Vieti distruse

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daca n-as sti ca suferi, m-ar umfla rasul. Bine, marturisesc ca, pe ascuns, chiar am ras. Ce fel de oameni sunt astia? Ce naiba de mireasa e aia? Vorba fetelor...n-a vrut sa piarda excursia Iar el? Chiar crezi ca aveati o casnicie grozava, sau macar acceptabila, daca el iti intoarce spatele (cu azvarlit din copite!) pentru mireasa altuia?
Imi pare rau, dar chiar nu ai nimic. Decat dragostea pentru el. Pe care el nu o doreste.
Dar imi pare bine. Si tu si mirele aveti sansa sa scapati de panarame. Cum sa plangi in fata uneia asa sanse?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Nu te merita. Fugi si traieste frumos. Vei fi "sclava" lui toata viata. Multa putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Pacat, pacat.... ca pe zi ce trece imi confirm mai sigur ca lumea a luat-o razna....

Nu stiu acum cum as putea sa te incurajez decat sa-ti spun sa te gandesti numai la tine. E greu, e cumplit de greu ce ti se intampla insa pune capat suferintei cat mai repede si bucura-te de ceea ce esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

nu cred ca mireasa l/a facut sa plece 3 saptamani de acasa. a vrut el sa plece, asta.i clar. eu i/as fi dat un sut in fund de nu se vedea. nu cred ca as mai putea avea incredere intr/un asemenea barbat.

eu am mai auzit de mireasa care pleaca repede dupa nunta. numai ca in cazul cunsocut de mine avea o idila la telefon cu un client din franta, el a venit in vizita, ea s/a maritat, l/a vizitat si ea si apoi a divortat si dusa a fost. dupa luna de miere.

Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu am ramas fara cuvinte la subiectul asta.
Rufus are insa dreptate 100%. Altceva nu mai pot adauga.

+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Eu am ramas fara cuvinte la subiectul asta.
Rufus are insa dreptate 100%. Altceva nu mai pot adauga.

+32

eu as mai adauga ceva la Rufus.
Daca il iubesti cu adevarat, si el spune ca e nefericit cu tine, atunci i-ai reda libertatea - fericirea lui, chiar cu suferinta proprie. Asta e adevarata dragoste: cand fac ce nu imi convine, doar sa ii fie celuilalt bine.

De fapt, din ce ai spus, tu nu afirmi nimic despre el, nici cat de frumos e, nici cat de inalt, si destept si nemaipomenit, din contra, printre randuri citesc ca e un om slab, pe care prima fusta mai bine intentionata l-a convins (o mireasa l-a sufocat, l-a tentat). Deci nu un om de mare calitate, pt mine.

Vorbesti despre ultimii tai 6 ani impreuna. Cred ca iubesti mai mult ultimii 6 ani din viata.
Sa stii ca viata nu se opreste aici. Orice moment de cumpana in viata iti deschide noi drumuri - plangi acum, dar cand o sa iti stergi lacrimile o sa vezi diferite oportunitati.
Incepe sa iti iubesti si viitorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Va multumesc pentru sfaturi.
Aveti dreptate, nu cred ca ar mai fi o relatie normala daca el s-ar intoarce, mi-am imaginat aceasta posibilitate si nu ma vad in stare.
Exact asa se comporta cum spuneati voi, ca un drogat. A venit intr-o seara acasa (zice el, am venit sa vad daca mai am vreun sentiment fata de tine, sa vad ce simt cand vad casa) si statea ca pe ghimpi, am baut o cafea, la un moment dat zice gata plec, nu mai pot sa stau fara c...., era exact ca un drogat, era disperat...

Rufus, m-ai facut sa rad... multumesc pentru sfat :)

Culmea este ca eu am numarul de telefon al sotului aleia (datorita faptului ca sotul meu era fotograful lor de nunta avea numerele de telefon ale ambilor miri) si la cateva zile de cand plecase al meu de acasa, l-am sunat... omul nu stia nimic, a fost socat... nemernica ii spusese ca sta cateva zile la ea acasa sa se gandeasca, nu a avut curajul sa ii spuna bietului om ce panarama este de fapt ea... va dati seama la 2 saptamani de la nunta ea sta la ea acasa sa se gandeasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Auzi, sa se gandeasca! Hah! De ce nu s-a gandit inainte de nunta? Eh, nu sunt nici primii nici ultimii si stii vorba: "Mai bine singura decat in asa companie."
Cand o sa-ti revii putin, o sa-ti dai seama cat iti e de bine fara el. Cand o sa gasesti barbatul potrivit, care sa te iubeasca si sa respecte tot ce tine de voi, atunci o sa vezi diferenta intre cel ce a plecat si un barbat langa care vrei sa-ti petreci restul vietii. Mai bine ca a plecat. Asa macar ai sansa sa gasesti un barbat care sa te merite. Capul sus, asa cum ti-a fost bine inainte de (a-l cunoaste pe) el, tot asa iti va fi de bine si dupa el.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Daca n-as sti ca suferi, m-ar umfla rasul. Bine, marturisesc ca, pe ascuns, chiar am ras. Ce fel de oameni sunt astia? Ce naiba de mireasa e aia? Vorba fetelor...n-a vrut sa piarda excursia Iar el? Chiar crezi ca aveati o casnicie grozava, sau macar acceptabila, daca el iti intoarce spatele (cu azvarlit din copite!) pentru mireasa altuia?
Imi pare rau, dar chiar nu ai nimic. Decat dragostea pentru el. Pe care el nu o doreste.
Dar imi pare bine. Si tu si mirele aveti sansa sa scapati de panarame. Cum sa plangi in fata uneia asa sanse?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Asta cred ca e cel mai aprobat mesaj pe care eu l-am vazut pe DC. Rufus, ca de obicei, scurt, concis si la obiect.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Am trait si eu o experienta asemanatoare. Ideea e ca orice s-ar intampla ceea ce simti acum e natural, firesc si la fel de firesc va si pleca toata aceasta suferinta.
Sper ca articolul urmator te va ajuta in vreun fel:

"Din punct de vedere al comunicarii, persoana care paraseste devine mai putin interesata de comunicare deoarece a luat deja o decizie si vrea ca divortul sa se termine cat mai repede. Este mai rece, mai distanta si atunci cand se insista pe acest subiect, este usor iritabila.

In schimb, daca vorbim despre caracteristicile partenerului care este parasit, din cauza socului, a temerilor personale, acesta poate sa caute diferite modalitati de a anula sau intarzia decizia de separare, ajungandu-se chiar la comportamente bizare. Persoana parasita se poate confrunta cu gestionarea dificila a propriilor emotii si a asteptarilor legate de viitorul apropiat.
Aria larga a emotiilor traite de fiecare in parte de-a lungul etapelor divortului poate influenta adoptarea unor decizii rationale, facand ca situatia sa fie si mai dificil de gestionat.

Intelegerea acestor stadii de interiorizare a divortului poate fi foarte utila atunci cand te afli fata in fata cu tine si te intrebi care pot fi motivele pentru care simti atat de acut durerea sufleteasca.

Prima faza este cea de negare: „nu pot sa cred ca mi se intampla tocmai mie”, „de ce am ajuns in situatia asta” sau “ce as fi putut sa fac altfel”. Dupa care se trece la etapa de furie, in care emotiile negative se intorc de cele mai multe ori, impotriva partenerului: „el este de vina pentru ca...si mai putin eu” sau impotriva mamei sau a unei persoane colaterale pentru ca “s-a bagat” in relatia celor doi etc.

Urmeaza negocierea, moment in care partenerul parasit incepe sa scoata asii din maneca si sa vada daca si ce se mai poate face pe cale amiabila, si chiar sa revina la sentimente mai bune fata de partenerul care decide sa iasa din relatie. Pe finalul acestei experiente, a divortului, urmeaza o perioada mai trista, de depresie, in care energia scade, exista convigerea ca nu se mai poate face nimic, ca totul s-a terminat, etapa in care suferi pentru ce ai avut sau poate pentru ce ai fi putut avea, iar imediat dupa aceasta perioada vine acceptarea. Acesta este de fapt momentul in care viata este vazuta din alt punct de vedere, al adaptarii la noul statut.

Desi pare greu de crezut, exista totusi o parte pozitiva a divortului: aceea de a te redescoperi pe tine si de a incepe o viata noua. Divortul nu este un esec, ci este decizia matura de a incheia o relatie care nu mai functioneaza, insa acest lucru nu inseamna ca nu mai ai voie sa fii fericit si sa te indragostesti din nou. Din acest motiv este de preferat sa te redescoperi, sa te uiti in oglinda si sa vezi care sunt calitatile tale si care sunt resursele cu care pleci pe noul drum."

Mergi la inceput