Dovleceii de sept-oct 2009 vor fulgi de zapada(18)
Raspunsuri - Pagina 6
selen80 spune:
neatza!
ca sa nu ramanem mai prejos, venim si noi cu povestiri de sarbatori am fost si noi 3 zile la munte, EBru a fost super incantata de zapada, asta e fost de fapt si scopul, s-o ducem pe ea la zapada, ca la noi nu vad sanse sa apara....
am avut si un Mos acolo la pensiune, de care s-a speriat foarte tare! dar apoi cand a venit cu punguta de cadou la ea si i-am zis ca uite, iti da Mosu cadou, s-a linistit putin si a zis si un "mesi" printre sughituri oricum, ne-au prins bine 3 zile de pauza si de aer curat...
La multi ani retroactiv si tuturor Stefanilor si Stefaniilor!
La multi ani si Cristinica de Laura!
Eu nu i-am cumparat multe jucarii in timpul anului, noi avem multe primite de la nasi, asa ca nu pot fi considerate "noutati"...eu i-am mai luat puzzle-uri, pt ca vad ca-i plac....altfel de jucarii nu ii mentin interesul prea mult timp, in schimb puzzle-uri face si desface toata ziulica! si carticelele ii plac f mult, si lego-urile....deci astea vor fi primele pe lista de acum....
Katy tinem pumnii stransi sa primit vesti bune, ca doar e sezonul minunilor, nu? ;)
dermatolog pana la urma ne-a recomandat o dr de aici, pe Rodica Trifu asa ca vom merge pe mana ei (oricum citisem niste pareri pozitive despre ea si pe net, deci era pe lista noastra)..
eu va urez de acum sa aveti un an nou cu mult mai bun decat 2011, sa aveti copilasi sanatosi si care sa invete multe multe lucruri noi!
va pupacesc!
Lali_mete spune:
La multi ani dovlecei!!!
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
laura78nico spune:
Va uram si noi un an mult mai bun si multa sanatate!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
vine
Roxxy80 spune:
Buna, mamicilo! La multi ani!!!
La noi prima zi de Craciun a fost minunata. S-au trezit amandoi cu noaptea in cap (desi nu e felul lor) si au fost extaziati de toate cadourile. Au rupt hartiile de impachetat cu cea mai mare viteza si se auzea mere: oau!!! oau!!! mami, ite aisi (uite aici). Dintre toate cadourile, Maria a fost incantata de un supermarket care e f complex: tejghea, rafturi, cutiute de tot feluol, fructe, casa de marcat, bani. Toata ziua a stat si a vandut.
Printre cadourile de succes se numara si un joc ''Soarecele si pisica'' pe care il jucam in 4. Desi Maria nu stie sa numere, ii dam noi cartonasele si ea e f fericita si rezista pana la sfarsitul jocului. Ea a fost incantata sa mearga la Mos Craciun in brate la mine la serviciu. La noi e primul an cand nu vine mos Craciun in persoana acasa (fratele meu era cel care se imbraca in mos dar anul acesta nu a fost disponibil).
Craciunul acesta a mai adus ceva frumos cu el, si anume mai multa intelegere intre copilasii mei. O mare parte din zi construiesc impreuna, coloreaza, picteaza. Sincer, cred ca intelegerea dintre ei vine si din faptul ca Maria a inceput sa vorbeasca. Desi e al doilea copil, eu inca ma minunez cand o aud ca ma intreaba ceva. Dimineata e mortala. S-a obisnuit cu noi acasa (suntem amandoi in concediu de o saptamana) si cum deschide ochii intreaba: tati e acasa? nani ase? (nani face?). Matei ase nani? Pecam? (plecam?)
Pronunta aproape perfect unele cuvinte. Nu poate pronunta deloc: l, c (la inceput de cuvant). In schimb, incepe sa se auda un r slab.
A inceput sa-mi spuna: ubec muuut, mami. La inceput nu am inteles ca-mi spunea ca ma iubeste. Mi-a spus si ca sunt umoasa. Ma laud ca cioara, dar nu mai pot de mandrie.Scuze ca v-am facut capul patrat.
Va urez un 2012 plin de sanatate si impliniri, liniste sufleteasca si mereu veselie.
katteryna spune:
PETRECERE FRUMOASA MAMICI SI PITICI! SA AVETI SANATATE SI BUCURII IN NOUL AN!
Raisa trimite pupici tuturor dovleceilor iar eu va imbratisez cu drag!
LA MULTI ANI!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...
Lali_mete spune:
La multi aaaaani!!!!
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
laura78nico spune:
La multi ani! Un an nou cu multa sanatate si numai impliniri!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Roxy este foarte frumos ce povesteti tu.Si la noi sunt momente cand se joaca foarte frumos impreuna, dar se mai si cearta.
Fug sa-l culc pe Mihai.
Va pupam si va dorim numai bine.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
vine
monikus spune:
In primul rand
La multi ani! Sa aveti un an 2012 plin de bucurii si impliniri, lipsit de boli si greutati.
Am citit ce ati povestit. Foarte frumos.
Acum sa va spun si eu ca Rares a fost foarte incantat de un autobuz muzical de la fisher price. S-a jucat foarte mult cu el pt ca evident, fiind muzical, canta. A primit si o tablita din aia cu pilitura ca sa scrie pe ea. Trebuie sa recunosc ca m-a uimit si chiar a mazgalit ceva pe ea. A primit si lego si masinute si ghiozdan, si orga muzicala si alte chestii care canta, hainute si dulciuri cu tona, de care nu s-a atins. Evident din nou ca dulciurile le-a mancat maicasa.
De revelion a stat treaz pana la 2 dimineata si a facut scandal mare dupa ce s-au terminat arfiticiile si pocnitorile si am intrat de pe balcon in casa. Ar fi vrut sa mai iesim afara. Per total a fost ok. Mai nasol dimineata cand la ora 8.30 era Rares era fresh si noi...zombie pt ca ne culcasem de 2 ore cand a dat el scularea. De reve au venit nasii lui Rares la noi cu doi copilasi pana in 4 ani jumate asa ca va dati seama ce a fost in casa.
Eu inca nu mi-am revenit prea bine dar asta e. La munca se anunta un an infernal dar sper sa-i fac fata.
Vin si cu o rugaminte. Recomandati-mi un neurolog pediatric bun. Ma ingrijoreaza foarte tare faptul ca Rares nu vrea sa scoata nici un cuvant si as vrea sa merg cu el la un neurolog bun.
Imi pare tare rau ca nu mai apuc sa mai vb cu voi mai des dar cred ca nici daca ziua ar avea 48 de ore nu as reusi.
Va pup si va doresc toate cele bune.
katteryna spune:
Monikus eu am consultat 4 neurologi pediatri in Bucuresti si "am ramas" la dr Selea. Are consultatii la spitalul Marie Curie si cabinet particular tot in zona aceea. Eu pe ea ti-as recomanda-o pentru ca pe mine m-a ajutat cel mai mult, a fost singura care "si-a pierdut timpul" sa imi explice multe din problemele Raisei si m-a invatat inclusiv cum sa ma joc cu ea. Iti pot da nr ei de telefon pentru programare sau poti suna la secretariatul spitalului si sa ceri la dansa.Are o asistenta foarte draguta care face programarile. Sau as putea sa va programez chiar eu pe 4 ianuarie cand ne ducem la consultatie la ea. Sunt prin zona daca ai nevoie de alte informatii
la toate
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...