Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mosul DC-ist actualizat:

1. Inapreda
2. Anaan
3. Novus
4. Denisamada
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik
10.Dodo
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas
14.Anamariame
15.Alexandra
16.Dyanna
17.Pisigri
18.Bebe_shtrumf

Pe seara a sosit Mosu' la mine.Multumesc Mosule imi place ,imi place,imi place si e doar pentru mine(ceea ce imi place)- ehee asta da rasfat- dupa ani))(v-am lamurit da??)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor mici si mari
Edit: am adaugat si traista colindatorului de care are nevoie Bogdi la serbarea de luni .Cum mileuri de artizanat nu aveam prin casa ,asta mi-a iesit

all.

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Daca inca sunteti in cautarea "cadoului ideal", uite niste idei pentru categoria " cadoul pentru cea mai buna prietena". Le adaptati dupa buget
http://www.inspirationelles.yahoo.fr/creative/wish-list-de-noel-pour-sa-bff-589_13230942019649.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

a venit si la noi mosul cocosul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor mici si mari
Edit: am adaugat si traista colindatorului de care are nevoie Bogdi la serbarea de luni .Cum mileuri de artizanat nu aveam prin casa ,asta mi-a iesit

all.

dodo, foarte frumoasa traistuta, ca de obicei cind faci ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Raportez niu luc , patut + mobilier Ada montat si echipat, bagaje partial facute si cadouri duse in masina deja !

Dar ce e cu linistea asta pe aici ?? unde sunteti tufetelor ?

Gianina, sanatate multa !!!

Pisigri , unde esti ?? hai si linisteste-ne te rog !!!!

Excursionistele vesele
, gata bagajele ? pe la ce ora plecati ? noi estiman sa plecam pe la 11 cu opririle de rigoare la bunica si la shopping, sper sa ajungem pe la 16-17 la Moeciu !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Novus, de-abia astept sa vad noul look!

Eu am o masca pe fata, prilej pentru fiu-meu sa se amuze pe seama mea; "Mama si-a pus bilet pe fata!"(e masca de-aia ca o hartie)

Monn, cum a fost la serbare? Eu mi-am dat seama ca am uitat sa-ti urez ani lungi si frumosi de iubire si casnicie de-acum incolo!(ca parca saptamana asta v-ati aniversat-sau oi fi eu sclerozata iremediabil)

Eu am facut partial bagajele- unele haine sunt inca la uscat; copilul e in vana, deci am bifat si imbaierea odraslei. Maine merg la scoala pana la 11, asa ca o sa plecam pe la 12, facem un mic popas la Brasov si speram sa aterizam la Moieciu intre 17 si 18.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Salut gagici!

Eu raportez ca n-am facut niciun bagaj, atata doar ca am spalat si noi copilul si acum incercam s-o doboram. Ea e foarte incantata ca pleaca la munte si intreaba mereu "plecam acum?"

Planul e si la noi sa plecam maine in jur de 12-13, dupa ce ne terminam treaba si dupa ce fac bagajele, Asa ca ne vedem pe la 16-17.

Amalia

Mergi la inceput

Dodo, f reusita traista !! esti priceputa !!

Mergi la inceput

Anaan, nu e vreo schimbare spectaculoasa dar mie imi place !!

Si noi ne-am imbaiat si repetam colindele !!

Mergi la inceput