Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***
Raspunsuri - Pagina 8
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Mi se pare mie sau de la schimbul de replici Ilinca-pisigri, matza gri nu a mai intrat pe forum? |
Am remarcat si eu absenta Pisiciigri Momentul corespunde; sper ca nu are probleme de sanatate;
inapreda spune:
citat din mesajul lui denisamada Caut poze pt calendar intre cele facute anul asta. Doamne, cat au crescut! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Confirm si eu: Adela este o domnisoara in toata regula si e frumoasa de numa' si are un zimbet demential! Ce-mi place mie cel mai mult e faptul ca "e toata numai o treaba", chiar si-n ipostaze mai statice!
inapreda spune:
Roro, tare-ti multumesc ca te-ai gindit -again!- la mine
Ideea cu globurile e frumoasa dar la mine in casa zici ca a venit Apocalipsa; se lucreaza in toate 3 camerele si nu-i gata niciuna; toate lucrurile sint in casa ca n-am avut unde sa le ducem; Ian nu are cu ce se juca, mai mult se uita la Tv (cind nu-l duc la sor' mea, afara sau la tata); asa ca, nu prea avem parte acum de seri linistite cind, cu mere coapte in cuptor, am putea sa ne delectam cu niste activitati placute; habar nu am cind o sa facem bradul ca, in ritmul in care se mishca domnii muncitori, impletesc cositza alba!
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Novusel, habar nu am daca mai tre' sa iasa dinti sau nu; sa fie totul bine "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
cica acum e bine, se joaca !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Neata,
fetele din Bucuresti care au in casa carti de care ar vrea sa scape dar pe care nu vor sa le arunce, le pot duce la Readers Cafe si de acolo le colectez (impreuna cu cei de la Bookbyte) si le ducem la 2 case de copii.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=296528627054666&set=pu.151131504927713&type=1&theater
Le multumesc fetelor care deja au contribuit cu cate ceva.
chatonel spune:
citat din mesajul lui novus Neata !!! Aaaa, am vizionat aseara trei mandreti de fete plus mamele din dotare : Adelake cu gura pana la urechi si inconjurata de multe cadouri, Ana la fel de vesela si bucuroasa de sosirea cadoului mult asteptat si Gaza catifelata si eleganta cum o stim alaturi de noii ei prieteni Dodo, mi-a placut si costumul de serbare al lui Bogdi, esti tare priceputa !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
asa, e ce imprastiata sint, am vazut si eu pozele si ader in totalitate la spusele lui Novus
noi sintem acasa in duo, Izia iar a vomitat azi-noapte, asa ca o tin acasa cu mine, azi oricum nu are "ore", e o miercure libera in care fac numai joaca, dar asta o poate face si aici... poate mergem la cinema mai incolo, sint doua filme pentru copii.
bebe_shtrumf spune:
Buna dimi!
Cafeaua e in toi..iar fresh-ul Inei da energie la maxim.
Eu nu vad nici pozele olgai , nici ale cornuletzului cu lapte-Adelake, cu ocazia asta am intrat in pozele Adelei, zic or fi pe picasa, si vazui O Denisa blonda,din sapt. de miere, iti sta super, nu stiu dc doar vrei sa te tunzi, insa "fa-te blonda, Sandele"!(varianta originala era Avocat, in cantecul lui Chilian)-aici esteticul meu asta spune, dc nu ma pricepez.
Fi-mea fu la psiholog, a dus-o doamna educatoare, ca nu vrea sa faca mandra mea pipi decat cu d-na Gabi- o ingrijitoare, care o mituieste cu bobo pe fi-mea.mor de nervi,nU de psiholoaga ci de bobo, acasa n-are probleme d-astea, in fine, treb sa apara ceva, ca na era perioada prea listinita.
Fetele cu calendare, ati intrat si pe photoshop-kopona punct com?mi-s place ala stil carte, pagina 7
anca esti o norocoasa, ca de altfle toti "pestii" pe care-i stiu.
La capricorn cika sunt f rece si calculata datorita sezonului, eu zic organizata mai degraba, rece nu, iar cu imaginatia, am nenica, cu okii deschisi ma vad in diferite ipostaze..in fine, ca orice nebuna de legat, asta nu mai tine de zodie, in rest mi se potriveste tot. La raci stiu ca tin minte date si tot, si sunt genul "polististi" te toaca marunt si bine, pana uiti ce-ai zis si tot ca ei zici pana la urma.sau s-o potrivi doar la barbati?la femei nu?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
Chatonel, sanatate multa Iziei !!
Ada vad ca e ok, a facut kk si a anuntat ca nu o mai doare burtica, asta dupa ce l-a certat pe domnu' kk pt ca a deranjat-o toata noaptea
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
Ilinca-Ori sunt eu zapacita ..ori n-am vazut Leul.
Anaan- Stiu filmul despre care vorbseti, dar nu-i stiam titlul.E impresionant...profund. Iti da o stare...intrebatoare. L-am vazut, din intamplare, intr-o seara, cand Cristi era la baute cu baietii si nu intelegea, cand a ajuns acasa, de ce-s pe alta planeta si asa cazuta pe ganduri...
Ina- Nu mai stiu, daca am apucat sa-ti scriu. Eu i-as face socrului un calendar cu o metafora "educativa" pentru fiecare luna in parte`...Poate pricepe cate ceva
Toata cresa o intreba pe Anastasia, daca i-a placut spectacolul de la serbare. Nu spune "spectacol" ci "pétasse"... Sa va spun ce inseamna?
Activitati de copil mare:
http://community.webshots.com/slideshow/581952923JTTEbR?mediaPosition=28
http://community.webshots.com/slideshow/581952923JTTEbR?mediaPosition=7