Vieti distruse

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

In situatia data nu pot sa zic ca dragoste e oarba ci ca sotul meu este un badaran... atata tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Oricum, toate aceste variante trebuie sa se desfasoare cu tine stralucind, nu cu tine plangand.

E un barbat, nu o minune cereasca, nu esti singura care a trecut prin asa ceva si nici nu vei ramane singura, la fiecare sut in fund trebuie sa inaintezi un pas sau mai multi.
Si daca astea nu te motiveaza, atunci macar de ciuda arata-i ce a pierdut.

**Fur is for petting***
http://accesoriisihaine.blogspot.com
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

mai mult nu am ce zice.:)

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Ratusca, iti inteleg durerea si imi pare rau ca ai trecut prin aceasta experienta.

Am citit titlul si ceea ce ai scris si mi-am amintit de mine, atunci. De aceea imi permit sa iti dau citeva sfaturi.

Priveste cosmarul asta ca pe o binecuvintare. Esti libera si deschisa la posibilitatea de a simti iubirea din nou. O iubire adevarata.

Esti ceea ce gindesti. Schimba-ti atitudinea si felul de a privi viata. Un barbat nu trebuie sa te defineasca, nici sa te completeze, ci sa iti fie partener de viata si sa mearga umar la umar cu tine in viata. Pentru ca asa vrea el si asa vrei tu si pentru ca mergeti in aceeasi directie. Daca tu gindesti depre viata ta ca este distrusa, atitudinea ta va fi pe masura, te vei vedea victima. Ori sa stii ca nu este asa. In ceea ce s-a intimplat intre tine si el nu este nimeni victima si nimeni victorios. Pur si simplu este o relatie care a ajuns a sfirsit. El a ales sa mearga dupa alta iar tu ai drumul tau de parcurs de acum incolo.

Redescopara-te. Ai o sansa extraordinara in fata ta: aceea de a te descoperi pe tine, cea autentica. Fii buna cu tine, invata sa vorbesti frumos cu tine, cum ai incuraja cea mai buna prietena a ta. Uita-te la frumos, tinde spre frumos, invata-te sa gindesti frumos despre tine si asa vei putea sa schimbi ceea ce vezi in jurul tau.

Iesi afara chiar daca nu ai nimic de facut. Plimba-te in aer liber si elibereaza-te de gindurile negative. Maninca echilibrat si sanatos, o sa ai energie mai multa.

Elimina negativul din viata ta, gindirea negativa este nociva. ANtreneaza-ti gindurile sa intre pe un fagas pozitiv. Zimbeste mult, chiar daca la inceput o faci fortat. In timp o vei face natural si vei ride din toata inima.

Da-te cu ruj. :) Uita-te la tine cit de frumoasa esti. Zimbeste-ti in oglinda.

O sa fii ok, toate sint trecatoare, inclusiv durerea dupa divort. O sa iubesti din nou, da-ti sansa asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Perioada sarbatorilor o sa iti fie cel mai greu. Incearca sa te tii ocupata, sa faci altceva decit faceai in toti anii cu el. Asa nu o sa iti dai sansa sa cazi in butoiul cu amintiri. Du-te in alta parte, fa altceva, iesi cu prietenele afara, invita pe cineva la tine, du-te la casa de batrini cu ceva bun de mincare, stai de vorba cu oameni noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Imi doresc mai mult ca oricand sa treaca repede aceste doua saptamani si sa fie 03 ianuarie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Buna,
Imi pare rau pentru ce ti se intampla... noptile din urmatoarele 2 saptmani vor fi intradevar grele... dar te vor cali.
Daca tot ai timp liber... incearca sa faci ceva seara: viziteaza un camin de batrani/copii; mergi la colindat... fa-ti program in fiecare seara astfel incat sa ajungi franta acasa si sa nu-ti mai trebuiasca nimic.
Bucurate ca ai descoperit acum... Hai, curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

aaaaaaaaaaaaa.... eu nu te voi mangaia si nu te voi alina pentru ca deja fetele o fac si oricum vreau sa-ti zic ceva iesit din tipare.

este parerea mea, total de pe tusa.... mi-o asum.

nu stiu cat de teribil trebuie sa te simti dar iti propun sa te detasezi, daca se poate, de frustrarea ca ai fost data la o parte pentru una care a aparut din senin dupa atat timp investit in aceasta relatie. E foarte dificil sa iti resetezi viata dupa asa un soc. Dar priveste cumva din afara cutiei si accepta ca "shit happends". cu cat vei accepta mai repede realitatea si cu cat te vei iubi si respecta mai mult pe tine. El nu se mai concentreaza pe relatia voastra. Relatia voastra nu mai e. Casnicia voastra nu mai e si se poarta urat cu tine sa pricepi.

Nu e un badaran, nu e un prost, nu e un nenorocit. Isi apara relatia noua de tot si de toate, pentru ca o considera net superioara celei pe care a avut-o cu tine. Punct.

El se concentreaza pe el si pe relatia cu acea femeie, in modul cel mai pragmatic cu putinta. Restul e cancan.

Nu ti-ar fi tie mai bine sa faci ca el, sa te concentrezi pe tine si pe ce insemni tu. Fara sa mai stai pe ganduri, intelege ca tu nu mai insemni VOI.

Asa....., sunteti casatoriti. Si? O casnicie inseamna niste juraminte si niste acte? Nu. O casnicie e o stare de bine in comun. Starea lui de bine in comun cu tine a expirat, asadar resemneaza-te. Relatia voastra a fost definitiv vatamata de aparitia acestei femei in viata barbatului tau.

Daca vrei sa te respecti pe tine menajeaza-te de un scandal si o mizerie si divorteaza cat mai repede.

Vrei copiii. Fa-i cu cine trebuie. Adica cu un barbat care sa te iubeasca neconditionat pe tine, nu o oarecare mireasa.

Dragostea partenerului de viata nu ni se cuvine doar pentru ca suntem casatoriti. Altadata sa nu te mai casatoresti daca nu rezonezi in celalalt. Incearca sa nu mai sari pe partener cu ce vrei tu, lasa-l pe el sa zica ce vrea sa faca, ce vise are, si daca vine de la el exact ce speri si tu si vezi ca-si doreste cu pasiune ce doresti si tu cu aceeasi ardoare, atunci poti spune ca omul ala e pentru tine.

Barbatul tau s-a lasat iubit in lipsa de ceva mai bun. Acum a gasit acel ceva mai bun si nu a stat pe ganduri sa te dea la o parte. Mai sus decat el e cerul. Cine esti tu sa stai in calea fericirii lui?

EL NU ESTE FERICIREA TA. Fericirea ta sta in mainile tale si in alegerile pe care le faci. Alege cu intelepciune. Puterea e la tine. Viata ta sta doar in mainile tale.

http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html

Mergi la inceput

a, si mai vreau sa zic ceva: dreptatea ta nu e neaparat dreptatea lui.
Inainte sa-l acuzi pe el, gandeste-te de doua ori, pentru ca s-ar putea ca el sa nu fi fost chiar fericit cu tine sis a te fi inselat crezand ca aveti o relatie ok. Oare cat de atenta ai fost la el si la cat de implinit e el cu tine si alaturi de tine? Lucrurile nu ni se cuvin in viata si nimeni nu traieste pentru altul, ci pentru sine.

Este irelevant cat dureaza relatia lui cu cealalata si sa nu faci greseala sa te acuzi de ceva prin comparatie cu cealalata. Pur si simplu cealalta e altfel, acel al;tfel care a fost si este pe sufletul lui. Nu incerca sa devi altcineva si cauta sa te inconjori de persoane care sa te accepte sis a te iubeasca asa cum esti.

Bucura-te de sarbatori. Sunt inchinate Domnului. Crezi ca ai putea SA INTELEGI CA SARBATORILE ASTEA SUNT PENTRU DUH NU PENTRU FIREA PAMANTEASCA?

de ce vrei tu sa fie 3 ianuarie? pentru ca nu-ti arde sa te ingrijesti de treburile firii spirituale pentru ca esti prea preocupata de firea trupeasca?

Nu cumva gresesti?

Iti recomand din Biblie: Galateni capitolul capitolul 5 de la Faptele firii pamantesti si Duhul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Noidea sunt in parte de acord cu tine. Numai ca eu nu vad de ce el trebuie sa se poarte urat cu ratusca? Ca a iubit-o numai ca nu gasise altceva mai bun si asta pot intelege, dar nu pot pricepe deloc de ce trebuie sa terfeleasca el cei 6 ani petrecuti cu ratusca.

Mergi la inceput

pentru ca nu exista modalitate placuta de a o face sa priceapa ca GATA, S-A TERMINAT. pentru ca ea nu concepe viata fara el.

Mergi la inceput