Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Cafeaua e in toi..iar fresh-ul Inei da energie la maxim.
Eu nu vad nici pozele olgai , nici ale cornuletzului cu lapte-Adelake, cu ocazia asta am intrat in pozele Adelei, zic or fi pe picasa, si vazui O Denisa blonda,din sapt. de miere, iti sta super, nu stiu dc doar vrei sa te tunzi, insa "fa-te blonda, Sandele"!(varianta originala era Avocat, in cantecul lui Chilian)-aici esteticul meu asta spune, dc nu ma pricepez.

Ma duc sa-mi mai pun si eu o perfuzie cu cafea, ca se cere.... Parca vad ca nici nu apuc sa fac cate imi propusesem...
Pozele Olgai nu am pucat nici eu sa le vad, cele cu Adela sunt aici: https://picasaweb.google.com/110571995309551143640/MosNicolaeCorporate?authkey=Gv1sRgCLW426yu966ZIw#5685352057958119794
Cu blonzeala mi-a trecut, ca deja... incepuse sa ma prinda...

A, uitam sa spun, a-propos de Mos Craciun, daca e nevoie, fac livrari spre/dinspre Targoviste, via Mauichu.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
A propos de cumparaturi, eu am zis ca nu mai intru in magazine, zici ca-s nebuna , tot cumpar si tot cumpar , o sa trec in noul an cu cardurile pe minus nici macar pe 0

Cred ca e ceva pe linie de partid, ca si eu prezint aceeasi simptomatologie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Gata am vizionat poznelee o dulce si jumatate..mspt link.
dar nuanta adelei?nu te incanta?

nu pot apela la transport de data asta, ca nu intra-n cartile mele...ms oricum.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Sa-mi dati barbatul afara din partid, ca abia il astept diseara sa-si faca autocritica...
Am recurs la un gest "extrem"...i-am facut o lista, pe care i-am trecut cu rosu (am dambla cu listele inrosite in per asta) toate cheltuielile "lui pentru sufletul lui" de pe luna in curs. Poate ii intra mintile in cap pana la sfarsitul anului...Oricum, daca nu "se indreapta", o sa-i blochez cardul intr-o zi. Asta-i ultimul plan. Poate asa intelege sa se calmeze, dar cred ca ar iesi cu scandal ca s-ar simti tare prost sa nu poata plati ceva, duap ce a innebunit tot magazinul de cap.

Mergi la inceput

Mosul DC-ist actualizat:

1. Inapreda
2. Anaan
3. Novus
4. Denisamada
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik
10.Dodo
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas
14.Anamariame
15.Alexandra
16.Dyanna
17.Pisigri
18.Bebe_shtrumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Mosul DC-ist actualizat:

1. Inapreda
2. Anaan
3. Novus
4. Denisamada
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik
10.Dodo
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas
14.Anamariame
15.Alexandra
16.Dyanna
17.Pisigri
18.Bebe_shtrumf

Abia astept sa ma inrosesc si eu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus
A propos de cumparaturi, eu am zis ca nu mai intru in magazine, zici ca-s nebuna , tot cumpar si tot cumpar , o sa trec in noul an cu cardurile pe minus nici macar pe 0

Cred ca e ceva pe linie de partid, ca si eu prezint aceeasi simptomatologie.

Da, da ,am mirosit eu ca esti de-a mea +

La mine buba e cu comenzile virtuale, e super fain sa pun si aia si aia in cos (adica pe mail la furnizoare , nici nu vreau sa stiu cum ar fi sa pot comanda direct ), pana cand vine nota de plata
Si culmea ca toate i le comanda Adei, pt ea nimic nu mi se pare scump !!

Pt mine pana ma hotarasc eu, nu mai este ce vreau, azi de ex am mers hotarata la Orsay sa-mi iau o geaca ff faina care evident ca nu mai este , darrrr poate o gasesc in drum spre Moeciu !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Am vazut-o pe Adela, ce mare a crescut si ce frumusica e, o adevarata lady

Ce e lista de mai sus? Participantii la intalneala? Caci pe sotu“lui Ela78 nu l-am vazut...

Si Ianis a avut azi serbare de Craciu, sint tare curioasa daca i-a placut, daca s-a speriat de Mos Craciun si sa vad pozele.

Abia astept sa-mi vad puiutii saptamana aviatoare, cand vin pentru 2 saptamani in tara

Si aici e o fervoare la cumparaturi zici ca se inchid magazinele dupa 01.01. Peste tot e atmosfera de Craciun, melodii, globulete, braduti, luminite, parfumuri, te naucesc toate. Si odata intrata in magazin, imposibil sa iesi cu mana goala Le-am luat pe toate la rand, Karstadt, Douglas, DM, H&M, C&A, Adidas, si inca nu s-a terminat lista... Week-endul trecut mi-am luat un laptop si jucarii pt.Ianis, week-edul asta un cadou pt.mama si pentru nepotelul meu. Jucariile sint scumpe (ca orice de altfel), m-am uitat acum pe un site MyToys.de, insa nu stiu daca imi livreaza pana plec eu acasa... Celalalt magazin (aproape de casa mea) Toys4Us pare sa aiba mai mult lucruri pt.bebelusi.... In Karstadt era un etaj intreg cu jucarii, de toate varstele si preturile, playmobil, lego, jucarii, jocuri, trenulete din metal pe sine (300 EUR), vaporase cu abur, masinute cu telecomanda, catelusi in marime naturala care reproduceau exact sunetul unui catel care vrea atentie, iar daca il mangaiai pe cap se bucura, dadea din coada, inchidea ochii si latra bucuros. In fine....

In rest sint bine, am avut 2 saptamanai scolarizare SAP (mi se pare cam complicat, insa lucrand cu el sper sa fie mai usor) in Nürnberg, superb orasul, cu Weihnachtsmarkt si atmosfera de Craciun. Diseara plec la München.

Chiar, Gina, voi cum stati cu mutatul?, va stabiliti pana la urma in München?

M-a sunat o prietena din Bruxelles sa vin la ea intr-un week-end, dupa revelion trebuie sa-mi fac in asa fel programul incat in fiecare week-end sa fiu plecata, ca sa nu mai simt atat de acut dorul de casa.

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhu.
Simonapro, cum adica sa faca pentru a doua oara nunta?...
Andiaroro, ai dreptate, cred ca de la intreruptul emisiunii mi s-a tras, iti dai seama, am lasat cea mai orgolioasa si stralucitoare zodie p'afara

LEII opereaza cu o inteligenta coordonata de vointa.
Acesti nativi īsi construiesc realitatea dupa cum le place si dupa cum vor ei sa o vada. Pe ei īi intereseaza ceea ce vor si ceea ce-i ajuta sa obtina ce vor. Nu stau sa se īmpiedice de detalii si nici nu apleaca urechea la lucruri care i-ar putea opri din drum. E-adevarat ca uneori, gāndirea lor, care graviteaza īn jurul ego-ului puternic, poate fi obositoare pentru cei din jur.
Au o minte focusata pe scopuri marete si sunt dovada cea mai clara ca atunci cānd īti doresti ceva , chiar se īntāmpla, si ca energia gāndului si imaginatiei poate materializa. Asadar, ei nu obosesc niciodata sa -si imagineze si nici nu renunta la a lua din viata numai ce le place. Gāndindu-se intens la ce-si doresc, pāna la urma li se īntāmpla. Sunt destul de idealisti, iar cei mai putin evoluati spiritual sunt vanitosi si egocentrici.
Gāndirea Leului este cuprinzatoare, dar stie sa selecteze doar ceea ce-l ajuta sa fie creativ, stralucitor si lider.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Foarte adevarat horoscopul LEILOR!

Fratele meu mai mic este leu si a dovedit ca poate fi pilot, desi asta nu e un job, e un stil de viata (foarte obositor).

Mergi la inceput