Colectivitatea si repercursiunile ei.
Raspunsuri - Pagina 8
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rinara19 Nu inteleg de ce trebuie sa va exprimati in scris asa"cu,exista asa ceva",sau "nu zau".etc. Rog moderatorii sa inchida subiectul daca se poate,deja se csrie ca si cum suntem aici ca sa ne luam la misto una pe calalalt. Fiecare cu parerea lui,am inteles ca este colectiv si nu avem ce face,am inteles ca sunt si gradinitze unde se accepta sau nu copii bolnavi,am inteles si faptul ca nu exista lume ideala.etc.etc Simonix,nu stiu daca exista o astfel de gradinitza ,nu am zis sa le dezinfecteze ci doar am vrut sa scot in evidentza faptul ca un copil daca e racit si baga o jucarie in gura ,alt copil care o atinge apoi,clar ca o sa ia raceala. Sa aveti sarbatori fericite,eu numai scriu la acest topic m-am lamurit,unii sunt pro sa fim mai fairplay ,altii nu,copilul chiar daca sunt tusitori si muciosi eu tot o sa mi-l duc. Dar va rog sa va amintiti pe vremea noastra daca erau atat de multe boli si asa de grave,daca noi personal am avut de furca cu raceli de genul asta.Eu imi amintesc ca nu.Poate de vina e si alimentatia,dar eu cred ca atunci era mai mult respect,eram mai sanatosi,si exista cat de cat un sistem peste care nu puteai sa treci.Acum e haos. |
rinara19, imi cer scuze.
Alexandra Maria
14.12.2007
lulu77 spune:
citat din mesajul lui rinara19 Dar va rog sa va amintiti pe vremea noastra daca erau atat de multe boli si asa de grave,daca noi personal am avut de furca cu raceli de genul asta.Eu imi amintesc ca nu.Poate de vina e si alimentatia,dar eu cred ca atunci era mai mult respect,eram mai sanatosi,si exista cat de cat un sistem peste care nu puteai sa treci.Acum e haos. |
atunci existau bunici, matusi, surori care stateau cu noi acasa sau stateam singuri in casa cu cheia de gat, ptr ca nu erau atatea pericole ca acum.
ptr ca atunci parintii aveau siguranta locului de munca iar acum e HAOS, exact, si alergam ca nebunii ptr niste bani.
orice parinte cu coloana vertebrala isi tine copilul acasa atunci cand este absolut necesar.
nu are nici o legatura, in majorittaea cazurilor, cu respectul, pur si simplu NU SE POATE la anumiti parinti sa isi tina copii acasa zile in sir cu o tuse necontagioasa- ptr ca- nu au bunici, ptr ca nu isi permit bone, ptr ca seful ii ameninta ca zboara la prima zi libera, ptr ca....
mie una mi se pare mai stupid si lipsit de respect sa iti duci copilul dupa amiaza, bolnav, contagios, intr-un loc de joaca, in condt in care la gradinitza nu l-ai dus ca este contagios, sau nu l-au primit.atunci de ce il expui in alte parti??
ptr ca s-a plictisit copilul...sunt parinti care gandesc si asa. atunci aici unde este respectul ?
da, faptul ca suntem romani, sau mai bine zis ca traim in RO ne face sa gandim asa, sa nu fim la fel de relaxati si educati ca vecinii
SOACRA MARE
Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !
Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina
_Ralu_ spune:
citat din mesajul lui Laura25 rinara, pe vremea mea, eu o tineam intr-o amigdalia pultacee vesnica: vara, iarna eu eram cu gaul umflat si organismul plin de penicilina. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Idem! Nici nu stiu cand nu faceam penicilina injectabil! In permanenta plangeam ca nu puteam manca/bea apa de durere de gat...mucii pana la genunchi...
Fii-mea e super-super sanatoasa fata de cum eram eu pana la varsta ei...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)