Piersicute de iulie-august 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex La calculul varstei sarcinii nu conteaza ciclul prelungit, se ia in considerare 14 zile inainte ovulatiei ca si cum ar fi un ciclu de 28. Stiu asta de la 2 fete care au avut ciclu de 40, respectiv 50. Uneia i-a zis din strat dr sa numai spuna ca a avut UM in urma cu 40 de zile, ci au fixat ei cu vreo 29 de zile inainte. Fata cu ciclu de 50 nu avea idee cand a rmas, cam cand a fost ovulatia si atunci, toata sarcina i-au spus ca e bebe e in urma ecografic fata de calendar. [purple][size=1][font=Verdana] 6 saptamani si o zi |
aaaaaa, acum am inteles! n-am stiut! sorry
10+
r_ocsy spune:
Inainte de a afla ca sunt insarcinata mancam non-stop si ma gandeam ca ce o fi cu foamea asta pe capul meu ... de cand am aflat mi-a trecut pofta de mancare, cred ca psihicul meu lucreaza si imi spune ca daca nu vreau sa ma ingras prea tare mai bine sa am grija de ce mananc. Pofte nu am , sunt putin mai carnivora decat inainte si sunt fan muraturi (mai mult decat pana acum) . In schimb, alimentele mele preferate : laptele, mierea,cafeau nu le mai pot vedea iar consumul de ciocolata a scazut .... exact ca si in prima sarcina ( dar cel putin consumul de ciocolata va creste in al treilea semestru ca atunci ma lovesc crizele de hipoglicemie , sau cel putin asa a fost la Sofia ) .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 11 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui adarev Fetelor, am uitat sa o intreb pe doctorita. Voi acid folic decat luati?Am vazut ca alte fete au luat de 5mg, eu iau de 1mg dar nu stiu daca ar trebui sa schimb. Mie mi-a dat si femibion, dar ma constip de la el si-l cam iau asa , o zi da doua nu. |
Eu iau Elevit si acid folic 5 mg.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 11 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
carmina_s spune:
Offff mai fetelor, sunt atre trista!
tocmai ce am vb cu dr la tel ca mi-a luat el analizele de la laborator (cele din col, ureea "nu stiu cum" si inca ceva) si mi-a zis ca au iesit pozitive. pt cele incepatoare (ca mine) mi-a zis ca am risc crescut de avort sau pierdere de sarcina prin ruptura. offffffff. asa ca merg maine la el, ca e de garda, si o sa vorbim si imi da antibiotice si tratament sa prevenim.
asa ca....asta fac eu, care eram pana acum cea mai optimista
va pup
10+
MeAlex spune:
Carmina, nu ai de ce sa te scuzi...nici eu nu as fi stiut daca nu aflam de la amicele mele.
Ureaplasma se numeste chestia aia, stiu ca in America, nici nu se mai trateaza Ureaplasma si Mycoplasma. Stai linsitita, probabil ca veti astepta trimestrul 2 pentru tratament. Foarte multe gravide iau antibiotice pentru diverse infectii: genitale, urinare, etc...sunt antibiotice care ase pot da in sarcina (de ex Augmentin).
Asa ca, stai linistita, mai avem multe de trecut pana o sa avem bebele in brate si trebuie sa le luam pe toate incet, usor sisa mergem inainte.
6 saptamani si o zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
valy27 spune:
carmina imi pare tare rau.cred ca se referea la ureaplasma-mycoplasma....
sa dea domnul cu tratament sa duci sarcina la bun sfarsit si bebe sa fie bine.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+5 sapt, doamne ajuta in continuare.
carmina_s spune:
citat din mesajul lui valy27 carmina imi pare tare rau.cred ca se referea la ureaplasma-mycoplasma.... |
daaaa, la astea se referea. dare u daca nu am hartia aia pe care scrie, uit toate denumirile astea.
Noroc cu voi
10+
adarev spune:
Multumesc Rocsy. O sa stau in banca mea si vad eu cu ce o sa ma masez. Carmina nu te ingrijora exista tratament cu antibiotice din trimestrul 2. Eu am patit asa la prima sarcina. Mi-a iesit mycoplasma proasta. Trebuie sa iei antibiotice clar. of , fetelor abia astept sa ajung acasa, ma simt sfarsita.Acum intru la paranoia si eu, daca nu-i bate inima copilului? Cu toate ca doctorita mi-a spus ca ptr. 5 sapt. si 3 zile ce vede ea este in regula. Nu , sigur o iau razna si eu. Imi vine sa m aduc la ecograf la 12 sapt.Am o stare de voma groaznica si vreau aripioare de la KFc. Nu va luati dupa mine cu poftele, dar asta e situa#539;ia.
ana_g spune:
buna!
se pare ca astept si eu o piersicuta in iulie, pe 25 mai exact, asa ca v-as ruga sa ma primiti si pe mine in gashca voastra!
mai am un pufulete de ianuarie 2010, asa ca o sa fie distractie maxima pentru mine
la doc inca nu am ajuns, dar urmeaza. asa ca, ori de cate ori imi va permite timpul, voi contribui si eu la odiseea piersicutelor.
sarcina usoara si fara probleme tuturor!!! va pup
_
mama lui Stefan, pui scump
ali24 spune:
carmina_s-imi pare rau ca ti au iesit prost analizele.dar trebuie sa fii curajoasa ca noi iti tinem pumnii sa fie totul bine
stritfigter4
va doresc un weckend placut si fara atatea griji.
v ati facut bradul?ce faceti bun de craciun?(eu nu fac nimic,ca stau cu socrii si fac ei ca eu nu am mai facut de vreo luna mancare ca mi e rau)am ramas asa cu o pofta de racituri de dinainte de a ma lua greturile dar mi e frica sa fac ca ma gandesc ca sigur imi va fi rau si nu voi putea manca.sa ziceti daca nu mai vreti sa vorbim de mancare sa nu va facem rau cu poftele
noi la 6 mergem la serbare...abia astept
10+
rafael albert(25.05.2007)