Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***
Raspunsuri - Pagina 16
bebe_shtrumf spune:
chato-parca e reclama d ela noi"si tu ce ai ami facut azi?"- si aia statuse pe wc, era constipata...
Cu sinuzita-eu am patit-o prin clasa a x-a, m-am internat si am facut ampicilina injectii, o sapt de zile la 8 ore parca..aveam dureri nazale si de cap groznice, ma dureau oasele fetei ingrozitor, si cand suflam nasul era o secretie urata, asta dupa o rubeola tampita, ca a trebuit sa dau tezele singura, am avut o vara de caca, ca cika si vara treb sa ai capul acoperit, degeaba vad astia cu bentite si astupa urechile, moalele capului si fruntea sa fie la caldura.
De atunci se rascoleste , insa pana nu fac inhalatii(ceia de musetel si te acoperi cu un prosop si inahelzi aburii, cat de mult poti sta, nu prea apropae sa nu te arzi), stii tu cred..nu ti-a recomandat dr?
e singura solutie sa scapi de congetsionarea aia anzala, si de durerile de cap..acum na pana si-o face si antibioticul efectul, nu ti-a zis sa faci aerosoli? sa te duci al spital, cateva sedinte? apoi musai sa pui ceva pe frunte.sa te faci bine repede.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
andiaroro spune:
Mneatza
Ela
Chato- Sanatate multa! Si eu stiu ca tine mult sinuzita, ca face mereu nasul nostru si tot 2_3 sapt se chinuie. El si facut si CT sa vada exact unde-i localizata.
Astazi sau maine iti vine Izia cu sacosa cu caietul de evaluare si ce a lucrat la gradi.
Floric- Am tinut pumnii.
Olga- Se intampal frecvent. Din cercul apropiat, sunt doua persoane, care au patit-o. Ultima, o fata, s-a trezit ca i-au cheltuit si ce n-avea. Acum e in scandaluri cu banca sa-i inapoieze..
Eu am avut o zi plina ieri cu concert la Conservatoire si o aniversare, am mai trimis si un pachet...Zapaceala totala. Macar n-au facut vreo traznaie.
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Neata, Olga, unde i l-au clonat? La bancomat sau la plata pe net? |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
chatonel spune:
Novus merci ei, m-a intrebat ca sa faca conversatie... ba m-a intrebat direct interesat, ca trebuiau facute niste cumparaturi si nu intelegea de ce nu sint facute
Bebe-strumf, naspa cu sinuzita asta :( nu, nu mi-a zis de aerosoli si nici nu am facut, uite o sa ma pun acum, ma duc sa pun niste musetel la infuzat. Merci de pont
Andiaroro, tnx , nici nu stiu ce reactie o sa am daca se-ntimpla sa vina cu caietul de "evaluare". Una pt ca sint complet impotreiva evaluarilor la virsta asta si doua pt ca Izia e la TRès petite section, deci nu ar trebui sa intre in aceeasi grila de evaluare. :(( Deh, stiam eu ca scoala francezilor nu imi place cum e facuta, dar nu credeam sa ma izbesc de nemultumiri chiar de la inceput
AlexAndra_81 spune:
Neata tufete!
Mama, sunt asa de adormita, am dormit cu asta mica ca m-a strigat pe la 2 si nu m-am putut odihni deloc
Olga nasoala tare faza cu cardul
Chato sanatate multa
Amalia
bebe_shtrumf spune:
sa nu s eintelaga ca firma asta le fura banii, nu ci hackerii carora le era mai usor sa sparga sistemul lor de date, decat sa intre in cel al bancii.
Novus pe ce nuante mergi la par? Parca renuntasesi la blondul ala pai, f deschis.
E bine ca vad ghiocei care dorm si singuri si nu zic nu.
Pe la anul poate ii creez si eu Arianei un locsor, macar sa o mut noaptea si tot mi-ar conveni, poate ar sta si ea invelita. Ma stiu pe mine ca dc e sa dorm la mijloc, am senzatia ca ma sufLoc
AlexAndra_81 spune:
Ahh, ieri de la gradi m-au sunat sa-mi spuna ca asta mica a facut caca cu mucus, ce-o mai fi insemnand si asta? Habar n-am, ati patit careva? O sa-i fac o analiza maine sa vad daca iese ceva
Amalia
novus spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf Novus pe ce nuante mergi la par? Parca renuntasesi la blondul ala pai, f deschis. |
Blondul de Barbie adica la care ajunsesem dupa tot felul de combinatii de suvite , acum sunt o nuanta mai inchisa, cacao cu lapte sa zic asa si poate mai bag niste suvite inchise la recomandarea expertului Inapreda
Tot la recomandare ma si tund !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Ahh, ieri de la gradi m-au sunat sa-mi spuna ca asta mica a facut caca cu mucus, ce-o mai fi insemnand si asta? Habar n-am, ati patit careva? O sa-i fac o analiza maine sa vad daca iese ceva Amalia |
Ada mai facuse asa cand avea muci si cand a avut dirusul cu vomitaturi, dar poate e doar un episod trecator, noua de fiecare la analize nu a iesit nimic
Daca in rest e ok, nu are sens sa te stresezi !
Noi am dormit tun noaptea asta dupa cea precedenta mega agitata !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
kiar vroiam sa te intreb, novus, ce mai converseaza Ada cu kk, daca a mai deranjat-o sau nu Izia a dormit si ea bine azi-noapte, dupa ce am bagat-o iar toata ziua la regim alimentar .
alexandra, merci ; kk cu mucus poate ca e pt ca are muci multi si ajung in stomacel?