Dovleceii de sept-oct 2009 vor fulgi de zapada(18)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Multumesc fetele! Am notat si cumpar azi. Ioana ai suflat bine! Stii ce ninge in Bucuresti? Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
am vazut la televizor. cred ca e asa de frumoooooss... numai sofer sa nu fii! si la Cluj e zapada si ninge asa de furmos. e iarna, domnule, iarna
kemsy spune:
Salutare!!!
Je sunt!!!Mami de dovlecel!!
laura, sanatate la puiuti!!
S eu vreau la opera...dar pana una alta ma multumesc cu un circ, maine mergem la spectacol
ioana, ceva poze cu iarna frumoasa la Cj nu pui?
La tv vad ca iarna isi arata coltii ascutiti
Noi suntem bine, incerc sa-mi ocup timpul cat mai mult si ma impart intre plimbari, cumparaturi, zumba, piscina...etc Lolitz continua sa ceara mereu la wc (desi ieri a uitat sa ceara o data, era concentrat la desene ). Inca il las cu pampers cand iesim...oare sa il scot?
Noapte buna!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
laura78nico spune:
Buna!
Azi cam doare in gat. Sper sa nu trag iar ca data trecuta.
Copii sunt bine, RAmona la gradi, Mihai acasa.
Am si eu o intrebare. Mihai nu prea mai bea lapte (bine el nu a fost niciodata un bautor veritabil), dar cel putin imi bea cam 300 ml pe zi. Acum nu ajungem cred ca nici la 200 ml. In schimb bea apa si suc de fructe. Ce as putea face, ca nu prea as renunta de acum la lapte?
Va doresc o zi minunata!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
Ioanna81 spune:
Buna, fetelor
Cum sunteti? din ce vad eu pe la televizor este nenorocire in Bucuresti si pe langa! sper ca nu ati avut probleme prea mari din cauza vremii.
Nasii mei sunt blocati la Movilita de ieri dupa-masa de la 3. si astia nebuni ca au plecat pe asemenea vreme cu copil mic si femeie insarcinata dar si oamenii de la drumuri sunt total dezorganizati. acuma cica vine armata ca este o femeie pe acolo care intra in travaliu si e blocata in masina.
Ioanna81 spune:
Lauraa, multa sanatate va doresc.
noi suntem bine! cu gradinita si serviciul dar totul e ok.
Kem, fotografii nu am apucat sa fac. poate in WE.
va doresc numai bine tuturor
Ioanna81 spune:
Laura, apropo de lapte, Carol nu prea mai mananca lapte de cand e la gradinita. doar ce primeste acolo - un pic d eiaurt, ceva gris cu lapte etc.
eu nu prea imi fac griji cu laptele. niciodata nu mi-am facut poate si din cauza faptului ca eu nu beau lapte dleoc (nu-mi place) asa ca il las in pace. Calciu se poate lua din alte mancaruri (spanac, brocoli, suc de portocale proaspat stors etc) fara nici un fel de probleme
kemsy spune:
Salutare!!
laura, daca nu vrea lapte se mai poate inlocui, iaurt, branzica...tot lactat e.Loris imi bea uneori 800 ml pe zi in schimb nu-i place branza si nici iaurtul.
Aici e friiig, intunecat, bate vantul dar fara zapada
O zi buna!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
x_ggg spune:
Oare Rares cat lapte bea? Greu de spus, avand in vedere ca el stiti ce sursa de lapte are. In schimb mananca zilnic 2 paharute de iaurt(cam 250-300gr), si branza de 2-3 ori pe saptamana cate 1 lingura, pusa in fructe. Seara mananca de 3-4 ori pe saptamana cereale cu LP inclus cate un castronel maricel, deci nush cat o mai fi pe acolo. Dar baza tot
laura78nico spune:
Multumesc fetelor!
Nu ma ingrijorez ca el mananca iaurt, cascaval, branza. Dar parca nu vroiam sa renuntam la lapte. Ramona inca mai bea cam 400 ml de lapte.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
Lali_mete spune:
Hello gagici!
Noi gata,am scapat e pampers,zic eu! e saptamana trecuta pana azi a avut doar doua accidente,in doua dimineti cand mi-a fost lene sa ma au jos in pat,deci nu au fot tocmai acciente. In rest,nu mai vrea deloc scutec. Mi-a cerut intr-o zi,i l-am pus,a stat cu el vre-o 3 ore si mi-a cerut sa i-l dau jos,apoi mi-a cerut la olita. Nu a mai vrut direct nici noaptea.
Noi suntem in Mangalia,la soacra,pregatim botezul. Sper sa se opreaca viscolul la noapte ,cum -a preconizat,ca sa se poata indeparta zaqpada de pe sosele,sa imi vina oamenii la botez. Bine ca nu suntem multi,dar nici sa nu poata ajunge nimeni nu as vrea.
Laura al meu nu mai bea lapte decat foarte putin si oarte rar. Mai mult de caprita,cand venim pe la soacra.Acum nici de ala,ca e gestanta caprita si nu da lapte. Si eu ca si Ioana,pentru calciu ma bazez pe altele decat pe lapte.
Revin can mai pot,trimit sa nu cada netul e la vantoasa.Pupici la toata lumea.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)