Dovleceii de sept-oct 2009 vor fulgi de zapada(18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Ioana sanatate multa sa va faceti repede bine.

Roxxy felicitari pentru renuntarea la suzeta si pampers. Noi mai avem asa ca momentan nici nu vreau sa incerc.

noi suntem bine, dar de vreo doua zile ne trezim tipand din somn sau plange in somn. Nu stiu de la ce. POate de la masele. Abia astept sa trecem de aceasta perioada.

We placut in continuare.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
roxxy, probabil nu era pregatita sa renunte la suzeta.
ioana, pupici sa treaca supararea si raceala lui Carol.Sanatate si tie.
x_ggg, o sa iasa analizele bune si nu o sa ii mai repeti prea curand experienta.
laura78nico

De vineri am inceput operatiunea fara pampers, cu destul succes, a avut cateva incidente dar nimic inspaimantator cum ma asteptam. Acum zice cand face pipi (dimineata il intreb si imi zice ) Noaptea si la somnul de amiaza ii pun totusi pampersul. Sper sa scap curand, m-am saturat de stat in casa, cred ca si el, nu a mai iesit de joi
La capitolul somn: nu mai vrea in patut. Plange sa vina la noi...

Duminica placuta!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Gataaaaaa, a venit si ziua de luni... o saptamana minunata tuturor

printul meu a mers la gradi azi si eu la serviciu. asa ca toate-s bune, mai putin epidemia de rubeola care este in desfasurare in Cluj Napoca.

ce sa va mai zic eu!?! aseara ne-a prins o furtuna de zapada la vreo 40 km de Cluj. ningea ca-n povesti DAR sa sofezi pe o astfel de vreme este un calvar. nu ai nici un punct de reper, nu stii unde-i drumul, nu stii cand e curba si in ce directie, totul e alb de jur imprejur. a fost ingrozitor. mi-a fost teama sa ma opresc ca sa nu ramanem inzapeziti asa ca am continuat drumul. va spun ca am cateva zeci de mii de km la activ, facuti cam pe toate felurile de durmuri si stari ale vremii dar aseara a fost, pe departe, cel mai greu dum pe care l-am facut vreodata. bine ca s-a terminat

Mergi la inceput

Buna

Suntem bine. Ramona a inceput gradi azi cu cateva lacrimi.

Ioana cred ca a fost o experienta inedita. Incearca sa sufli mai tare, poate poate ajunge si la Bucuresti.

O saptamana minunata!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Analize ok, pana si sideremia..copil cu o tuse foarte urata Ce imi recomandati pentru tuse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!

Haideti sa va spun pe cine am cunoscut aseara!
E? PE cine? Pe Kateryna! E o dulce ,veselia intruchipata! Imi pare rau ca nu am cunoscut-o si pe Raisa,dar avem timp!

Xggg, ridiche cu miere? Plantusin? LA noi merge plantusinul la tuse ,durere in gat... Merge si la mine si sot,,incercate. La Paul nu prea am avut ocazia,adica a fost doar de doua ori cu tuse,si ambele dati a mers struna. Vezi ca e si plantusin forte,are o planta in plus.

Ioana,ai plamani sa sufli fulgii aia mari si spre S-E? acomodare usoara la toata familia,in noua locatie!

Va pupic,sper sa reusesc sa intru mai des,iar. Noi ne pregatim pentru botez. Maine aflam sigur daca il facem sambata,din cauza unei probleme a nasicii fetei. Din cauza dobitoacei la care a lucrat,e posibil sa nu poata parasi Italia decat peste doua luni,si ea are biletul cumparat din septembrie ca sa vina in tara. O sa povestesc alta data cum e cu facerea de bine .

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Analize ok, pana si sideremia..copil cu o tuse foarte urata Ce imi recomandati pentru tuse?

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

La fel ca Lali plantusin, eurespal sau prospan. E drept ca eu prospanul i l-am dat Ramonei. Eu am mai incercat ridiche neagra cu miere sau ceapa cu miere. Sanatate multa!

povestea noastra

Mergi la inceput

Lali detalii ale intalnirii? Cred ca pana la urma tu te intalnesti cu toate

Ce fac piticii?

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Lali detalii ale intalnirii? Cred ca pana la urma tu te intalnesti cu toate

Ce fac piticii?

povestea noastra

A avut treaba in Constanta cu punerea la cale a unui centru de tratament/recuperare pentru copilasii bolnaviori ca Raisa,si a trecut pe la mine sa imi lase hainutele castigate la bazar,de la ea. Din pacate era intr-o graba,ca ramasese Raisa pentru priam data cu bunica ei,asa ca doar ne-am pupat,schimbat cateva impresii si a fugit.

Gata,fug,va dau pupici la toate,mi se ia dreptul la laptop pentru seara asta.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Neata!
Mai fetelor, prea frumos m-a descris Lali! In realitate o mai dau cu batu-n balta
A fost o placere s-o intalnesc pe Lali dar s-o vedeti pe printesa ei! E numa' buna de pupacit, e o zambareata si o "vorbareata" Pe mine m-a vrajit!
Noi ne-am plimbat printre fulgi de zapada aseara, cred ca au ajuns mai tarziu de la Cluj
Dar voi unde ati fugit toate? Daca sunteti la proteste, dati o strigare si din partea mea!
Hai va pup!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...

Mergi la inceput