Piersicute de iulie-august 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, am uitat sa o intreb pe doctorita. Voi acid folic decat luati?Am vazut ca alte fete au luat de 5mg, eu iau de 1mg dar nu stiu daca ar trebui sa schimb. Mie mi-a dat si femibion, dar ma constip de la el si-l cam iau asa , o zi da doua nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna dimineata

eu pana acum luam 1 acifol/zi (are 5 mg) si luam si femibion 1/zi.
de ieri am primit maltofer fol, pt anemie, ca sunt putin anemica si contine si acid folic. Asa ca renunt la acifol.

7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Buna seara mamici !

Va citesc de ceva timp, fara sa fi indraznit sa ma inscriu. Mi-ati dat multe informatii utile si imi place ca sunteti generoase si va sprijiniti reciproc.
Sunt si eu insarcinata in 10 saptamani si o zi... cred ca sunt cea mai in varsta de pe aici, am 41 si va fi primul meu bebe! Am multe temeri si emotii dar sunt coplesita de fericire, sentimente dupa cum vad impartasite de noi toate, indiferent de varsta. Nu am anuntat vestea decat la vreo 4 persoane apropiate si ieri mi-am vazut prima oara puiul la ecograf.
As vrea si eu sa ma inscriu pe lista, UM = 6 octombrie 2011 si DPN = 13 iulie 2012.
Multumesc si sa avem parte de o odisee minunata!

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Super felicitari Fleurdelise!
sa ai parte de un copil sanatos si de o sarcina usoara.
te pup

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna fetele
Am ajuns si eu aseara la medic.Sarcina este micuta,5 saptamani.A ramas sa ne vedem dupa sarbatori sa ascultam inimiora.
Pentru durerile de burta mi-a prescris nospa,duphaston.Pe langa acestea vitamine si acid folic.
In legatura cu ridicatul in brate a celui mic mi-a spus sa incerc sa evit pe cat posibil mai ales acum la inceput pana se fixeaza sarcina.
La mine nu au aparut inca graturile, sper sa ma ocoleasca.
Pupici.

mami de robert 20.10.2010 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Fetelor, am uitat sa o intreb pe doctorita. Voi acid folic decat luati?Am vazut ca alte fete au luat de 5mg, eu iau de 1mg dar nu stiu daca ar trebui sa schimb. Mie mi-a dat si femibion, dar ma constip de la el si-l cam iau asa , o zi da doua nu.

Buna dimineata burtici! Eu iau acid folic de 5 mg si o pastila seara inainte de culcare de arefam de 200. Nu stiu daca chiar aveam nevoie de arefam dar l-am luat preventiv, rau nu are ce sa imi faca. Eu inca sunt ok vad ca nu ma supara bebe dar mai are timp:))). Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Citat:
citat din mesajul lui chmihaela

Buna fetele
Am ajuns si eu aseara la medic.Sarcina este micuta,5 saptamani.A ramas sa ne vedem dupa sarbatori sa ascultam inimiora.
Pentru durerile de burta mi-a prescris nospa,duphaston.Pe langa acestea vitamine si acid folic.
In legatura cu ridicatul in brate a celui mic mi-a spus sa incerc sa evit pe cat posibil mai ales acum la inceput pana se fixeaza sarcina.
La mine nu au aparut inca graturile, sper sa ma ocoleasca.
Pupici.

mami de robert 20.10.2010 4+

Bine ai venit Mihaela printre burticutze:)! Sa ai sarcina usoara si sper si eu sa te ocoleasca greturile si sa ne putem bucura dn plin de aceasta perioada frumoasa. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neta.sa aveti o zi buna.azi e vineri-fara alcool bineinteles.
eu iau acid folic de 5 mg de vreo 3 ani de cand am inceput alergatura dupa bebe-ma rog,alergatura a inceput de vreo 6 ani-dar asta este alta poveste.
eu tot nu simt nimik-ma consolez ca o fii devreme-dar totusi tot nu pot sa nu ma gandesc-daca o fii totul in regula???

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+5 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valy27

'neta.sa aveti o zi buna.azi e vineri-fara alcool bineinteles.
eu iau acid folic de 5 mg de vreo 3 ani de cand am inceput alergatura dupa bebe-ma rog,alergatura a inceput de vreo 6 ani-dar asta este alta poveste.
eu tot nu simt nimik-ma consolez ca o fii devreme-dar totusi tot nu pot sa nu ma gandesc-daca o fii totul in regula???

Valy nu te mai gandi la asta! totul este in regula cu BB. mergi la un dr la eco sa-l vezi si o sa te linistesti instant.
tine-ne la curent cu tot.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

de abia marti-merg la eco...
mai am 4 zile de asteptat
cine ma vede pe mine ,vineri ca mi s-a pus pata???

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+5 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valy27

de abia marti-merg la eco...
mai am 4 zile de asteptat
cine ma vede pe mine ,vineri ca mi s-a pus pata???

nu vrei sambata la al meu? ca e de garda? sunt eu mai curioasa

10+

Mergi la inceput