Vieti distruse

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Noidea, cuvintele tale sunt cinice si urite. Mai vii, in plus, si o scoti cu citate din biblie.
Iar faza cu "copii faci cu cine trebuie" o pastreezi strict pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

urate poate. pentru ca e greu sa privesti realitatea in fata asa cum e ea .... hada. nu cuvintele mele sunt urate si descrierea situatiei fara ambalaj e urata. pentru ca e o situatie urata.
eu m-am mintit ani de zile cu ambalaje din astea si nu mi-am facut decat rau.

cinica nu sunt. In nici un caz. Nu in situatia data.

si cu cine vrei sa -si doreasca sa faca un copil, cu omul care io-a tradat iubirea?
cand un barbat nu iubeste femeia cu care face copii ... nici copiii nu pot fi foarte fericiti. Eu am invatat asta pe propria piele prin greselile pe care le-am facut.

eu strict pentru mine pastrez ce consider eu. Daca eu am conbsiderat ca asta tre sa scriu ca asa mi-a dictat mie sufletul si mintea.... ce problema ai tu cu asta? de ce tre sa fac asa cum doresti tu?
Poate daca tot m-ai atentionat ca am facut o greseala, poate imi spui si ce te-a deranjat in asta. Dar te rog sa nu vi cu porcarii gen: tu vorbesti care ai facut si ai dres...., ca sunt inutile.

http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Asta e o "porcarie", lipsit complet de delicatete si de bun simt :

Citat:
Barbatul tau s-a lasat iubit in lipsa de ceva mai bun. Acum a gasit acel ceva mai bun si nu a stat pe ganduri sa te dea la o parte. Mai sus decat el e cerul. Cine esti tu sa stai in calea fericirii lui?

Mi se pare ingrozitor sa-i spui cuiva pround ranit una ca asta.
Ce te face sa crezi ca ceea ce a gasit "e mai bun" ?
(ultima intrebare e retorica, nu astept raspuns).

Mergi la inceput

mik, te asigur ca intentiile mele sunt cat se poate de onorabile, asta as fi vrut eu sa mi se spuna de la bun inceput cand nu am fost vruta de partener. Si poate acum sufletul meu era in lumina.

Nu vreau sa ii plang de mila pentru ca o afund si mai tare in depresie. A cazut si doare, dar cu cat se ridica mai repede si se scutura de praf cu atat va progresa mai mult si mai bine.

Asa inteleg eu sa o sustin. Si punct.

Mergi la inceput

mik, tu poti sa accepti ca oamenii sunt diferiti? Ca unii sunt mai duri, altii mai blanzi, unii mai buni, la suflet si pot empatiza, altii mai putin buni.... etc. Dar diferiti. Intelegi notiunea de diferiti? Accepti diferitul? Sau te sidereaza si folosesti dispretul pentru ceva ce nu-ti e pe plac? Cat de multa toleranta ai vis-a-vis de diferit?

Zici ca nu pot sa spun cuiva ce am scris.....

uite ca pot.

ea este foarte vulnerabila acum. Atentie. Exact acesta este momentul cand e bine sa vada si cealalta parte a adevarului. De fapt sa priveasca adevarul in fata, fara brizbrizuri.

Cealalta este evident "mai buna" pentru sotul ei, din punctul lui de vedere. Nu din al meu. Asta explica si de ce a plecat, ca nu pleca la mai rau, sau cel putin daca a plecat la mai rau si e aia o nenorocita care in final isi va bate joc de el, ideea e ca el asa o percepe acum pe acea femeie.
Este simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

noideea, s-au scurs sute de pagini verzi si neambalate in situatia ta, ai facut ce-ai vrut cu ele. nu baga scuza asta. posturile tale de la acest subiect sunt de fapt "ioti shi dishtiapta sunt eu bueeeei"

te rog incearca sa fii putin mai empatica.

in rest, ma bucur ca esti bine. sper ca si micutii tai sunt. sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Draga Noideea, acuma ceva timp ti-am citit si eu povestea si m-am ingrozit. M-am ingrozit din n motive pe care nu vreau sa le discut...
Iar acuma vad ca vii aici, incerci sa pari ceea ce nu esti si arunci cu vorbe aiurea...As spune doar ca ai un tupeu incredibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui noideea

Vrei copiii. Fa-i cu cine trebuie. Adica cu un barbat care sa te iubeasca neconditionat pe tine, nu o oarecare mireasa.

Of,of si sfatul asta tot din experientze personale il dai!

Tot tumultoasa prezentza ta,tot in cautare de atentzie!

Nu ...nu am nimic cu tine,te rog sa nu incepi iar,insa mi se pare(pe linga chestia aia cu barbatul tau s-a lasat iubit in lipsa de ceva mai bun)cinica si de prost gust interventzia ta!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

in afara de cinism noideea mai si emiti niste judecati aiuritoare.
Oamenii astia erau casatoriti. Daca el era chiar fat frumos calare pe cal alb, venea acasa ii zicea sotiei ce s-a indragostit, divorta si se arunca cu capul in orice alta relatie liber fiind. Inselatul si vorbele grele arata doar cat de mic e , nu exista scuza pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

ratusca, ca sa nu te plictisesti, ai putea cauta povestea noideei si de cand avea celalalt nik...termini pana pe 3 ianuarie ...

Mergi la inceput