Dovleceii de sept-oct 2009 vor fulgi de zapada(18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Cata pt nas eu folosesc numai ser fiziologic/marimer si picaturi biorinyl, vibrocil, pivalone. Biorinyl l-am folosit si eu. Asa ca ti-l recomand.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna!
Cata pentru secretiile nazale recomand si eu vibrocilul care poate fi folosit si in aerosoli. Tot in aerosoli am mai folosit Prospan picaturi pt tuse.
Ca si mucolitic am mai folosit Ambroxol. Elimina secretiile dar...e medicament, as fi vrut sa iti recomand ceva naturist insa nu stiu.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Va multumesc mult, fetelor!
Va spun sincer,cand il vad cum se chinuie, ca nici nu mai poate respira cand tuseste, nu ma mai intereseaza ca e naturist sau ca nu e. Vreau doar sa ii treaca. Asa ca o sa ii dau tratamentul, vibrocil deja folosim, si eu si el, mai pun si ambroxolul in joc si sa vedem ce iese. E prima raceala asa de serioasa, pana acum doar muci, pe care ii "tratam" cu ser si batista bebelusului, dar acu e prea de tot, horcaie ca ultimul tabagist.

Va pup. Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare dovlecei!!
x_ggg, eu la raceala mai puternica, una pana acum, i-am curatat nasucul cu ser fiziologic si aspiram...Cam atat. Sanatate la prichindel.
ioana, sper sa treaca repede perioada asta de acomodare la Carol...Si incearca sa fii cat mai calma Cum e la serviciu?
lali, avem dovlecei mari de acum. bRAVO Paul!!
laura, sunt asa dulci cand vorbesc stalcit. Eu calc pe alaturi si mai repet dupa el Imi vine sa-l mananc pe Lolitz al meu care e foarte amabil si ii serveste tatalui bin, beie (daca vrea), ne zice dum bun cand se culca si altele.
In alta ordine de idei, de vineri am inceput sa-l las fara pampers si sa-l pun la olita/wc (ii place mai mult la wc). In primele zile am avut cateva accidente dar de 3 zile deja nimic, nici un accident, imi zice cand face si se tine pana mergem la wc Nu credeam sa mearga asa usor
Ieri am fost si am vizitat gradinita unde va merge din toamna si i-a placut mult, nu vroia sa mai plece, mai ales ca a revazut prieteni cu care se juca in parc Si, surpriza, a cerut si a facut pipi si acolo, i-au placut wc alea de copii
Cam atat de pe front!!
Seara placuta!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!
Sunt nesi,stiu,am intrat ,m-am laudat si am disparut ca magarusul in ceata.
Paul face progrese cu renuntatul la pampers, nu a vrut nici noaptea,azi mi-a cerut doar la kk, s-a asezat si singur pe olita care e la indemana lui.

Xggg as vrea sa te pot ajuta dar noi inca nu am trecut prin raceli zdravene sa stiu ce sa iti recomand. Acum avem toti 3 ceva mucuti,dar nu puternici,nu de tratament medicamentos. sa depasiti repede perioada asta.

Laura nu am fost la mitinguri,desi mi-ar fi placut. Ma oftic ca sunt asa lenesa,nu am vrut sa ies din casa,si nu prea a fost nici sot pe acasa,ca il luam de o aripa ,copiii in brate/sling si eram acolo cu multimea. Mi se pare ca suntem prea delasatori noi romanii,si asteptam mereu sa faca cel de langa noi si ceva pentru noi sau in locul nostru. Nu ne asumam nici o raspundere,nu riscam nimic decat daca suntem siguri de reusita.
Ce fac copiii? Roxxy imi place tare cum scrii despre rabdarea de care dati dovada tu si sotul . Mie mi-a fost greu sa o gasesc,eram o persoana ma inervoasa asa,si aveam la idei proasteeee...
Kemsy pe Lolitz ! Sunt asa dragalasi cand pocesc cuvintele! Paul zice ca il cheama "Auu" ,dar numai cand vrea,sora-sa e "Tedo " sau "Pitzi"(pentru ultima eu sunt de vina,ca ii mai zic "ce faci pitzi?").Ca despre renuntatul la pampers trebuie sa le dau un pupic maaare celor care ne-au tot sfatuit sa mergem in ritmul copilului,ca e mai usor renuntatul asa,si nu il stresam nici pe el nici pe noi.Asa este! Nu ma gandeam ca se va abtine atat de mult, deodata.

Monikus voi cum sunteti? Ce face Rares?L-ai programat la neurolog? Cum ii merge la gradi?

Kateryna ma rog din tot sufletul sa mearga bine treburile la organizatie, sa strangeti fonduri multe ,sa ajutati cat mai multi copilasi bolnaviori.

|Ioana hai ca dupa ce va acomodati amandoi la schimbare nu va mai fi asa greu nici pentru tine nici pentru Carol. Sunt doua schimbari majore,ba chiar as putea spune mai multe, asa ca e normal sa isi dezvolte nitel niste parti pe care nu le stiai in manifestari. Hai ca se va adapta si veti trece si peste astea. In primul rand icnearca sa nu te mai enervezi.Abea cand amm reusit asta am reusit sa calmez si nervii copilului.

Va pup,sper sa nu mai dispar asa. Ma apuc de curatenie, dau copiii in brate la sot si intru in forta in mormanul de haine de calcat, dau cu aspiratorul peste tot si spal vre-o doua masini de haine.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Buna!

Felicitari Loris!
Incet incet scapam de pampers.Noi kaka facem numai la olita.

Va urez un we placut!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

X_ggg, vezi ca e f f mare cantitatea de Augmentin si de Eurespal. Copiii mei au luat Augmentin luna trecuta. Matei care are 17 kilograme a luat 4 ml la 12 ore. Eurespal a luat 7 ml de 3 ori pe zi. Noi avem 2 pediatre si amandoua mi-au recomandat la Augmentin acelasi cantitati.
Multa, multa sanatate puiului mic. neaparat sa-i dai un probiotic (Biotics) de 2 ori pe zi, la distanta de cl putin 2 ore de orice fel de antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Va multumesc mult, fetelor!
Ii dau 5 ml/2 ori pe zi de Augmentin, iar Eurespal ii dau 10 ml/2 zi(am vb si cu o ORL-ista si mi-a zis ca doza pentru copiii de peste 10 kg este intre 30-60 ml pe zi, fractionat in 2-3 reprize, asa ceva scrie si pe prospect), Salbutamol 2ml/2 zi si Ambroxol. Am luat azi si o ridiche neagra in care am pus miere, pana diseara sau maine sper sa se faca sa ii dau si asa.
Se vad deja imbunatatiri, parca si mucii incep sa curga rauri rauri, tusea l-a mai lasat, febra nu face. De mancat mananca cat de cat, de dormit, tot ok avand in vedere circumstantele.

Va pup.

Mergi la inceput

Buna!

Noi suntem binisor. Sambata a nins si am iesit un pic pe afara. Poate de la asta poate nu Ramona a inceput sa se infunde pe nas si sa cam tuseasca. Azi nu am trimis-o la gradi.

In rest nimic nou.
VA urez o saptamana minunata.

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!!!
Ioana da' ai avut plamani nu gluma! A ajuns ninsoarea si la noi!

Xggg cum mai este baiatul ? A avut efect tratamentul?

Paul a avut doua accidesnte mici si unul mare de cand nu a mai vrut pampersul. Cele mici au fost din vina mea , nu m-am trezit dimineata cand a vrut copilul la baie,si a acut pe el. Ieri am iesit la zapada,am stat doua ore si i-am pus pampers desi imi zicea sa nu , ne-am intors si era uscat. Noaptea nu imi face deloc, face inainte de somn si dimineata dupa ce se trezeste.

Monikus voi ce mai faceti?

Kateryna ce face Raisa? Cum merg lucrurile cu fundatia?

Revin mai pe dupa pranz,acum mergem prin oras.

Pupici.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput