Dovleceii de sept-oct 2009 vor fulgi de zapada(18)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanna81 spune:
La multi ani, dragelor! stiu ca ati fost cuminti toate si ca va mosul v-a adus tot ce aveati nevoie: copii frumosi, sanatosi si cuminti(!!)
laura78nico spune:
Sarbatori fericite! multa sanatate si numai bucurii!
am pe toata lumea!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
vine
Lali_mete spune:
Salutare dragi gagici!!!
Am intrat sa vad ce faceti,ne pregatim de dat fuguta la nasii lui Paul!
Abea astept dupa sarbatori sa ne citim ce nazbati iau facut dovleceii nostri zilele astea!
Va pupic!!!
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
kemsy spune:
Salutare!!!
Ce faceti, inca cu petrecerile??!!
Onomastica frumoasa Stefanei!!!La multi ani!
Noi am cam terminat cu petrecutul, acum intram in rutina.
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
laura78nico spune:
Buna
Si noi ne intram in rutina...pana sambataAm petrecut doua zile acum stam pe acasa.
LA MULTI ANI STEFANIA
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
vine
katteryna spune:
LA MULTI ANI STEFANIA, LORIS STEFAN SI TUTUROR SARBATORITILOR!!!!
Selen sper sa gasesti un dermatolog bun!
Eu sunt cu sufletul la gura zilele astea, astept mail de la clinica din Mexic cu programarea pentru transplant...
Va imbratisam!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...
x_ggg spune:
Neata!
Cu intarziere, primiti si din partea mea toate urarile de bine, Sarbatori Fericite, un An Nou cu bucurii, sanatate si fericire!
Noi am fost plecati la munte pana aseara si nu am avut nici macar o liniuta de semnal(rupti de realitate am fost 3 zile, nici tv macar).Nu a fost chiar rau, dar.... va pup, o sa revin cu povestiri(poze am pus ceva pe FB), dar astept si de la voi istorioare de Craciun cu dovlecei!
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
vreti?
Noi am petrecut Craciunul in familie, am mancat cu moderatie si vad ca nu m-a mai durut stomacul ca in alti ani,nici nu mi-a mai fost greata.
Paul nu a fost atat de incantat de cadouri cum ma asteptam,dar la anul stiu eu cum sa fac.El a tot primit jucarii,si cu ocazie si fara ocazie,asa ca nu a fost ceva spectaculos,asa ca va mai primi jucarii de la iepuras,apoi de ziua lui si la Craciun,atat.
Ai vostri cum au reactionat la primirea cadourilor?
Kateryna sa dea Dumnezeu sa primiti vestea buna , si sa auzim in curand ca se face bine printesa. Citesc cu emotie despre fiecare progres al ei !
Xggg e reconfortanat cate o scapare de asta in natura,asa,fara semnal,fara tv,nu? Doar ca noi ne-am obisnuit atat de mult cu ele ca eu ,cel putin,ma astept sa se intample numai rele despre care nu pot sa aflu cand nu am semnal la telefon.
Va pup pe toate ,ma apuc de strans masa ca a mancat Paul si a pus omleta si in pahar .
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
laura78nico spune:
Buna fetele!
Si noi am petrecut Craciunul in familie. In prima zi au venit socrii si parintii mei ca sa o serbam si pe Cristiana. A doua zi am fost noi la socrii ca au venit finii lor si vroiau sa-i vada pe cei mici. Cat despre cadouri...Mihai a fost incantat. A primit un lego, o masinuta, un catel care alearga o mingie, iar Ramona a fost in culmea fericirii cand a vazut-o pe papusa Maia sub brad. Cred ca in viata me nu am vazut-o asa de fericita!
cat despre revelion o sa-l facem cu surorile mele si cumnatii la noi acasa. De maine ma apuc de pregatiri.
Va am si va dorim spor la treaba!
povestea noastra
vine