Buburuz -LA MULTI ANI EDU si CARMEN! ! (116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Aaaa, Craciunita mea poate sa-si desfaca pachetelul cand il primeste daca asa pofteste. Hai ca am facut si versuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Buna dimineata!

MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI MULTUMIM CA "NE-ATI ADOPTAT", ESTE MINUNAT SA FACEM PARTE DIN GRUPUL VOSTRU!

Nu reusesc sa citesc din urma, dar sper sa recuperez.

La mult ani ABRAMBURIKA!
La multi ani ADRYIII!
Sa fiti fericite si implinite,alaturi de copiii vostrii minunati!

La multi ani ELENA!
La multi ani MARIA-SOFIA!
La multi ani ALEXIA MARIA!
sa cresteti mari si frumoase si sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu cred ca o sa fiu ultima care trimite cadoul
tot pt ca n am cand cum sa ies sa caut prin magazine, am comandat de pe net si pana anungeeeeeeeeeeeeee, o sa albesc
sper sa ajunga totusi pana in Craciun

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

O fi vreo sansa sa intre maine indemnizatia?

Gabi credeti ca acolo ati castiga mai putin decat aici? Intreb ca sa imi fac o idee si sa stiu ce sfat sa iti dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Neata!

Si eu vreau sa zicem care de la care primim cadouri, cu poze si tot tacamu! Sunt curioasa tare din fire. Mor de inima rea daca nu aflu!

Iar am tras o tura de discutii aseara cu sora-mea care ne tot bate la cap sa ne mutam la Londra, ca isi dezvolta business-ul si vrea pe cineva de incredere sa stea cu ochii pe toate cele. E o miscare de proportii pt noi si ne tot codim si nu stim cum sa procedam. Ma omoara rata asta la apartament si imi sta pe creieri. Daca nu ar fi asta zic eu ca m-as muta cu inima mai usoara, sau cred ca as gasi alt ceva sa-mi stea pe creieri. Ce sa fac, ce sa fac??!!

Al meu copil a invatat sa coboare singur din pat si nu mai am nici o sansa sa-l tin langa mine pe pat... Una doua coboara si o ia in patru labe sa cerceteze.

La multi ani pt toata lumea si pupici la bebeluci energizati care nu dorm noaptea! Si la mamici obosite...

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare. Gabriel Garcia Marquez

Eu daca as fi in locul tau as pleca. Nu inteleg daca o sa te plateasca sau nu sora ta pt treaba pe cae o vei face. In plus poti inchiria apartamentul din Bucuresti si platesti si rata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

pai si ce daca aveti rata? inchiriati apartamentul, mai puneti din ce castigati acolo si asta e. nu ar fii asta problema
nu stiu cat castiga Gabi aici, dar Londra e scumpa si eu zic ca nu prea iti permiti sa te duci pe mai putini bani, si e si o chestie pshica oricum

Hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

LOUTZY..maxim
mie mie dor de Carmen si de Andreiut
Eu am trimis cadoul ieri..si daca fata mea vrea sa-l desfaca..e ok..si eu l-as desface ca sunt curioasa..parerea mea e sa le desfacem cand le primim si sa dezvaluim secretul pe 24..sau o data stabilita sa fim sigure ca am primit toate

www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LA MULTI ANISORI BUBURUZE SCUMPE ELENA, MARIA, ALEXIA! SA FITI FERICITE, SANAATOASE SI NOROCOASE SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!

LA MULTI ANI PT DOUA DIN CELE MAI DRAGI MAMICI MIE, PETRO SI ADRYIII! VA IMBRATISEZ CU DRAG!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

LA MULTI ANI PETRO!

LA MULTI ANI ADRIANA!

SA FITI SANATOASE SI SA TRAITI O MIE DE ANI SA VA BUCURATI DE PRUNCII VOSTRI!

LA MULTI ANI BEBEI DE 15! SA CRESTETI MARI SI VOINICI!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata (din nou)!

Io ma invart pe aici, am planuri mari de plimbari si cumparaturi, dar fii-mea se tot rasuceste in pat si nu se mai trezeste...dupa o noapte cu o suta de treziri, acu recupereaza

Cu cadourile - si eu zic sa povestim ce si cum dupa ce confirma toata lumea ca a primit.

TUNDE, ai PM

GABI, bafta sa luati cea mai buna decizie pt voi. Stiu cum e, si eu m-am saturat pana peste cap de tara asta, dar mi-e greu s-o iau din loc din nshpe motive. Eu zic ca vizita acolo de sarbatori va va ajuta sa luati decizia potrivita!

Ma duc sa pregatesc papa, poate totusi se trezeste...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput