Vieti distruse
Raspunsuri - Pagina 11
Alina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Androix
Asta nu e teoria conspiratiei, este o incurajare pentru tine Si sotul meu se ocupa cu d-astea, ca sa nu imi iei glumita in nume de rau. Chiar am glumit cu el cand am citit subiectul asta. In rest, nu sunt de acord cu tine. Caci mie mi-a lipsit un milimetru sa fug de la propria-mi nunta (ma rog, e putin exagerat pentru impresie artistica, era sa fug in lume cu o zi inainte de nunta). Sau un gram de creier pe care l-am avut. Dar n-o sa stiu niciodata ce-am pierdut Am pus-o pe seama fenomenului "cold feet" si am dat inainte cu incredere. Acum n-as mai fugi ca n-ar mai fugi nimeni CU mine ci poate DE mine www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Androix,
dar tu tot cu fotograful era sa fugi ?
Banuiesc ca fotograful e cunoscut cu cel putin citeva zile inainte de nunta,nu?
Matzaila,si eu cred ca "idila" era mai demult numai ca acum a sarit in aer...
Sincer,si mie imi place sa fac poze si cred ca ma pricep oarecum dar mare noroc ca pe-aici nu merg la nunti asa ca ma multumesc sa fac poze doar familiei si in natura .
Acum pe bune,citeam sapt trecuta pe undeva ca nu stiu care ministru (Vladescu parca)a fugit dupa nunta cu fina lui(fosta sotie a d-lui Boureanu)asa ca dupa cum vedeti,exista si combinatia fina-nas .
In rest,nu stiu ce sfat sa-ti dau,consider ca fetele ti-au dat sfaturi foarte bune,in special Happy_in_To,ai grija de tine si...chiar daca e greu,uita-l,cine stie cu cite mirese mai are de gind sa se incurce .
ratusca1977 spune:
Va multumesc tuturor pentru incurajari.
Intradevar noideea a fost destul de acida, de aceea nu as vrea sa comentez nimic din ceea ce a spus. E opinia ei si atat.
Maine vom depune actele de divort la Starea civila, in 30 de zile se termina totul.
Androix spune:
Hahaha, nu cu fotograful. Cu cineva pe care nu il cunosteam si nu-l cunosc nici acum, ne-am vazut in imprejurari absolut intamplatoare si greu de repetat, in doua ocazii la distanta de cateva zile. A doua oara am fost cat pe ce sa lesin la gandul ca trebuie sa fie vreun semn ceva. Daca as fi crezut in paranormal si nu as fi fost asa cum sunt, dusa eram, tot fara sa-l cunosc, pur si simplu ne-am fi luat de mana si am fi plecat in lumea larga.
Cu aia doi de care ai citit tu, culmea e ca erau si buni prieteni nu numai nas si fin.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Marina spune:
ratusca, iti doresc toata puterea din lume maine. Fii calma, senina si nu ii da satisfactia sa vada ca te doare. Nu-i vorbi de rau ca nu rezolva nimic, da-i mana barbateste ureaza-i succes in viatza si pleaca cat mai departe de un om asa nociv.
Nu ai zis daca aveti bunuri de impartit...la partaj as fi ceva mai atenta decat la relatia in sine
Marina spune:
pe pariu ca te trezesti cu o cerere de partaj?... un om mic e mic pana la capat, verifica exact cum stai la capitolul asta.
arinaa spune:
ratusca,te sfatuiesc sa consulti un avocat si sa nu omiti sa faci tranzactie pe bunuri..daca el zice acum ca nu vrea nimic sa mergeti sa consemnati asta.Chiar daca peste 5 zile,o luna un an se razgandeste ,odata fiind facuta tranzactia nu se mai poate depune partaj .Ti-o zic din proprie experientza...am jumatate de luna de cand am terminat cu divortul
n/a spune:
nu meriti sa fi terfelita. Nu meriti sa fi fost inselata. Nu ai meritat sa suferi un astfel de dispret din partea lui. Dar nu exista alta modalitate. Daca s-ar fi purtat frumos ar fi lasat loc de interpretari si ti-ar fi dat senzatia ca poti lupta in continuare pentru el ca te iubeste si e nobil.
E o vorba: pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. Daca ar fi tratat despartirea de tine cu mai multa delicatete te-ar fi chinuit mai mult. Te-a ajutat sa-l urasti ca el sa poata sa plece din sufletul tau. Cu cat va vedea ca il lasi mai mult cu atat se va domoli si te va trata cu respect.
nu te mocirli in divort. Renunta. Arata-i ca ai inteles sa ii redai libertatea. Te va aprecia mai mult pentru intelegere. Daca te opui in vre-un fel sau daca ii faci scandal, mizerie, tevatura, daca vei incerca sa te razbuni... o sa vada in tine doar persoana care ii umbreste fericirea si se va intoarce impotriva oricaror piedici i se pun. Ca o vrea pe aia, vrea sa fie cu aia si cu asta basta.
Nu ii pasa ca iti calca sufletul in picioare. Pur si simplu nu-i pasa si vrea sa vada ca intelegi asta.
De aia loveste in tine... sa-l urasti sa-l poti elibera.... de tine.
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
n/a spune:
Nu vreau sa ma dau desteapta. Sunt aceeasi. La fel de hada si meschina in interior. la fel de ranita si la fel de goala sentimental. Ma lupt cu mine in fiecare zi si ma straduiesc sa imi scot sufletul din intuneric. Copiii sunt bine. Sunt minunea care dau sens vietii. Sunt exceptionali si ... sunt cu mine... tot timpul. Ei ma iubesc asa cum sunt.
Asta am cautat atat de aprig ani de zile pe forum. Iubire. Esenta vietii, echilibrul intre ceea ce sunt si ceea ce as vrea sa fiu. Sunt bizara si neinteleasa, dispretuita si dispretuibila pentru ceea ce fac si ce spun. Eu ma asum pe mine asa cum sunt. Nu pot sa dau empatie desi o simt, pentru ca nu stiu sa o exteriorizez.
Simt nevoia de atentie pentru ca sunt foarte singura desi exista oameni care ma iubesc enorm. Sunt patetica si ma umilesc singura prin ceea ce fac... iar acest forum este un feedback la ce fac si spun. DC este o oglinda rece care imi arata realitatea despre mine, realitatea pe care mult timp am refuzat sa o vad.
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html