Strugurasii de S-O'11 il asteapta pe Mos!!! *16*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broome spune:

Am lipsit o zi si iar am de recuperat un capitol!

Bujo, o sa ma uit imediat sa vad cum sa activez mesajul privat.

Decizia de a emigra nu este una usoara.. pana la urma decizi ce e mai bine pt tine... asa eram si noi pana acu 5 ani, satui de coruptia de acolo, ziceam ca plecam oriunde si pe jos daca trebuie... :d

La noi faza cu deschisul geamului nu functioneaza momentan pt ca afara e mai cald decat in casa
Daca ies cu el la plimbare in carut, 90% din dati nu doarme, face ochii cat cepele si admira peretii carutului. Daca-l pun insa in carrier (am un ergo baby carrier care cred ca e tratat cu iz de somn) adoarme in minutul nr-ul doi cu conditia sa nu stam pe loc...

Mersi Lali

Cu infasatul, si eu dimineata il gasesc cu mainele afara. Tocmai ce am invatat ieri alte tehnici, acum incerc sa le aplic.

Ieri a venit un consultant de lactatie si somn sa investigheze de ce nu doarme (cand am fost la vizita de 4 sapt, m-am plans la asistenta maternala ca nu doarme ziua si n-am timp de nimic altceva si mi-au facut programare cu un consultant.. a durat 3 sapt pana a venit ca si uitasem de asta...)
Concluzia:
partea buna, ca fac bine ce fac, copilul e sanatos (s-a uitat la piele ca nu e deshidratata si la tonusul muscular), a zis ca n-are rost sa mai alaptez in fata ei sa vada daca fac bine (desi asta era unul din pasii care trebuia sa-i faca). Tare fericita am fost cand mi-a zis asta . Meritul pt asta e in parte al vostru, si apoi la moasle de la spital. Aici pe forum am citit dinainte sa nasc tehnici de alaptat, multumesc Bujo si Ionela, si apropo de asta, toata stima pt Ionela care aloca atat de mult timp dand sfaturi la toate fetele in nevoie). Iar asistentele din spital, au fost toate extraordinare, m-au invatat de la cum sa-l tin, pozitii de alaptat, cum sa-l atasez corect (cand am plecat imi venea sa cumpar flori si bomboane la toate, si as fi facut-o daca nu erau prea multe implicate in ecuatie, m-am limitat la cea cu care am nascut si care a tinut sa-mi multumeacsa de vreo doua ori dupa de parca ea nascuse si eu am stat dupa fundul ei...)

Partea proasta, il alaptez prea mult... seara eu il adorm la san, suge vreo ora si juma, doua ore. A zis NU mai mult de o ora. pt ca suge o cantitate prea mare de lapte care pune presiune pe stomacelul lui micut...
La fel si in timpul zilei, eu cand il pun jos mai mult de 5 min nu sta calm ca incepe sa planga, il iau in brate si daca nu pot sa-l linistesc ii dau sa suga (si el vrea!) Gresit, daca ultima oara s-a retras el de bunavoie de la san, chiar daca a supt 10, 20 min inseamna ca e suficient, pasul urmator sa-l pun jos, in 5-10 min el incepe sa dea semne de oboseala, atunci sa-l iau sa-l infas (Mi-a zis sa-i las manutele afara sa poata sa si le bage in gurita), il iau in brate si in 5 min adormit.. in fata mea! Problema e ca nu doarme mai mult de 15-20 min...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hellena, cred ca esti singura de pe planeta asta careia nu i-am facut impresia ca sunt aroganta la inceput :)) serios vorbesc, si in realitate tot impresia asta o las. n-am inteles eu descrierea ta :P dar pot sa zic ca mie mi se potriveste expresia "ce e in gusa e si-n capusa", deci sa nu va asteptati sa ma loveasca diplomatia si sa spun ceva pe ocolite, ca am lipsit cand s-a impartit asta

Lena, de temp apei i-am zis in toate felurile, i-a zis si pediatru cand a venit pe aici. eh, nu nenica, toti sunt prosti, inclusiv doctorul, ca fata tre sa iasa fierbinte de la baita si uite asa in fiecare seara ma bombane si incearca sa bage fata in cadita inainte sa probez eu cu termometru, bagand mana si zicand: e rece, domle! si cand bag eu mana, ma frig ea ia oalele de pe foc cu mana goala

alayna, sper ca a revenit pitica ;a sentimente mai bune.

andreea, pupici si azi sa-ti treaca supararea

iris, nu stiu ce chestie, eu ti-am zis ca am incercat in vreo 2 randuri sa te contactez, dar mie nu-mi place cand ma pun oamenii pe ignor asa din senin si stii cum sunt eu ca directa am fost si cu tine de la inceput. nah ce sa zic, asa a fost sa fie.

broome, nici a mea nu doarme mai mult ziua. maxim o juma de ora.

matza, esti criminala cu sexu eu te invidiez la maxim

fetelor, cum sa fac sa slabesc si eu??
am inceput sa ma ingras nu mai zic ca aveam 15 kile peste cat trebe, acum am 17
mai nene, metabolismul meu a luat-o razna dupa 30 de ani.
pai de dormit dorm vreo 2-3 reprize de cate 2 ore in 24 de ore. hai cateodata reusesc 3 ore. de facut miscare fac cate 1-2 ore afara impingand la carut continuu, plus 3 ore de leganat si mers de curg siroaiele pe mine seara cand are colici si inca vreo ora-doua pe ziua adunate.
de mancat nu mai mananc asa mult, dar mananc ceva ca am obs cum scad protiile cum scade lapticul.
deci ce sa fac ca nu-mi place deloc cum arat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

May, si eu am de dat jos 10 kg. am inceput sa scot dulciurile painea..cat alaptez asta e...

oricum eu m am si ingrasat mult ultimele luni de nastere. 16-17 kile , la inaltimea mea e enorm! Acu stau si trag. bine macar ca am mijloc din cauza ca am avut burta in fata...ascutita.

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

neatza..

eu sunt varza..
AM vb cu dr specialist in boli digestive..JAde ti-a zis cumva chirurgul de boala hirchprung?



...........................................................................
...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Fetele, sunt f incantata ca ati scris cateva cuvinte si la adresa mea. Ne cunoastem de putina vreme si credeam ca nu ati avut timp sa va faceti o parere.

Mie imi sunteti toate dragi, sunteti mamici perfecte, mereu ingrijorate pt puiutii vostri. Sunteti suflete calde, imi place cum conunicati virtual. Sunteti deschise, aveti rabdare si aveti si sfaturi intelepte.

Mi-ar placea sa intru mai des sa scriu, dar sunt toata ziua pe drumuri. Am jar la talpi, nu pot sta locului. Se pare ca si Anton iubeste iuresul nostru zilnic.
Acum ne pregatim iarasi de piscina!

Un buchetel de pt fiecare!

Zi fumoasa!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Ionela, sa stii ca te subestimezi prea mult. Nu stiu celelalte fete dar la mine ai avut un procentaj mare stii ca la un moment dat ti-am spus k mama si sora au alaptat doar cateva luni, si da la mama motivul a fost k s-a reintors la munca iar la sora k invata atunci, la medicina si tot pleca dimineata si venea seara.
M-ai facut sa inteleg multe lucruri si sa stiu sa argumentez atunci cand le spuneam de ce fac intr-un anumit fel. In plus faptul ca ai repetat de mai multe ori mi-a intiparit in minte informatia :D
Multumesc inca o data pentru tot.
O sa caut si eu pe net prospectele ;)

Matza, lasa ca despachetati voi. Ce frumos ai scris. Kate cred k sta cu gura pana la urechi toata ziua.

Broome si la mine pitica sta mult inainte de somn. Si eu tot daca plange o bag la tzitzi. Dar cred k e ok pitica, eu cred k daca papa prea mult ar vomita, cum se intampla cateodata, dar nu atunci cand cred eu k a papat mult... nu stiu ce sa zic
e fain ca vine consultant la voi

May, soacra mea tot zicea k trebuie sa iasa rosie din baita :)))
Sa vezi cand am pus-o cu colacelul la 35 grade, cica e rece apa. Eu am spus: "Nu e rece, e calduta, daca ii pun mai calda se moleseste. Asa este indicat :D. Dupa vreo 5 minute de balaceala a zis "Da, e calda apa, nu stiu de ce mi se parea asa rece la inceput... ca la piscina e chiar mai rece :P"


Sei, ce ti-a spus specialistul... au venit rezultate? sau ati fost azi dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, linistete-te mami..

ce idee i a mai venit si acuma medicului? Ce i aia?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Fetelor la noi un vaccin s-a inrosit...vreo 5mm diametru si e putin tare intr-o parte.
Tb sa fac ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Lena C Si noi am avut locurile vaccinurilor inflamate si indurate. Nu am facut nimic, doar usor masaj, seara, dupa baita. S-au remis in 10-14 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Abmariana, distractie placuta la piscina.
Ce as merge si yo...

Mergi la inceput