Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Acum pregatim si noi bagajele. Am facut si bradul in seara asta

Eu inca mai am haine in masina de spalat, dar noroc cu caloriferul ca se usuca repede. Am o pereche de colanti fara care nu plec la drum caci ma simt cel mai bine in ei, asa ca trebuia sa-i spal.

Noi plecam la 9 dimineata (asa ne-am propus). Ziceti-mi va rog unde trebuie sa ajung, la care Moieciu, de sus sau de jos?

Fetele din Bucuresti ce traseu alegeti maine si de ce?

Olga, mamica lui David iepurasul si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Raportez niu luc , patut + mobilier Ada montat si echipat, bagaje partial facute si cadouri duse in masina deja !
[...]
Excursionistele vesele[/b], gata bagajele ? pe la ce ora plecati ? noi estiman sa plecam pe la 11 cu opririle de rigoare la bunica si la shopping, sper sa ajungem pe la 16-17 la Moeciu !!

Abia asteptam sa te vedem cu niu lucuu'. Si Adei mobilierul!

Bagajele sunt gata si la noi, doar Costin mai are ceva de "incarcat" pt programul artistic. Si cadourile duse in masina!

Ma speriati cu 16-17 asta al vostru. Pai la ora aia e intuneric... Nu va e frica de bau-bau!?

Io ma gandeam ca la 11-12 suntem acolo... Daca ziceti asa... recalculam traseul, o vizitam pe soacra-mea... si ajungem si noi, in rand cu lumea...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga,e in Moeciu de Jos http://www.casa-boiereasca.ro/ !!
Edit ca acum am citit : sat Pestera comuna Moeciu

Denisamada, pai nu trebuie sa mai recalculati ca uite si Olga vine la pranz !! si trebuie sa ne intampine si pe noi cineva !

Noi mai repede nu cred ca avem cum pt ca developerul meu lucreaza si maine dimineata plus ca trebuie sa ne oprim si la bunica si apoi Ada are somnul de frumusete care sper sa fie pe masina ca daca nu e nervoasa !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am ajuns acasa. Mi-a priit minune calatoria, vizitele si intalnirile.

Sa incep in ordinea sosirii. Mai, Gianina, e o doamba in adevaratul cuvant. Are toate datele care sa o plaseze pe aceasta pozitie. Si din poze arata dar cad o vezi. Mi-o si inchipui pe Micsu, cu cine seamana...Gianina, e blajina, blanda si linistita. Si are taote cuvintele la ea cand vien vorba de sfaturi in lari-fari-oti-ngite. PAcat ca asa pasiunea a obligat-o viata sa dezvolte.

Oli,, ...Doamne, este asa frumoasa, tanara si relaxata. Mi-a placut tare mult de ea. A, si de David. Seamana mult cu Rares. Sau cel putin asa mi s-a parut mie. M-am simtit ca acasa in casa ei. Asta mi-a placut tare mult. Ospitalitatea. Si grija pentru sederea mea acolo. Cred ca nu as mai inceta sa ma repet cata frumusete emana. Si vorba ii e dulce. Multumesc pentru tot ce mi-ai oferit.

Anca...Grijulie. Se vede ca este mama de multi copiii. Si mai ales copii mari, care desi zici ca isi au grija de ei, is mai tot timpul cu capul in nori si te obliga sa i iurmaresti. MI-a placut mult timpul petrecut alaturi, desi putin, tare putin. Dar asta e...Ca imagine, e aceeasi cum o stiu (din poze) insa vocea...o auzeam mai dura, baritonala. Cand am constatat ca si vocea o ajuta si miscarile si mistea i-am dat seama ca nu ai loc de ea daca ar fi vreodata sa intri intr-o disputa face to face.. Este vesela, intr-o vesnica miscare si calculata.

Chair daca cu Bianca nu m-am vazut am apreciat intentia de ei. E si ea e fata de treaba.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

distractie placuta la Moeciu, fetelor! Nu va zic de poze ca asta nu uitati voi sa faceti Doar Novus tre sa prezinte noul stil, sa vedem daca ii dam aprobarea clanului au ba :)

Fetelor care nu si-au facut tema cu caracterizarea, mai aveti putin ragaz, dar e musai sa o faceti

Io ma trezii cu gitul uscat ca iasca, asa ca venii sa beau un ceai cu miere.

Mergi la inceput

Floric, bine revenisi acasa, cu tolba plina de suveniruri :)

Andiaroro, nu ne-ai zis de la ce i se trage lui fiu-tau pasiunea pt dans??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Acum pregatim si noi bagajele. Am facut si bradul in seara asta

[...]
Noi plecam la 9 dimineata (asa ne-am propus). Ziceti-mi va rog unde trebuie sa ajung, la care Moieciu, de sus sau de jos?

Fetele din Bucuresti ce traseu alegeti maine si de ce?

Oli, acum am vazut ca si tu esti matinala. Vazand tendinta forumului... noi ne-am mai relaxat un pic, adik am lasat motanul sa doarma pana mai adineaori. Noi ne-am trezit sa dam drumul la tramvai, bineinteles si am mai intins/strans niste kestii prin casa...
Am fi vrut sa ne suim pe DN1 si sa mergem direct, dar cred ca pana la urma o sa mergem tot prin Tgv, sa mai facem si pe-acolo niste livrari...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Noi nu avem vesti bune deloc : Ada are muci si tuseste, mergem la pediatra sa o vada dar eu sunt tare dezumflata pt ca stiu cum evolueaza ea la din astea, si nu as merge pana la munte sa stau acolo sa o pazesc noaptea sa nu vomite cand tuseste ca ea face destul de urat la tuse....
Mi-e ciuda ca nu stiu de unde a colectionat-o si ce e, cum va evolua !!
Off off, chiar ieri mai intalnisem cu medicul ei de familie si mirata m-a intrebat ca nu a mai fost deloc bolnava Ada de nu am mai cautat-o de ceva vreme !!

Revin cu noutati !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Offff,Novus poate nu-i nimic grav si puteti merge la intalnire Insanatosire grabnica Adei

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Neata tufete

Novus, multa sanatate Adei si putin noroc, sa fie doar un guturai si sa puteti merge la Moeciu

Fetelor, ati plecat dupa Mos?

Mergi la inceput