Dovleceii de sept-oct 2009 vor fulgi de zapada(18)
Raspunsuri - Pagina 15
x_ggg spune:
Neata!
Noi suntem mai bine, maine mergem la control si mai vedem.
Lali, ai raspuns la subiectul cu nevaccinarile!
Monikus, Danutza, Ioana, Kemsy, ce faceti fetelor? Nu mai treceti pe la noi?
Zapada si la noi, nu multa, ca baza e la mare!
katteryna spune:
Salutari dragelor! Multumim mult pentru sustinerea voastra! Pe mine ma intareste mult!
Eu am devenit membru al asociatiei, ma simt onorata pentru asta si imi doresc sa putem face multe pentru copiii cu dizabilitati din tara! Pentru inceput(dar inceputul este maret) se doreste infiintarea unui centru de recuperare modern la Constanta. Incercam sa ne strangem cat mai multe familii pentru a demonstra prin povestile noastre cat de multi copii cu dizabilitati exista in Romania din pacate si cat de mare este nevoia unui astfel de centru. Daca cunoasteti o astfel de familie, va rog sa ii invitati sa ni se alature!
X_ggg inca putin si trece de tot!
Lali
Ma intorc la programul de gimnastica al Raisei. Ii fac vojta de 3 ori pe zi... E dureros, are vanatai in locurile unde o apas insa am vazut si mici progrese asa ca mergem mai departe.
Numai bine va doresc fetelor!! Va citesc cu drag!
Ioanna81 spune:
heeeei, remember me??
am cam lipsit la apel zilele astea. am avut ceva treaba pe la birou, am fost si plecati. una peste alta toate sunt bune si frumoase. Carol s-a acomodat admirabil la gradinita, nu mai plange, mananca bine, doarme bine...
ma bucur ca suntem cu totii bine si va pup pe toate si pe toti
laura78nico spune:
Buna!
Ioana ma bucur mult.
Cata cum mai sunteti?
Monica,Danuta unde sunteti???
Noi mai bine, azi am trimis-o pe Ramo la gardi si se duce si la opera.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
Ioanna81 spune:
aaa, apropo de Opera... feciorul meu mi-a cerut sa mergem la Opera am bulbucat niste ochi si eu si taica-su de numa!
laura78nico spune:
Ioana stiu ca ai mai spus o data, dar nu gasesc acum unde, asa ca te rog sa-mi spui ce fel de ulei aromatic folosesti pentru desfundare nas.
In alta ordine de idei, Ramonei i-a placut la opera comica. Mi-a spus ca erau doua balerine si acum vrea si ea sa fie balerina.
Va pup si va doresc noapte buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
x_ggg spune:
Laura, ma bag eu un pic in seama. Eu pun picaturi de eucalipt in umidificator, sau pe o batistuta prinsa deasupra capului(se evapora insa repede, trebuie reimprospatat des). O data, cand a fost rau de tot, i-am masat o picatura pe piept. Desfunda instantaneu. Din cate stiu, merge si cu menta, dar eu nu am gasit picaturi de ulei de menta.
Ioanna81 spune:
neata
exact cum a spus Cata ulei aromatic de eucalipt si mai este #537;i un ulei aromatic pentru administrare in timpul racelii si gripei dr. hapciu de la Fares.
Ioanna81 spune:
am mai folosit si o alifie cu care i-am dat pe piept - Vaporub pentru copii. ii dau seara, inainte de culcare, pe piept si pe spate si respira mai usor in somn. scoate si mucisorii ca dimineata sunt intinsi si uscati pe fata
ce am mai folosit oare? ser fiziologic si pompita apoi Olynth pentru copii doar in cazuri extreme
laura78nico spune:
Multumesc fetele! Am notat si cumpar azi.
Ioana ai suflat bine! Stii ce ninge in Bucuresti?
povestea noastra