunt.



21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Iris.. sa va fie de bine botezul...e frumoasa e Antonia...
Eu sunt in sit cu ginecologul.. e fapt mai rau, noi implinim sapt viit 4 luni

Pinkysor.. asa sunt si eu sanii moi, numai noaptea si dimineata sunt tari, insa pitik creste...
Oricum luna asta a mai scazut ritmul de crestere, cred ca o sa ajungem undeva la 850 (in 3 sapt a pus 650)

...........................................................................
...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Andreea.. sunt mandra de tine ca si de sora mea cand imi povestesti cat de mult ai tinut sa il alaptezi, exact ca si tine inainte de a o naste , ma gandeam : si ce de va fi LP, e mai comod si nu voi fi stresata.. insa uite ca acu consider ca e una dintre cele mai mari bucurii cand in mom de papa o privesc si ma priveste in ochi, ma mangaie cu manutele ei dulci si imi zambeste.. ZIceam inainte ca vreau sa alptez pana la 3 luni, acum imi doresc sa alptez cat mai mult 1 an -2 ...offf sunt trista ca la un an merg la servici..
Eu nu ma plang de nimik greu, nici nastere, nici alaptat.. am facut furia laptelui, de vreo 6 ori cred canale infundate, si alaptat la 2 ore.. insa nimic nu e greu cand imi vad puiul fericit si langa mine... Pt mine meseria de mama nu mi-i se pare grea (obositoare uneori).. insa e sublima.. inainte imi puneam intrebarea daca o sa o iubesc? daca o sa ma sentimente materne.. acum mirosul ei imi e intiparit in aerul pe care il respir, mi-i se face dor de ea cand doarme, si da totul pt ea..

...........................................................................
...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Sei

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Fetelor, eu iar pe fuga.... dar trebuie sa va scriu


MULTUMESC MULT pentru cuvintele frumoase. Sunteti niste dragute. Andreea... m-ai facut sa am lacrimi in ochi. Uite, pentru ce am citit azi de la voi simt ca am primit inzecit inapoi ce am dat... Va multumesc si eu mult ...
Si eu simt ca trebuie sa va multumesc pentru ca sunteti mamici minunate, dedicate.... ca tot ce am incercat sa va povestesc a gasit teren roditor si nu s-a pierdut aiurea... Va multumesc pentru ca am gasit aici mamici dispuse sa faca orice pentru copiii lor. Va multumesc pentru ca nu ati cedat la greu. Va multumesc pentru ca mi-ati oferit certitudinea ca ceea ce cred eu e adevarat( "mamicile isi doresc sa alapteze dar nu au sprijin si informatie" ... eu asta cred). As fi fost foarte trista sa nu fi gasit macar 1-2 mamici care sa "profite"de informatiile pe cere le tot postam.

Imi amintesc faptul ca la inceput, cand inca eram o grupa de burtoase si am adus vorba de alaptare am fost apostrofata ( jur ca nu mai stiu de catre cine) ca mai e timp sa vb despre asta dupa nastere.... O Doamne.... atunci imi venea sa scriu cu litere de o schioapa: dupa nastere vorbim de ce ar fi putut sa fie!!!
Mi-am facut curaj si am insistat. Uneori prea mult. Cred ca am plictisit cu postarile mele care se repetau la infinit... dar mereu imi repetam: daca 1 mama si 1 copil au de castigat din asta atunci merita efortul...

Gata... ca sunt enorm de sentimentala in seara asta

Nu nominalizez pe fiecare.... sincer nu am timp... dar toate imi sunteti dragi.... Am fete pe care le iubesc de-a dreptul si nu alapteaza... deci nu e un criteriu discriminator si nu nominalizez PUNCt

In incheierea mesajului va spun totusi: contributia mea la reusita voastra e de 1 % restul ati facut voi si copiii. Probabil ca majoritatea dintre voi v-ati fi descurcat tot atat de bine si fara mine... poate doar am usurat munca unora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Buna seara dragi mamici:)

Va multumesc tare mult ca va mai ganditi si la noi(hihiih eu's o zambareata si cu kate radsi ma maimutaresc pana o fac sa rada in hohote:))) azi i-am cantat un elefant se legana si asa tare radea:))))))mor de dragul ei)

Sotul cu sanatatea e cam la fel atata timp cat ii dau ce-i accepta stomacul e k daca calc sau calca singur pe alaturi tin-te bine si cauta pastile

ee eu cu siecsu.....:))))) ma gandeam eu ca am ramas in gandul cuiva cu ata:)) MI-E SI RUSINE SA ZIC CUM STAM ACUM CU SIECSU:))dar zic poate mai fac pofta fetelor ) haha asa si sa zic..daca ratam intr-o zi partida ziua urmatoare recuperam:))) uof uof c ma fac eu cu barbatelu asta ca ma alearga prin casa de am ajuns bat...
imi spune sa pun mana sa mananc ca iar a disparut fundu meu si nu mai are dc ma prinde=)))asa ca fetelor DATI-MI DIN KG VOASTRE IN PLUS SA LE PUN EU Pe FUND SI PICIOARE

OK atat despre mine acum e randul strugurasei mele dragi sa va spuna cateva cuvinte:
-ma treesc dimineatzafoarte biedispusa, vb cu mami ma schimba mami sau imi da sa mananc intai depinde de cat de flamanda sunt;

dupa ce terminam cu papa+schimbat tipam,chiuim radem, ma pup si dragalesc cu catelul meu roz care canta putin london bridge

iar papam a a trecut timpu si mami a stat sim-atinut de vb m-a pus sipe burta am scos aerul tras si vanturile rapid inut capu suuuuuuuus cat mai sus si in timp ce pap adorm ar nu dau drumu la tatatica

alooo kateee gata mami cu descrisu mai lasa-ma si pe mine sa mai scriu sa te mai laud cum imi prinzi sfarcu in pumn si il rotesti de imi vn sa ma urc pe pereti, cum infigi mana in parul meu si tragiiiii tare tare, cum chui de ne aud vecini de a parter, de cum te impingi in picioare si in cap cu corpu-n sus de zici ca faci podu.

mamii da zi si cum iti umplu fata de bucurie cand imi vezi mutrisoara, de cum tuguiez eu buzele sa pap, de cum ma uit la fata ta si zambesc si imi frec manutele una de alta cand iti intind sfarcu

seara sunt mai obosita stiu si desi adorm ma trezesc plangand dar tu esti mereu acolo si ma linistesti.

De mlte ori nici mie nu imi vine sa cred ca sunt mamica, si ca mana asta de om depinde de mine, dar realizez ca totul e real si petrec f f fmult timp cu ea.. nu vreau s pierd nimic din descoperirile pe car le face, sa-i observ reactiile la orice.

mie mi s-a parut frumusica fata mea:)) tacsu si acu spune ca-i urata si eu ii spun ca seamana cu el:)))) si asta e adevarul ca seamana cu el:)))ba ca are capul alungit b ca are par pe funte:))(mai nou a descoperi ca are si mustata:))) ba ca e chealaaaa, ba ca are picioarele strambe(si aici seamana c el:)))) ba ca plange si e urata cum face buzele i cum se tstramba ba ca nu e uita la el(petrece maxim 10 min cu ea pe zi si sta acasa mereu el deci no commet...numai daca merg la magazin si se trezeste plangand sta cu ea...sau mai stiu eu in ce cazuri in care vrea el sa stea cu ea dar f putin oricum, sper sa i se trezeasca si lui spiritul patern odata:))) bn ca a recunoscut ca ei 2 momentan nu vb aceeasi limba ....

mama mama cat am scris si cate as mai avea de scris.... mi-e tare dor sa scriu sa comunic practic cu voi sa pt sa ma bag in discutii (bineinteles numai daca am habar ma bag) dar mutatu asta m-a dat peste cap(nici acum dupa 2 sapt nuam descfacut toate alea) abia ieri au venit termpoanele si usa d l ntrare si azi gasit solutie a asezatul mobilei in sufragerie sa-mi intre si patul mare sa pot sta si dorm comod cu fata, ca da dorm cu ea s-s tare bucroasa:)))tati se roaga sa dorm cu el dar mi-am cerut scuze si i-am spus ca sforaie pre tare:)) asta e adevarul.. plus kate inca se trezeste si cauta tatica trage d cateva ori si adormim l loc imediat

ok ok ma opresc uoff de vreo 3 zile vroiam s scriu insa mi-am facut un obicei sa nu scriu pana nu sunt la zi cu cititul

va pup pe toate,va iubesc pe toate(no exceptions)si va multumesc nespus ca existati si impartiti si bune si rele cu noi si va doresc numai bine bine fericire si iubire, santate si noroc.

si sciu de o ora deja si mi-e somnic si ma bag la naniiiiiii:) va pupic si sper ca nu v-am plictisit prea tare

aa si uite ca mai am ceva de zis:
La multe lunite bb-lor serbati de cand amscris ultima oara pana acum

La multi ani mamicilor fericite

la multi an taticilor iubiti

..............

vin saratorile vin sarbatorile... zille astea sper sa fac si eu bradu...

si gataaaa la naniiiiiiii:) pup dulci pentru fiecare in parte

Cea mai fericita mamica de Kate Rina 28.08.2011

http://burchiu.ro/botez_burchiu_kate_rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

lena-, in primul rand am cerut prospectul la cabinet dr in ziua vaccinului. Evident ca l-am primit... ba si cutia ai dreptul sa o ceri... si sa vezi ambalajul si sa citesti pe acolo...
Apoi am cautat si pe net prospectele vaccinurilor de la diferite firma... Am intrat pe site-urile firmelor... am cautat si decizia de punere pe piata a produselor...



Mergi la inceput