Piersicute de iulie-august 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Multumesc fetele, o sa trec si eu pe 5mg. Valy nu temai stresa. Ai sa vezi ca o sa fie bine.Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

carmina-mergi si la el?sau sa ma duc eu sa scap de stres....

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+5 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

ma enervez ca nu pot vedea in timp real mesajele....

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

carmina-mergi si la el?sau sa ma duc eu sa scap de stres....

eu tocmai am fost marti, nu mai merg si maine. o sa mai merg pe 28 pt bi-test. dar iti dau nr de tel, il suni si daca vrei ii spui ca ai nr. de la mine, daca nu...nu, ca el oricum da nr de tel la toata lumea, asa ca nu e problema.
ma anunti ce hotarasti.
pupici

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valy, cate sapt ai exact?

6 saptamani si o zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

http://www.ivf.ca/duedate.php
am 5 sapt si 4 zile conform calculatorului de mai sus.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

http://www.ivf.ca/duedate.php
am 5 sapt si 4 zile conform calculatorului de mai sus.

nu stiu ce sa spun de calculatorul asta.... si stii de ce? pt ca nu te lasa sa introduci durata medie a ciclului menstrual, care de ex. la mine este de 33 zile (nu 28 cum este normal - sau ideal-)
eu il foloseam pe asta: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza si cand am fost la dr. a dat la fel. vezi si tu....

10+

Mergi la inceput

ala e calculator pt FIV-asa am inteles.
si pe calc trimis e tine carmina-tot la fel zice sau cu o zi in plus.
carmina ti-am trimis pm-cu multe intrebari...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

La calculul varstei sarcinii nu conteaza ciclul prelungit, se ia in considerare 14 zile inainte ovulatiei ca si cum ar fi un ciclu de 28. Stiu asta de la 2 fete care au avut ciclu de 40, respectiv 50. Uneia i-a zis din strat dr sa numai spuna ca a avut UM in urma cu 40 de zile, ci au fixat ei cu vreo 29 de zile inainte. Fata cu ciclu de 50 nu avea idee cand a rmas, cam cand a fost ovulatia si atunci, toata sarcina i-au spus ca e bebe e in urma ecografic fata de calendar.

6 saptamani si o zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna !
Bun venit noilor gravidute !

Eu nu am greturi deloc cu 2 exceptii : desi am 1 an si 7 luni de cand o sterg pe fiica-mea la fundulet si ii curat nasul , acum aceste doua activitati imi provoaca o greata de merge pana la voma daca nu ma opresc in secunda urmatoare ... cand am noroc si nu sunt singura m-am scos in rest .... nasol ... am ajuns sa o sterg pe Sofia la fund cu nasul bagat in bluza pe gat ( va dati seama ) si aspiratul nasului cu pauze in care ma chinui sa nu vomez !!! Sper ca nu ma va tine toata sarcina faza asta .

Masajul anticelulitic nu e indicat in sarcina din cauza cremelor speciale folosite pentru rezultate iar electrostimularea nu o sa faca nimeni la o gravida ca e absolut interzis.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 11 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput