Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

kiar vroiam sa te intreb, novus, ce mai converseaza Ada cu kk, daca a mai deranjat-o sau nu

se converseaza cum sa nu, aseara m-a anuntat ca dl kk s-a pus sa doarma asa ca nu o mai deranjeaza

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

merci fetele, nu, nu are absolut numic, nici urma de muci hmm, o sa-i fac totusi o analiza, desi nici la noi niciodata n-a iesit nimic, dar mai bine sa stau eu linistita acum in prag de sarbatori

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

novus, e o figura fie-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neatza!Si Eva se converseaza cu kk, discutia decurge cam asa: "te looog, kk, iesi din funduletul meu, ca ma doale!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Novus pe ce nuante mergi la par? Parca renuntasesi la blondul ala pai, f deschis.

Blondul de Barbie adica la care ajunsesem dupa tot felul de combinatii de suvite , acum sunt o nuanta mai inchisa, cacao cu lapte sa zic asa si poate mai bag niste suvite inchise la recomandarea expertului Inapreda
Tot la recomandare ma si tund !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

abia astept sa vad ce iese

si eu m-am dus cu o idee in cap si am iesit cu niste suvite aramii si cu unele mai blonde, ca pana la urma am zis ca ma las pe mana ei si bine am facut, ca-i priceputa fata si imi si stie bine limitele

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Neatza!
Si Eva se converseaza cu kk, discutia decurge cam asa: "te looog, kk, iesi din funduletul meu, ca ma doale!"
foarte tari d-rele

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Neatza!
Si Eva se converseaza cu kk, discutia decurge cam asa: "te looog, kk, iesi din funduletul meu, ca ma doale!"
foarte tari d-rele

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

subscriu

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Sunt tari de tot fetele voastre

Chato fa-the bine

Olga, mamica lui David iepurasul si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mi-a plecat musafirul. Este intreaga Floric, nu a fost gazata, o mai gasiti astazi prin oras

Olga, mamica lui David iepurasul si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello! Cu mega mare bucurie anunt ca mi-a sosit MosulE adevarat ca nimic nu e intamplator in viata, mai multe nu zic I am happpppyyyy! Desi am atata treaba, brrrr

Mami de minune mica

Mergi la inceput