Strugurasi de Sept-Oct 2011 *15*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ooka ai dreptate , si eu am vazut scaunul copiat dupa stokke
dar cum si io is la fel de ramolita , nu mai retin unde
cred totusi ca l am vazut intr o brosura la un targ , baby expo sau baby boom
merci

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

ooka, ce discutati voi acolo despre scutecele pentru mine parca ati vorbi in limbi straine

Mai eu cred ca trebuie sa schimb bateria la cantar ca nu mai depaseste 5,200 Kg.Chiar asa, asta mica sa nu fi luat si ea in 4 zile macar 50 g?

Jade

hellena, este bine ca a papat si atat.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hellena n-a fost nimeni rau intentionat.
hai mami trage aer in piept si cu rabdare invata-l pe petru sa manance din nou.
nu-l forta, ia-l prin invaluire.
de exemplu ia o jucarie preferata si joaca-te cu ea in fata lui cand ii dai biberonul.
pune-l intr-o pozitie sa vada televizorul daca ii place atunci cand ii dai sa manance.
canta-i ceva linistitor cand mananca sau vorbeste cu el dar despre orice altceva decat: "de ce nu mananci, puiule."
la Beatrice astea merg.
eu cred ca la Petru a fost schimbarea domicilului factorul care l-a facut sa intre in greva.
nu cred ca eu ti-am inteles durerea mai bine, poate asa ti s-a parut
trage aer in piept si ia-o usor.
tine-ne la curent.

lena, n-a durat mult faza cu zgomotele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Pai poate ne'om aduce aminte, oricum si stokke s'a crapat pe ici pe colo dar vopseaua nu a sarit insa nici nu am tinut cont sa il spal cu carpa stoarsa sau stiu io ce, io voiam sa se ia jegu' si dadeam cu apa si frecam cu buretele. Iar varianta cu lasa ca merita ca e o investitie a la long e cu dus si intors. Unu ca bebe va deveni copilas si o sa vrea, ca sa vezi, scaun ca al mamei si doi ca varianta, cind creste il are ca scaun de birou pica si asta, soata mi'a spus, ca scaunul roz, rotativ, de birou de la ikea e mult mai misto si mult mai bling bling pentru Sofica ahtiata dupa chestii lucitoare. Plus ca nici nu e suficient de lat sa incapa doi cupii, la noi si Sofia si verisoara ei Nora vor in acelasi scaun, deocamdata mai incap insa cind o vrea si Zoe, ete problema. Daca ai o masa sanatoasa mai bine il iei pe cel ce se monteaza pe masa.

Mergi la inceput

May, apropo de muzica ta cu zgomote de strada, eu i'am pus Zoicai, positive chillout muzica de relaxare sau de somn sigur sigur parca asa scria pe youtube. A functionat domne, da' nu stiu unde are youtube repeat si cind am facut o pauza mai lunga s'a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

am mai incercat-o si eu cu muzica de relaxare si cu muzica clasica dar nu tine.
azi am bagat de strada fiindca daca ma duc cu ea prin parc la liniste se trezeste. daca merg pe trotuar pe langa masini, ambulante etc doarme dusa.
mie nu-mi place asta ca nah e praf pe strada.
dupa ce adoarme profund fug repede cu ea in parc cum o vad ca se foieste merg repede spre strada. si uite asa o hatan 2 ore daca e vremea cat de cat frumoasa
si ajung cu ea acasa si o las in carut cu geamul deschis si mai doarme o ora

daca nu iesim, am cacarisit-o doar reprize scurte de cate 15 min.
cu zgomotele puse la pc a durat juma de ora una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

may te ai inrosit si tu
si T doarme afara in zgomot , cu cat e galagia mai mare cu atat doarme mai dus
cum intram in scara blocului , a si deschis ochii

hellena mai reciteste mesajele ce ti au fost adresate , poate o sa vezi de data asta si empatia noastra , nu numai 'critica'
si cu asta chiar ca am inchis subiectul

_

de T 3+

Mergi la inceput

Cea mare a mea nu stiu cit avea ce avea cu zgomotele cit cu piatra cubica, daca o zgaltaiam bine, adormea instant. Asta mica prefera wrapul, apropierea in general, bine ca am dat si banii pe carut ca pot sa'l dau cado impreuna cu patutul si mai nou vad ca si cu leaganul. Sau, traducerea, nu vrea in carut, nu doarme in patut si sta numa' in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Stie fata unde este mai bine

De ce celor mici le plac zgomotele?Sia mea doarme dusa cand pe plimbam pe rocada sau daca avem musafiri si ne aude vorbind doarme dusa.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Jade - multumesc frumos de raspuns. Interesant dispozitiv de ma surat temp. Voi cauta si eu asa ceva. Si eu incerc la mana laptele doar ca pe cutie scrie sa fie intai incalzit la 70gr si apoi racit...
Azi am facut comanda de lapte pe site-ul dat de tine
Mergem la munte undeva langa Bv, acolo am fost si anul trecut si ne-a placut mult. Speram sa m,a gasim locuri ca asteptam oferta lasi-minute.

Hellena - subscriu la ceea ce a scris Jade () desi zisesem ca nu voi mai rasp la subiect). Tu chiar cauti doar ce iti convine tie! Altfel cum ai putut spune ca doar tu dintre toate ai trecut prin asa ceva cu bebe cand eu in repetate randuri ti-am raspuns ca la fel am patit cu prima mea fetita, ti-am povestit, etc. Dar sunt si eu convinsa acum ca nu ai dat deloc atentie! Subiect inchis si pt mine!

si acum Zen! ca m-am cam suparat!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput