Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***
Raspunsuri - Pagina 12
Bianca2503 spune:
Ela, poti comanda de la mytoys.de
eu am comandat si imi ajung in 8 zile cica. pentry Germania termenul de livrare era de 3-5 zile lucratoare.
mie mi s-au parut ieftine.
bafta multa si acomodare usoara in continuare.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela78 Ce e lista de mai sus? Participantii la intalneala? Caci pe sotuŽlui Ela78 nu l-am vazut... |
E lista pt mosul DC-ist !!adica s-a facut o extragere (super secreta) si fiecare trebuie sa trimitem cuiva cadou si sa primim implicit unul !! e pt mamici de data asta
Stai linistita ca Dan e pe lista de Moeciu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simonapro spune:
Ilinca: pai a divortat de primul sot pentru acesta cu care face nunta acum, noi suntem incantati ca trecem inca o data prin asa ceva cu cheltuielile aferente
Ela: ma bucur ca ne-ai adus vesti
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Ela, poti comanda de la mytoys.de eu am comandat si imi ajung in 8 zile cica. pentry Germania termenul de livrare era de 3-5 zile lucratoare. mie mi s-au parut ieftine. bafta multa si acomodare usoara in continuare. |
Depinde ce vrei sa iei....
Ela78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
E lista pt mosul DC-ist !!adica s-a facut o extragere (super secreta) si fiecare trebuie sa trimitem cuiva cadou si sa primim implicit unul !! e pt mamici de data asta Stai linistita ca Dan e pe lista de Moeciu www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
M-am prins intre timp, caci am apucat sa citesc primele 4 pagini ale capitolului... Super jocul! Sa-mi spuneti la sfarsit care si ce si de la cine a primit
Am vazut pozele pe FB ale Rodicai cu Setfanos, sa-i traiasca si sa creasca mare!, zici ca e copia la indigo a lui Luca
Ela78 spune:
citat din mesajul lui simonapro Ilinca: pai a divortat de primul sot pentru acesta cu care face nunta acum, noi suntem incantati ca trecem inca o data prin asa ceva cu cheltuielile aferente Ela: ma bucur ca ne-ai adus vesti Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
chatonel spune:
citat din mesajul lui inapreda Chato, da, e cadoul de Craciun! Da' n-am inteles zimbetele pentru ce sint. Ma luminezi si pe mine? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
pai zisesi parca ca ai vrea sa fii "rea"
novus spune:
Noi il asteptam pe mesterila care ne aduce patutul nou a Adei + un dulap ca nu ii mai incap hainele
Pisigri, pe unde esti ??!!! sper ca nu esti suparata de nu mai dai pe aici
Anaan, tu ce faci ? iar ai ucenici ?
Maine merg si eu la coafor abia astept, o sa ma si tund !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
ela, imi pare bine ca ai trecut pe-aici cu vesti bune
noi am fost la film, la ratusca cea urita si acum decupam de zor tot ce prindem (i-am luat azi foarfece care taie fiecare cite un model).
chatonel spune:
citat din mesajul lui novus Noi il asteptam pe mesterila care ne aduce patutul nou a Adei + un dulap ca nu ii mai incap hainele Pisigri, pe unde esti ??!!! sper ca nu esti suparata de nu mai dai pe aici Anaan, tu ce faci ? iar ai ucenici ? Maine merg si eu la coafor abia astept, o sa ma si tund !!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
o mutati pe Ada in pat singura?