Dovleceii de sept-oct 2009 vor fulgi de zapada(18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neata si din Ardeal

noi ne pregatim sa mergem sa cumparam chestiute pentru gradinita asa ca va doresc o vineri linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

neata si din Ardeal

noi ne pregatim sa mergem sa cumparam chestiute pentru gradinita asa ca va doresc o vineri linistita

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbâtii

Ce emotii... si noi saptamana viitoare trebuie sa mergem sa il inscriem pe Rares pentru septembrie 2012, sa vad ce analize trebuie sa faca. Inca nu ne-am hotarat daca la program scurt sau lung.

Chiar, daca ar fi sa aveti de ales ce ati alege, lung sau scurt? Ma gandeam ca pentru socializare 4 ore pe zi ar fi destul pentru inceput, pe de alta parte, la program lung ar invata sa manance ce i se da, sa doarma mai repede... Negativ, ma gandesc la toate bolile pamantului, la lipsa de igiena(mai ales ca va merge la o gradinita de stat)...

De cand am aflat ca trebuie sa mergem de pe acum sa il inscriem, noaptea visez ca il da altui parinte la plecare, sau ca fuge de la gradi pe usa si il pierd.... oare sunt in toate mintile?

Mergi la inceput

Cata, eu, daca ar fi avut cine sa mi-l ia la 1 de la gradinita, nu l-as fi lasat la program lung. nu ma incanta ideea in sine, nu stiu de ce.

eu cred ca e normal sa ai asa emotii. pe mine ma bufnea plansul la telefon cand stabileam intalnirea cu directoarea gridinitei

cat despre boli... eu cred ca le vor face oricum, indiferent daca stau la program lung sau scurt. asta e colectivitatea. mie nu de boli mi-e teama ci de felul in care va reactiona cand isi va da seama ca trec orele si eu nu sunt langa el partea buna este ca gradinita pentru care am optat are si psiholog acolo asa ca sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

seara buna!

Ioanna, mie mi se pare oricum alta lume acolo, mai buna decat in partea asta (sud, sud-est..), mai civilizata, mai curata...cred ca e cea mai buna alternativa la plecatu' afara....
si eu tot la program scurt as da-o pe Ebru...si probabil asa va fi...tot mai bine sa manance si sa doarma la ea acasa....la noi mai e si problema cu mancatul porcului si nu stiu daca vor tine cont cei de la gradi...
si lasa plansu'! capu' sus, ca avem copii mari deja! si inca unu pt maine!

Laura ce frumoasa e poza cu cei doi pitici!

de dat nu ne-a dat nimic, ca a zis ca daca e ce ne-a zis ea, nu are tratament, ne-a dat doar o crema pt piele f uscata care a zis ca ii mai imbunatateste un pic aspectul (in sensul ca pe langa roseata, are si portiuni uscate si sa ramana doar roseata)..din pacate de retras nu se mai retrage...probabil cand va fi Ebruska o domnisoara cocheta si va exista posibilitatea unei operatii estetice, ceva, o vom ajuta s-o faca, asta e.....va mai tin la curent dupa ce ajungem si la Buc.

weekend placut tuturor si La multi ani Ioni si Ioane pt maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Salutare tuturor

Acum sase luni am primit linkul unui film; imi amintesc si acum comentariul care-l insotea: „ Interesant ..si va rog nu impuscati mesagerul ". Pentru mine a fost inceput de drum nou.
Voi cum sunteti? O duceti bine? Sau cum zice Dr. Saul - „Numarul kilogramelor si al datoriilor acumulate scad”?
Sau poate aveti pe cineva drag pentru care medicina actuala face foarte putin si ati vrea sa puteti face mai mult. Sau poate ca va simtiti depasiti de ritmul vietii vostre si nu stiti cum sa faceti sa fiti in stare sa o luati de la capat, din nou, in fiecare zi.
Poate sunteti parintii unui copil si ati vrea ca el sa-si traiasca viata din plin. Incremeneste timpul cat e bolnav si nu va recapatati rasuflarea decat cand incepe sa zambeasca si sa alerge?

Poate vreti cu indarjire pentru el un viitor fara boli cronice si fara suferinta. Sau pur si simplu poate vreti sa-i fiti alaturi, multi ani de aici incolo.
Poate aveti jumatati de raspunsuri sau poate aveti nevoie de alte intrebari, caci viata voastra se afla de prea mult timp in acelasi punct, pe aceeasi elipsa.
Vi se pare ca visez? ; Viata mea a intrat pe un alt fagas, unul mai bun ...acum sase luni. Ovidiu, simt ca nu ti-am multumit suficient pentru asta. Multumesc prieten drag.

Eu ... eu imi doresc sa privesc in jur si sa vad numai oameni sanatosi.
http://www.fitforfood.org/nutrition/foodmatters/

daci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Multumesc Ioana pt indarjirea ta de ati respecta valorile :)

La multi ani!

Monikus ... lasa copilul in pace ca nu are nimic.

daci

Mergi la inceput

iti multumesc, Daciana!

La multi ani, copilului meu!
La multi ani, mie!

La multi ani, Ioni de peste tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

buna seara!
Eu sunt fara chef de nimic,asa ca am intrat doar sa va pup.
Monikus maine mai spre seara te sun.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dimineata!

Selen multumesc.

Ioana abia astept impresii din prima zi: si a ta si alui Carol.

Monica ce mai faceti? Vorba lui Lali poate vorbim la tel.

Eu ca luni dimineata nu prea am chef de nimic. Va pupic si o saptamana excelenta va doresc

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!
Ma doare stomacul,frumos inceput de saptamana!
POate reusesc mai tarziu sa spun cate o vorba fiecareia.
Laura ti-am spus ce mult imi place avatarul tau? Imi place mult,sunt asa de diferiti copilasii tai,si asa frumosi!

Va pup, ma apuc de treburi,cand le mai termin intru pe aici.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput