Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***
Raspunsuri - Pagina 10
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Pentru fetele curioase I-am luat o pereche de pantofi sport gri-metal si o pereche de pantaloni de stofa gri, in carouri; mai vreau sa-i iau, in functie de ce gasesc (ca vreau sa-i "intocmesc o tinuta de Rev): -ori camasa neagra slim-fit si papion argintiu -ori un tricou cu mineci lungi si bretele argintii ![]() ![]() Io-s mindra de mine "ca ce de treaba is" "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
hmm, astea-s cadouri de pus la brad? :))
simonapro spune:
Buna!
Am reusit si eu sa vad pozele, mi-au placut mult: Adela mi s-a parut asa mare, a crescut bine, nu mai e cornulet, e o fetita draguta; Ana tare frumusica si admir cum se duce ea peste tot, nu o intimideaza Mosul; Katy m-a fermecat cu rochita ei de catifea si cum i-a cantat Mosului
; am ramas uimita de Alex ce aliura frumoasa are si cata seriozitate acorda orelor de sport.
Alexandra: sa-ti fie de bine si eu trebuie sa ajung zilele astea la coafor.
Simply: imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, trebuie sa gasesti cauza, sa nu se mai repete vreodata episodul asta 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
anca_nicolae spune:
Oli si Floric
Sper ca e ok daca vin la voi pe la o ora... piscicola
, adica... abia cand oi simti eu ca-i bine, un 9?
Baiii, deni pur si simplu m-a UCIS cu chestia aia cu t.. nici copy paste nu pot sa fac, asa de ucisa sunt. Sa nu imi ziceti ca voi stiati cuvantul lui deni
...
Dar chiar si ucisa, tot va
:).
Aa, cand am citit de inapreda ca a venit tapetul, eu am citit: mi-a venit terapeutul si ma duc sa-l ridic.
Ma gandeam:
- sa-l ridice cu moralul? Dar, terapuet fiind, ar trebui sa fie invers cu ridicatul.
- sa-l ridice de pe jos? In brate? Dar, terapuet fiind, ar trebui sa fie galant si sa spuna ca se simte si acolo, pe jos, si nu-i nevoie de deranj sa-l ridice nima.
- sauuu, sa-l ridice ... Dar daca am vazut ca iute ina a plecat la shoping sa-i cumperte lui jambo cate ceva, a picat si varianta asta 
Pana la urma, era doar un tapet. Care sta bine cu moralul si chiar ii place sa stea pe jos". :)))
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
inapreda spune:
Chato, da, e cadoul de Craciun! Da' n-am inteles zimbetele pentru ce sint.
Ma luminezi si pe mine?
De ce i-am luat "de imbracat"?
Pentru ca Jambo de astea se bucura: haine, incaltaminte, accesorii (de preferinta, ceas
)
Intr-un an i-am luat de ziua lui CD-player pentru masina -tocmai isi luase masina si nu mais tiu de ce dar nu avea); nu i-a placut deloc; nici nu si l-a montat vreun an ![]()
bebe_shtrumf spune:
Alexandra pey la Moeciu e clar ca ninge, si mai bine ca acolo"coafura si rezista!
La noi cika pe 23 de colind:yu huuuuuuuu!
La capitolul coafura, stau prost in sensul ca as vrea si n-as vrea sa ma vopsesc; de tuns nada de nada ca n-are niciun rost,de abbia a crescut, de breton ma cam mananca fruntea sa-l fac insa mai bine nu...asa ca mai torn niste ulei de masline si zic ca fac un tratament si gata

Azi poate iau si eu cadoul pt destinatara, am chef sa ma arunc in multime. Ah si sa-i fac lu' maman ultima injectie(ma pricepez, cika nu simte nimik; cu bataie la popou,, da?
)
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
denisamada spune:
Salutam! Confirm primirea unui cadou frumos-frumos de la Secret Santa! Nu va spui ce, ca sigur va prindeti de la cine e
, dar promit sa ma mandresc cu el(e) la Mauichu.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 Cica vine zapada in wkd! ![]() ![]() ![]() |
Si anul trecut a nins cd eram pe drumul spre Mauichu. E drept ca am mers un pic mai greu, dar a meritat!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
andiaroro spune:
Nu spune, nu spune, dar
"actualizeaza", te rog frumos, lista...
Multumesc, in numele"hartistului"
....O sa-i transmit. E convins ca-i cel mai
bun dansator din lume si nu prea pricepe de ce, in conditiile date, nu trebuie sa iasa din cuvantul profei...
Daca nu l-am fi simtit asa "interesat", nu ne bateam capul cu timpul pierdut asteptand copilul sa-si faca mendrele.
simonapro spune:
Floric: m-am gandit la tine, sper ca a decurs bine examenul. Intalnire placuta cu fetele 
Am aflat de cateva zile, cumnata mea a ramas insarcinata si s-a hotarat sa faca pentru a doua oara nunta, pentru disperarea noastra e in luna februarie si normal ca nu am cu ce sa ma imbrac, m-am uitat pe fuga si am dat peste rochitele de la Bonprix si mi-au placut cateva modele, stiti ceva de produse, ati comandat vreodata de acolo ca mi se par si acceptabile ca pret.
Ina: ce zici mi s-ar potrivi rochia asta, am 1.60 si 48 de kg, ca sa-ti faci o idee:
http://www.bonprixro.eu/ro/offer.htm?cat=1.10.114.4.73.1.&pr=71402
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)