Buburuz -LA MULTI ANI EDU si CARMEN! ! (116)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela2 spune:
roxx am eu vitalac, cel care se da gratuit, vreo 9 cutii, i le dau cu draga inima
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
roxx26 spune:
Mirelush, excelent! Vorbim. Mai, dar se mai da gratuit? ca o trimit si pe ea...dar eu stiam ca nu se mai da!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
RELUSHAAAAAA!!! Unde esti? Ai PM, urgent!
_
Roxana
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Mirelush, excelent! Vorbim. Mai, dar se mai da gratuit? ca o trimit si pe ea...dar eu stiam ca nu se mai da! _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
da, sa se duca la medicul de fam al copilului si sa ceara sa i dea lapticul, 10 cutii pe luna se dau vitalac sau lactovit
si cum e un caz special sigur tre sa i dea
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Fetele, vin si eu cu o rugaminte la voi, poate puteti da o mana de ajutor. Mama prietenei mele celei mai bune este asistent maternal. Ne-a rugat daca putem da o mana de ajutor pt o amarata care are un baietel de o luna, pt care nu isi permite sa cumpere LP (sotul a fost disponibilizat) si deja s-a hotarat sa ii dea copilului lapte de la magazin. Poate aveti ceva lucrusoare de bebei mititei de care nu mai aveti nevoie, cutii de LP, biberoane, orice, va dati seama ca nimic nu le prisoseste. Sincer, am vrut sa postez direct la umanitare pt ca aici e deja o actiune in derulare pt copilasi sarmani si nu vreau sa exagerez...dar acolo sunt niste reguli in care mi-am prins urechile, la care se adauga multe rautati....asa ca am renuntat. Ia spuneti, care e cel mai ieftin LP, care totusi sa fie ok? Ca eu o sa cumpar cateva cutii, mi se pare cel mai important pana la urma, e cam mic bebe la o luna sa pape lapte de la magazin...Sugestii? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
roxx mai am eu 2 cutii de nan ah 1, hainute pot sa dau ca oricum nu le-am vandut (decat cateva) ,niste jucarii. e baiat sau fata?
Hainute de vanzare
roxx26 spune:
MIRE, multumesc! O sa-i transmit, sper sa se descurce asa. Oricum, ramane sa vb, incerc sa trec eu pe le tine in week-end sa iau laptele.
ZUMZU, e baietel.
_
Roxana
roxx26 spune:
MIRE, ai PM
_
Roxana
Shines spune:
Roxx..eu ii pot da hainute pana la un an pentru baiat,costumatia de botez,plapumioare..cam ce am strans de la Edi,sunt lucruri bune si ingrijite. bibe nu pot da,dar ii voi cumpara 1-2. doar sa imi spui cum facem.
Irinukaaa spune:
Seara buna!
Am culcat una bucata Patricutz care mi-a dormit doar vreo ora astazi si acum trebuie sa ma apuc de calcat.
Dar mai stau putin cu voi ca nu ma pot ridica inca de pe pat ca am balotat juma' de cozonac de la Boromir. Imi place de numai ma puteam opri!
Roxx ai PM!
Mayane spune-ne macar motivul pentru care nu ne mai scrii ca incep sa ma simt "prost". Te rugam...
Angie, Maimutica unde ati disparut, a?
Fluturas multumesc frumos, mai scrie-ne si tu de printesa ta!
Alinush felicitari pentru ce 85%... raman totusi 15% si dupa cum zici si tu se mai poate schimba situatia. Sanatos/ oasa sa fie ca restul sunt amanunte!
Si-al meu doarme groaznic de rau noaptea, cu n-spe mii de treziri... dar si eu insist, da-i cu stanga, da-i cu dreapta, iar stanga, iar dreapta... nu ne lasam mai prejos.
Fetele ce folosesc bibe de la Tommee Tippee de unde le-ati cumparat? Ca trebuie sa mai exersam si noi macar cu un ceai ceva... ca la mine il roade cand il prinde
Ocsanica ai dreptate tu... sanatos/ oasa sa ie si la tine, mai lasa smotrul ca n-au intrat zilele in sac! Si treaba cu greturile eu n-am crezut-o si nu o cred - n-am avut asa ceva si am ditamai scumpetea de baiat!
Maine livram si noi pachetul! Asa ca puiut X spune-i la mami ca-ti vine cadouasul, bine?
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian1#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/PatrickCristian2#date" target="_blank">Poze noi
www.dropshots.com/patrickcristian01#date" target="_blank">Botezul si www.dropshots.com/PatrickCristian02#date" target="_blank">Motul
Mimo spune:
Roxx, iti pot trimite si eu banuti sau sa fac comanda pentru cateva cutii de lapte praf, insa dupa ce stii ce lapte praf ii va da. Adica, daca iei cutiile de la Mirela de Vitalact, atunci luam Vitalact (sa nu fie marci diferite ca nu e bine pentru puiut). Astept PM cand ai info.
Luca Alexandru, mica mea comoara