Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Chatonel, sanatate multa Iziei !!

Ada vad ca e ok, a facut kk si a anuntat ca nu o mai doare burtica, asta dupa ce l-a certat pe domnu' kk pt ca a deranjat-o toata noaptea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

hihihi, merci... sper sa fie ultimul episod de fel pe anul asta.
M-a distrat Ada cu kk luat la rost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Toata cresa o intreba pe Anastasia, daca i-a placut spectacolul de la serbare. Nu spune "spectacol" ci "pétasse"... Sa va spun ce inseamna?

Activitati de copil mare:
http://community.webshots.com/slideshow/581952923JTTEbR?mediaPosition=28

http://community.webshots.com/slideshow/581952923JTTEbR?mediaPosition=7

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

LOOL pt pétasse :))

Am vazut un baiat la ora de dans e chiar serios si se aplica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Daaa si pe mine ma distreaza cu formulele ei de politele, sa o vezi cum discuta cu domnul copac pt ca i-au picat frunzele, domnul kk care nu a stiut ca ea este in vizita si a venit cu viteza in pampers, etc

Dar ma bucur ca e politicoasa, decat sa o aud cu ma, ba, mai bine domnim pe toata lumea !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata gagici!

Abia acuma reusesc si eu sa beau un latte si nu zic nu nici freschului de la Ina

Roro, mortal 'copilul mare' si foarte serios si dedicat

Sympli, nasoala faza cu atacul de panica, sper ca esti mai bine. Eu n-am avut niciodata si nici n-am vazut la nimeni, dar noroc de Anca ca stiu ce-am de facut pe viitor, just in case

Ieri am reusit sa ajung sa ma vopsesc si m-am si tuns un pic cu ocazia asta, asa ca in sfarsit arat si eu a om

mai citesc si revin

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Chatonel, sanatate multa Iziei !!

Ada vad ca e ok, a facut kk si a anuntat ca nu o mai doare burtica, asta dupa ce l-a certat pe domnu' kk pt ca a deranjat-o toata noaptea

bestiala Ada. Mai bine politicoasa decat ca fii-mea care ma intreaba dimineata cand am ajuns la gradi, asa tare cum stie ea, sa auda toata lumea, aratand spre o mamica pe care evident ca nu stiu cum o cheama "mami, aia cine-i?" , ii raspund eu ca-i mamica lui X, mergand si asa la ghici, si dupa "da' cum o cheama?" ca sa ma faca de toata cacaoa, ca doar raspunsul cu mamica lui X nu o multumea

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hola la ceas de seara

Am absentat azi dar motivat!

Mi-a sosit tepetul si m-am dus sa-l ridic dar, pentru ca primisem un sms ca un magazin drag mie a primit marfa, m-am abatut de la calea cea dreapta si m-am dus sa-mi cumpar ceva si...i-am luat cadou la Jambo si-am scapat de-o grija; cumva, sint mindra de mine

Dupa amiaza, am avut treburi cu Ian si, dupa 6, am fost sa comandam perdele si sa mai luam una, alta.

Una peste alta, ziua a decurs bine.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

sa-ti fie de bine cumparaturile, dar totusi, zi ce-ai luat consortului, ca eu is curioasa de fel

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Da, si eu vreau sa stiu ce va primi Jambo cadou !!

A propos de cumparaturi, eu am zis ca nu mai intru in magazine, zici ca-s nebuna , tot cumpar si tot cumpar , o sa trec in noul an cu cardurile pe minus nici macar pe 0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare,

Inca nu am recuperat ce ati scris, dar vroiam sa va reamintesc ca astazi vine Floric in Bucuresti si daca vreti s-o cunoasteti va astept diseara la mine.

Olga, mamica lui David iepurasul si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pentru fetele curioase
I-am luat o pereche de pantofi sport gri-metal si o pereche de pantaloni de stofa gri, in carouri; mai vreau sa-i iau, in functie de ce gasesc (ca vreau sa-i "intocmesc o tinuta de Rev):
-ori camasa neagra slim-fit si papion argintiu
-ori un tricou cu mineci lungi si bretele argintii

Io-s mindra de mine "ca ce de treaba is"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Pentru fetele curioase
I-am luat o pereche de pantofi sport gri-metal si o pereche de pantaloni de stofa gri, in carouri; mai vreau sa-i iau, in functie de ce gasesc (ca vreau sa-i "intocmesc o tinuta de Rev):
-ori camasa neagra slim-fit si papion argintiu
-ori un tricou cu mineci lungi si bretele argintii

Io-s mindra de mine "ca ce de treaba is"

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

da chiar ca esti de treaba

Amalia

Mergi la inceput