Piersicute de iulie-august 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adarev, daca masajul e bland e ok, dar nu masajul clasic anti celulitic. Ass, o chestie pe care am citit-o recent: inainte de ecografii da nu fiti date cu crema pe burta pentru ca ecraneaza si nu se mai vede bine bebele.
Eu sunt tot la dr. Rotaru fetelor.

6 weeks
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Bun venit Fleurdelise, sarcina usoara! suntem multe senioare pe aici, ce-ti faci probleme din asta? ei sa fie sanatosi

Ada m-ai omorit cu celulita nush cum e masajul anticelulitic dar daca implica electrostimulare etc eu as zice pas. si eu am destule kile in plus si am decis sa nu ma stresez acu, dupa ce nasc oi vedea... si mie mi-e foame, dar nu asa, simt ca lesin daca nu maninc ceva, cad jos. si nu mi-e pofta de prostii de fapt, nu vreau dulciuri, vreau mincare gatita satioasa m-am prostit, eu traiam cu stixuri si ciocolata inainte.

fetele aveti grija cu soricul sa fie fiert bine.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Eu nu prea pot manca, nu mi-e foame, nu mi-e pofta de nimic, doar de fructe. Pana sa aflu de sarcina, tineam post si am zis sa continui ca oricum nu ma chinuiesc prea tare, oricum nu sunt carnivora. Pentru ca am probleme de trombofilie bag oricum vitamine la greu si mananc multe legume si fructe. Probabil voi incepe sa mananc normal zilele astea. As vrea sa merg la preot sa ma spovedesc si sa ma impartasesc (n-am mai fost din 2004, dinainte de nunta)...dar sincer, imi e frica sa nu iau ceva de la paharul de impartasanie...asa ca am tot amanat...

6 saptamani
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Mealex, cum ti se pare Rotaru?Biribu , nu vreau masaj cu electrostimulare vreau efectuv de ala clasic cu crema. Nu mai spune de soric, ca iar imi vine pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Adarev, Biribu, multumesc pentru incurajari.
Am emotii pentru ca sunt la prima sarcina, nu am mai trecut prin asa ceva. Majoritatea celor de varsta mea au deja copii si preuspun ca e mai usor pentru ele dpv emotional.
Am o sarcina usoara pana acum, singurele neplaceri: oboseala continua inca de la inceput si greturi usoare care au aparut tarziu, prin sapt. 7-8. Senzatia de greata imi trece pe moment, cand mananc, apoi revine asa, surd. A si mai am o chestie, ma trezesc noaptea cu dureri de cap intense uneori, sau le am seara la culcare. Nu seamana cu durerile de cap ce le aveam inainte de sarcina, care cresteau gradual in intensitate, astea apar brusc si trec la fel. Ameteli cateodata le insotesc.
Ingrijorarile mele mai mari sunt tensiunea arteriala si glicemia, ambele peste normal de cand cu sarcina. Le monitorizez si incerc sa le controlez prin alimentatie. Tensiunea mi-a mai scazut, glicemia inca nu. O sa vad ce imi spune infirmiera specializata pe asta ce sa fac, dupa ce ii comunic rezultatele.
Daca sunt fete care au mai avut astfel de probleme, m-ar interesa cum au reusit sa le rezolve si daca au avut probleme la nastere sau cu bebelusul mai apoi.
Incerc sa fiu optimista, pentru ca, de fapt, sarcina asta e o imensa si nesperata bucurie pentru mine. Si nu, nu ma simt deloc "senioara"...
Sanatate tututor, mamici si puiuti!

10 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Adarev, e un scump! E tot timpul foarte increzator si pozitiv fara sa fie fortat. Explica, te asculta si raspunde la intrebari. Uite ce am scris ieri dupa prima eco despre el:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169070&whichpage=1

6 saptamani
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Bine ai venit! Nu iti fie teama de varsta! Conteaza organismul si daca e sa fie bine e bine. Gandeste te rog pozitiv:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Seara buna burtici!

Am lucrat zilele astea si cind ajung acasa sunt in stare doar sa citesc ca de scris nu mai poate fi vorba.

Bun venit fetelor noi si ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe!!!

Biribu,si eu as manca intr-una si doar gretosenii.Mancare gatita si satioasa cum spui si tu.
Daca la Lucas vroiam doar ciocolata,acum pot trai linistita fara dulciuri dar in schimb salivez dupa shaorma si fast food.Si culmea,am pofte.Imi trece ceva prin cap si nu-mi da pace pina nu mananc.
Of,ca sigur o sa iau si la sarcina asta multe kile.

In rest vad ca sunt ok,nu prea am alte simptome.Doar azi dimineata m-a luat cu ameteala de-mi era frica ca pic din picioare.De pare ca ma paste anemia,desi valorile erau la limita de jos.Trebuie sa am grija sa vad de unde sa iau niste fier,dar nu pastile ca alea constipa.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ca tot vorbeati de mancare mancare si de greturi......la mine a inceput asa:pe la 3 4 saptamani mancam non stop,nu ma puteam opri din mancat si imi trebuia doar mancaruri grele si gretoase(sarmale,fasole,carnat)deja ma apuca raul numai cand ma gandesc.am tinuto asa vreo 2 saptamani de m am ingrasat 5kg...apoi brusc de la o zi la alta am putut manca doar biscuiti cu ceai si vomitam de vreo 2 3 ori pe zi.intr o zi fiul meu a mancat un corn simplu si am luat si eu putin de la el si am vazut ca nu mi e rau asa ca o saptamana si ceva am mancat doar cornuri(ca erau mai bune ca biscuitii) si ceai(nu exagerez)cand trebuia sa ii dau de mancare la baiat orice vomitam.daca deschideam frigiderul vomitam...a fost groaznic...am slabit inapoi cele 5 kg.acum de cateva zile am observat ca pot manca si cartofi prajiti(stiu ca nu sunt buni si mai ales in combinatie cu cornurile )dar sunt foarte bucuroasa ca mai pot manca cate ceva pe langa cornurile pe care nu le mai suport.si acuma seara am mancat o inghetata care mi a picat asa de bine ca zici ca acum am descoperit mancarea.mi s a parut cea mai gustoasa inghe mancata vreodata. se pare ca asa incet incet incep sa treaca si la mine aceste greturi oribile.si sper sa nu mai revina

10+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Buna dimineata fetelor! Ce urat e afara si ce somn imi e!Vad ca nu m-au ocolit si pe mine greturile. Am un nod in permanenta in gat si o senzatie de gol in stomac.Ce nasol e!Bine ca astazi e zi scurta. Voi ce faceti?Cum va mai simtiti?Aaaa, de ameteli nu mai vorbesc, ca am vazut ca aveti si unele dintre voi.Eu m-am obisnuit cu ele.

Mergi la inceput