Dovleceii de sept-oct 2009 vor fulgi de zapada(18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va pupa fata

azi am fost si am vazut o gradinita. era goala, ce-i drept, ca de-abia pe 9 reiau activitatea. era ENORMA! 500mp. cinci sute! mie mi s-a parut muuuult. lui carol i-a placut, s-a dus glont in clasa de grupa mica sa se joaca cu masinutele lor. la pitici nu prea a stat ca nu erau jucarii asa interesante.

maine ma duc sa ma vad inca una. e ceva mai departe DAR are acces gratuit la sala de sport pentru parinti in banii de gradinita ai copilului. sa vedem cum e si cu mesele pentru ca aici se plateste separat.

ceea ce nu-mi place este ca pe aici nu prea au notiunea de a nu da una-alta de mancare copilului. s-a uitat cam ca la masini pocnite cand i-am spus ca eu nu-i dau dulciuri lui carol si as vrea sa nu primeasca nici la gradinita. sau prajeli sau alte chestii... sa vedem cum e si dincolo.

in rest, toate bune si frumoase. eu incep sa ma acomodez ( Selen) desi mi-e tare greu. este un alt fel de oameni, mult mai calmi. totul merge mai incet. (eu eram convinsa ca e banc, nu e...). de exemplu: tot cascand ochii pe la cladirile din centru s-a facut verde la semafor. soferul din spate nu m-a claxonat deloc-deloc. m-am prins eu ca este verde si am plecat, el a prins galben si a mai stat la un semafor. va dau cuvantul de onoare ca eu cred ca aici masinile nu au claxon. toata lumea plateste parcarea in Cluj. este un automat special, nu exista paza care sa te traga de mana sa-ti spuna sa parchezi. o faci ca esti cetatean onest. NU SUNT PARCAGII! am zis ca asa ceva nu se poate. au parcari supraterane. toto clujul este un sir de sensuri unice de asta e mai greu fara gps, dar ma invat eu.

ce sa va mai zic? aici, in Floresti, unde stam noi, te saluta lumea pe strada. oricum suntem atractia orasului ca nu vorbim cu accent . painea are 4 kg si e din aia ca roata carului, absolut delicioasa. nu sunt shaormarii n-am vazut prea multi tigani, spre deloc. inca nu am descoperit unde isi duc copiii la joaca (,) ca pe strada nu ii vezi si, cu toate atsea, sunt foarte multi inscrisi la gradinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
La multi ani 2012!!
Am disparut pentru ca nu a mai scris nimeni dar azi am avut un soc cand am vazut 3 pagini
Noi am petrecut revelionul dormind, nu numai Loris de la 21.00 ci si eu de la 11.30 Nu am avut dispozitie de sarbatorit.
Deja am scos bradul ca se scutura si daca te uitai la el
ioana, ce ma faci sa rad cu modul de a povesti despre Cluj Ai incercat sa vezi prin mall daca nu sunt locuri de joaca? Pe vreme de iarna e f bun un loc de asta. Spor la cautat gradinite si acomodare usoara lui Carol!!!
monikus, mergi la medic pentru linistea ta!Sunt sigura ca nu e nimic patologic
selen, imi pare rau de pete . Dar daca i s-a extins nu se poate intampla si invers?Sa-i dispara/sa se atenueze pe parcurs?
katteryna, lali, x_ggg, roxxy
La capitolul vorbit Loris ma surprinde din cand in cand cu o propozitie: mami, nu pot dar nu foloseste l,c,g,r...T e la putere!!!Incercam sa il fac sa zica lapte. LA-la-la-lapte!!!El:La-la-ate!!
Numele lui e OITZ!!
Nu e prea ascultator (drept e ca eu ridic vocea imediat ), face curat sau macar incepe doar daca ii aduc sacul ca sa ii arunc jucariile (as fi preferat sa nu folosesc metoda asta...de constrangere/santaj ) Cel mai mult ma dispera ca trebuie sa stau mereu cu ochii pe el. cUM IL LAS 3 SEC ba imi ia geanta, mai strica ceva, ba rastoarna de pe raft (la supermarket), etc.
Dar sanatosi sa fim ca trec toate.
Va

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Primesc cu mare placere pupicul .
Sfatul meu este ca atunci cand Rares loveste alti copii sa-i explici ca nu e bine si sa-l iei din locul respectiv, dar sa nu exagerezi certandu-l cum am facut eu cu Matei (care acum o incaseaza de la toti pentru ca el stie ca nu e bine sa dam in copii ).

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Un pupic mare si pentru Roxxy, chiar daca nu am "conversat" noi prea mult, multumim pentru ideile de jucarii, foarte foarte utile, mai asteptam exemple si de altele, cele de la quercetti sunt super super.

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

am revenit...

Ioana bafta maine si acomodare usoara lui Carol la gradi si tie la noul servici!

Selen o pupam pe Ebru sa-i treaca repede. Va dat doctora ceva?

Kemsy bine ai revenit.Stai linistita si eu vorbesc cu peretii uneori.Asa sunt copii...si eu ma enervez, ma supar, dar imi trece repede. Acum avem alta problema de ce nu ninge, ca ea (Ramona ) s-a rugat la doamne doamne sa-i dea zapada, dar inca nu a nins.

Abia astept sa inceapa gradi ca am observat ca daca sunt putin separati se inteleg mai bine cand se revad.

Fug sa-i culc asa ca va urez noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

va

Mergi la inceput

Ioana cum a fost azi? Te-ai decis cu gradi?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Heeey La Multi Ani!

Lali draga Foarte frumos povestesti de Paul si parca mi-l imaginez prin parc

Selen va astept cu vesti bune de la doctor!

Monikus noi am fost ieri la dr Selea. Iti trimit PM cu nr ei de telefon. Noi am discutat printre altele si despre problema cu somnul de noapte caci Raisa are seri cand adoarme ff greu pt ca e agitata si se smiorcaie asa pana adoarme, sau nopti cand se trezeste si apoi adoarme f greu. Ne-a recomandat Passiflora sirop si tinctura de tei.

Noi ne-am intalnit ieri cu Moni Iulia care va saluta. Sper sa isi repare mai repede calculatorul sa mai intre pe aici. Pe Tudorita nu l-am vazut, era bolnavior si a ramas acasa cu bunica.

Va imbratisam pe toate!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...

Mergi la inceput

am revenit

Laura, da, m-am decis cu gradinita. o vom alege pe cea pe care am vazut-o prima data. luni va fi ziua cea mare si nu stiu cine va plange mai mult: eu sau feciorul...

Mergi la inceput

Buna!

Ioana cred ca s-ar putea sa plangi tu mai mult.Va doresc acomodare usoara si rapida!

Katty va pupam. LA fel ca si Lali te admir mult pentru taria ta de caracter.

Monica ce mai faceti? Am vazut pe fb poze cu voi.

Lali ce fac puii?

Selen sper sa scapati repede de probleme.

Mai stiti ceva de Danuta?

Noi suntem bine. Ieri au fost pe la IKea, dar singura care putea sa intre la locul de joaca a fost Ramona.SIngura nu a vrut. Asa ca asteptam sa creasca Mihai.
Va urez un we placut. Maine ii facem pomana bunicii de un an. Asa ca voi lipsi.

povestea noastra

Mergi la inceput

Si pentru ca sigur maine nu voi intra:

LA MULTI ANI IOANA SI IOAN!

povestea noastra

Mergi la inceput