Dovleceii de sept-oct 2009 vor fulgi de zapada(18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Va fetelor!

felicitari Cati pentru puterea ta si pentru ca te implici sa ajuti si alti copii

eu sunt la serviciu, rascolesc internetul dupa acul din carul cu fan si Carol este la gradinita.

va rog sa-mi spuneti si mie o treaba. de vreo 3 zile este cu NU in brate in ultimul hal. de-o data ii sare tandara si incepe sa urle, sa planga, sa tipe nununununun, minute in sir. pana si in somn face la fel. il linistim tare, tare greu. nu inteleg ce are. m-am gandit ca ar putea fi maselele, m-am gandit ca ar putea fi gradinita. nu stiu cum sa mai fac si cum sa mai abordez problema. voi ati patit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!

Ioana nu stiu ce sa-ti spun. Poate fi si de la gradi.

Cati felicitari pentru mobilizarea ta!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatza!
Sunt tare mandra de PAul, m-am laudat aseara la toata lumea. Ieri dimineata mi-a cerut sa ii dau scutecul jos,era uscat.A vrut sa faca pipi,dar nu la olita,mergea la baie,si zicea "tati". Voia sa faca pipi ca tati!
La closet nu ajunge,copilul se grabea,asa ca am gasit solutia salvatoare:galeata de la mop. Avea si apa in ea. Dau sa ii tin putica,nu a vrut ,a vrut singur ,eu doar l-am ajutat si a facut pipi. Apoi pe la pranz am plecat in oras toti patru. Cand am ajuns la un magazin ,sa ii luam lui un pulovaras simpatic ( nu am gasit ce voiam,dar asta e!),a inceput sa planga si sa se tina de pampers,in patea din fata. NE-am prins ca voia pipi. Cred ca o jumatate de ora ne-am rugat de el sa faca in pampers,el "nuuuuuuuuuuu!" si plangea.L-a dus Vali dupa un colt,nu a vrut. Pana la urma am intrat intr-un magazin unde ne-au dus vanzatoarele la toilet. Mai,a facut la pipi,si era asa bucurooos! A iesit razand de acolo,a trimis pupici din varful degetelor la vanzatoare. Nu a facut pana acasa. Cum am intrat pe usa a cerut sa ii dau scutecul jos,si a vrut iar pipi,azi-noapte nu a vrut scutec,si inca e uscat,astept sa se trezeasca,sa vedem ce face. Caca deja zilele astea mi-a spus ori inainte sa faca,ori in timp ce facea,isi aducea si pampers sa il schimb si se aseza cu cracii in sus.
Eu zic ca scapam de pampers in cel mai scurt timp.

Revin,am intrat doar sa ma laud.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Bravo Lali, dar mai ales Broavo Paul!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bravo, Paul!!! esti baietel mare si destept!!!

Ioana, ceea ce i se intampla lui Paul are legatura cu gradinita. Fac aceasta afirmatie destul de sigura pt ca asa am patit si eu cu Matei si late prietene de-ale mele. Asta era modul lui Matei de a se razbuna pe mine si pe sot ca-l ducem la gradi, desi acolo se purta destul de ok (vorbesc dupa ce a trecut de perioada de adaptare de 2 sapt). Acasa era imposibil de comunicat cu el, incepuse sa aibe accese de violenta, strica jucariile, desi nu facuse ABSOLUT NICIODATA asa ceva. Noi am fost sigur ca se trage de la gradi, am fost f calmi, nu-l certam si a trecut, dar nu f usor ci in vreo 2 luni.

Mergi la inceput

Buna fetele!

Ce faceti? Sunteti la mitinguri?
Noi suntem bine. Am intrat sa povestesc ceva: Cand il intreb pe Mihai cum il cheama, imi raspunde CUUUUM.Aseara l-am intrebat, dar mami cum te sriga Maiai. Deci poate dar nu vrea.
Iar ieri a iesit la plimbare cu o fetita de mana.
Va pup si va urez o zi exceptionala!

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata,

Roxy, si eu zic ca e de la gradinita. asta cu calmul nu prea imi iese. ieri mi-am iesit din fire destul de rau. sper ca pe viitor sa-mi pot controla mai bine emotiile, de oricare natura ar fi ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Copilul meu e bolnav. Diagnosticul pus e faringo bronsita. Medicamentele pe care mi le-a dat dr sunt: eurespal(11 ml de 3 ori pe zi), salbutamol(2 ml de 2 ori pe zi), si augmentin. Acu intreb si eu: augmentinul asta nu e cam tare? I-a dat 6.2 ml(calculat cumva la greutatea lui, are 16.5 kg), de 3 ori pe zi.

Tuseste rau de tot, teribil de incarcat, ii vine sa vomite de la atatia muci, sincer imi e cam frica sa nu dea in pneumonie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Neata!
Copilul meu e bolnav. Diagnosticul pus e faringo bronsita. Medicamentele pe care mi le-a dat dr sunt: eurespal(11 ml de 3 ori pe zi), salbutamol(2 ml de 2 ori pe zi), si augmentin. Acu intreb si eu: augmentinul asta nu e cam tare? I-a dat 6.2 ml(calculat cumva la greutatea lui, are 16.5 kg), de 3 ori pe zi.

Tuseste rau de tot, teribil de incarcat, ii vine sa vomite de la atatia muci, sincer imi e cam frica sa nu dea in pneumonie.

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Noi de cate ori am luat augmentin l-am luat la 12 ore si intre prize tinut in frigider. ACum poate depinde si de concentratie. Dar sincer eu nici Ramonei nu i-am dat mai mult de 5 ml.
Sanatate multa!

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Multumesc mult Laura. Ce imi lipseste mie din schema este un mucloitic, ceva care sa dizolve secretiile. Crezi ca ar fi nevoie? Ce mi-ai putea recomanda? Eu i-am dat pana acum humex, dar nu vad efecte.

Mergi la inceput