Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***375***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ela ma bucur ca ai intrat si ma bucur ca vii acasa. Trebuie sa va fie tare dor si tie si lor

Floric a anuns la mine, dar era cam obosita, caci s-a trezit devreme tare si a avut o zi obositoare. Este o super fata, exact ca pe forum

Aveti grija la carduri caci i l-au clonat astazi lui Cristi si au platit cu el in Arabia Saudita de 5000 Ron. Noroc ca are Cristi activat un sistem de ii vine sms exact cand se facr plata cu el cu suma si unde se duc banii, caci altfel in cateva minute i se golea cardul

Olga, mamica lui David iepurasul si 30+

Mergi la inceput

Noi avem noroc caci David doarme cu Chiti. Dar de adormit numai cu mine adoarme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Am un chef de munca azi de numa' stiind ca maine sunt libera si azi de pe la 15 pt ca merg la coafor pt vopsit + tuns si numai asa am gasit programare

Haideti la o cafea !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Olga, unde i l-au clonat? La bancomat sau la plata pe net?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Floric, cat mai stai azi in Bucuresti?

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Bianca nu stim inca cum I l-au clonat.

Floric se mai plimba astazi prin Bucuresti pana pe la ora 17-18 parca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Floric, cat mai stai azi in Bucuresti?

Bianca, iti dau
Pm cu telefonul Meu. Si ne auzim. Intentionez sa am vlad si cu Anca. Inca nu am polecat de la Olga. Este exact cum am banuit. Gazda primitoare si ospitaliera.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Novus, hai ca mai e putin :)

Olguta, ce kestie cu cardul... dar banca e responsabila de platile facute aiurea, cristi nu are decit sa faca opozitie la operatie/sau la operatiile bancare, daca sint mai multe si banca se descurca, e treaba ei, nu a vostra.

Io am capul in continuare cit o varza de-aia infoiata, desi am luat o juma de kil de medicamente... de aseara am ramas numai pe antibiotic, ca nu are sens sa ma intoxic cu cele chimicale, daca tot efectul lor e de 3 ore la fiecare (ca asa mi-a dat sa iau: ibuprofen si eferalgan intercalate la cite 3 ore).

Ma duc iara la medic, medicalu a fost doar de doua zile si jumate (ca luni de dimi am mers totusi la servici, in speranta ca se amelioreaza treaba)... si ii cer continuare la medical. dar, ma intre eu, daca bebe-strumf stia ca sinuzita e de durata (am citit si pe net ca tre vreo 3 saptamini sa se vindece), atunci cum spera medicul sa-mi fie mie bine in nici 3 zile, chiar cu pretul a unei plase cu pastile???!!

In plus ieri m-am enervat pe motan de-mi venea sa ii dau cu ceva in kap... bine ca am reusit sa-mi pastrez singele rece si sa ii dau cu ignore numai. Auzi la el ce intrebare imi pune "tu ce ai facut azi?" (in sensul ai realizat ceva sau ai stat degeaba) cind eu sint bolnava si am stat si cu fata toata ziua si am si vegheat-o pe noapte cit i-a fost rau.

Io cred ca viata asta la 1000 la ora ne-a timpit pe toti. Si ne cere sa avem rezultate in orice ipostaza: bolnavi/batrini/copii etc.
Ah, ca tot ma pling, am mai auzit una (nu e chiar de curind, dar nu cred ca v-am zis-o): la noi la gradi se evalueaza (testeaza) copiii din grupa mica, in fiecare trimestru ...

ps
daca va intereseaza evaluarea de la grupa mica cititi www.education.gouv.fr/bo/2008/hs3/reperes.htm" target="_blank">aici, la petite section

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

neatza!

Fain ai nimerit Ela!Cumparaturi placute, sa vii incarcata ca Mosul
Simply m-a distrat pt sot, la varsatori(udatori) cu treaba sa se fereasca de caini, chiar l-au atacat unii intr-o padure, ca facuse pana..a venit zgariat tot..atunci eram speriat sa faca antirabic tra-la-la, dar cand am citit aici, m-am prapadit de ras; cred ca sunt invers proportioanl cu ce ar trebui sa simt, ca nu-mi mai gasesc tel, desi suna, dc era furat ma gandesc ca il bloca, il oprea, asta bine dupa ce am dat o portie de plans in masina, de nervi asa, tocmai il incarcasem

Ah si am reusit de am trimis si eu paketelul azi de dimi.
Azi alune si fistic va rog sa ingurgitati cu spor.

Dupa-masa caut rokie pt serbare, mai am de luat niste atentii pt nepoti si gata. Oricum cardul e pe minus, de la decoperire, deci stau tranquila neneeeeeeee

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chatonel, sanatate multa !! si nu te mai enerva pe motan, o fi intrebat si el asa, de conversatie doar
Izia cum se simte ?!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput