Vieti distruse

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Aceasta comunitate este un resort pentru mine. A fost mereu si de aceea am revenit. Sa vad cat de departe sunt de cum as vrea sa fiu.

Sunteti pentru mine un exercitiu. Mai precis reactia voastra. Sa zicem ca ma folosesc de voi sa ma masor fata de cum vreau sa devin. Asa ca nu sfaturile voastre pentru mine au valoare, nici dispretul unora, ci propriul etalon dupa care ma modelez singura. Am propriile standarde catre care tind si nu sunt obligata sa imi justific un comportament sau altul.

Caut oameni care sa inteleaga, caut oameni toleranti, caut oameni lipsiti de preconceptii.

Intre cei multi am gasit putini cu adevarat valorosi, dar nu stiu sa-i pretuiesc, faptic, desi o fac sufleteste, inauntrul meu.

happy_in_to a subliniat ce am vrut eu sa spun, numai ca a evitat cu dibacie, cu retorica si diplomatie sa jigneasca. Eu nu stiu sa o fac. Pur si simplu nu sunt capabila sa spun ceva cu intelepciune, ambalat, sa-mi aleg cuvintele. Dasi incerc.

http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citat:
citat din mesajul lui noideea

Asta am cautat atat de aprig ani de zile pe forum. Iubire. Esenta vietii, echilibrul intre ceea ce sunt si ceea ce as vrea sa fiu.

Simt nevoia de atentie pentru ca sunt foarte singura desi exista oameni care ma iubesc enorm.

Noideea, . Imi dau seama ca si tie iti este greu de sarbatori si ca te napadesc amintirile si mai ales visele tale a ceea ce ai fi vrut sa fie si nu mai este... Incearca si tu sa nu stai singura de sarbatori, iesi cu copiii mult pe afara daca iti permite vremea, iesi cu vreo prietena la cafea, invita-te undeva intre lume multa.

Este gresit sa cauti aici iubirea si echilibrul. Pina la urma este doar un Forum, nu ii acorda puteri magice pentru ca nu le are. Uita-te in tine, acolo o sa gasesti toate astea, nu in afara ta.

Iti spun din suflet ca nu esti asa precum te descrii: hidoasa, meschina, dispretuibila. Asa te vezi tu si asta trebuie sa schimbi: cum te vezi tu din interior...
Eu te vad ca o mama buna, o femeie foarte frumoasa (te-am vazut in niste poze pe la inceput) care are nevoie sa fie iubita, care a suferit si care inca mai sufera. Fii buna cu tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui arinaa

ratusca,te sfatuiesc sa consulti un avocat si sa nu omiti sa faci tranzactie pe bunuri..daca el zice acum ca nu vrea nimic sa mergeti sa consemnati asta.

Foarte bun sfatul, voiam sa spun acelasi lucru.
Se face aceasta tranzactie, parte din procesul de divort, nu se timbreaza (asa cum se timbreaza un proces de partaj, la valoare) si nu mai sunteti incurcati. Desigur, se practica la imobiliare sau la vreo masina, bunuri de valoare; la aragaz si masina de spalat...daca le vrea, lasa-le lui
Sincer, eu m-as mira sa vrea varianta asta.

Noideea, mai cu curaj...viata e frumoasa, cu siguranta, iar tu esti pregatita sa o traiesti. Ai toate motivele si chiar si toate atuurile. Fa un pas si treci peste linie...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Noideea, eu ti-am citit toate subiectele, desi rar am scris. Pe langa zecile de pagini de jigniri pe care le-ai primit, ai primit si zeci de pagini de mesaje de ajutor, stafuri bune si foarte bune. Nu le-ai luat in considerare pentru ca nu erai pregatita. Daca acum ai primi aceleasi sfaturi, eu sun 99% convinsa ca le-ai da ascultare. Deci, fi convinsa ca ai crescut emotional si sufleteste, te-ai maturizat enorm de mult si eu in principiu sunt de acord cu ce i-ai scris tu ratustii. Esenta mesajelor tale e foarte aproape de adevar. Daca ratusca (si celellalte) ar putea vedea dincolo de aciditatea din mesajele tale, poate si-ar da seama de ce vrei sa spui. Eu (probabil) te inteleg ptr. ca si eu, ca si tine, nu stiu sa ambalez frumos ce vreau sa spun. Eu spun exact ce gandesc si cum o gandesc. Cu un singur lucru nu sunt de acord din ce ai scris la subiectul asta, cel putin, nu total de acord. Ai zis ca el se poarta asa ca sa o determine sa-l urasca. Eu cred ca e pur si simplu un neam-prost si nu-i mai pasa de ea, asa ca isi arata adevarata fata. Vrea doar sa se scape de ea, si asta e modul in care stie/alege el sa o faca. Nu cred ca asa intelege el sa o 'ajute'.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Noideea, eu de exemplu te admir pentru ca ai avut taria sa iti asumi in totalitate cresterea baietelului tau. Ca ai pastrat sarcina, ca ai adus pe lume un copilas sanatos, ca oricit de greu iti vine singura, ii cresti frumos. Implicit asta inseamna ca in fiecare zi faci alegeri bune: ii hranesti, ii ingrijesti, te ocupi de ei. E un merit mare, sa stii!

Sa iti traiasca amindoi copiii, sa fie sanatosi si sa fiti fericiti. O sa vina si vremuri mai bune, o sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

noideea, vreau in primul rand sa-mi cer iertare fata de tine. si o fac public, ptr ca la un momendat am afirmat ca te cunosc. si am fost convinsa de asta, pana cand am facut verificari. si nu, nu esti tu persoana pe care o stiu, cazurile sunt foarte foarte asemanatoare, dar cu o mare diferenta totusi -al doilea copil, pe care cunostinta mea nu-l are.
deci inca o data imi cer iertare

apoi vreau sa-ti spun ca in tine exista o parte frumoasa, dar pe care tu o ascunzi. frumusete sufleteasca exista in fiecare om. lupta-te si da la o parte toate perdelele, lasa sa patrunda lumina in tine si sa iasa afara parte frumoasa. trebuie doar sa o cultivi, sa o ingrijesti.
Happy spunea asa frumos cum se poate schimba omul. nu e ceva ce se intampla peste noapte, dar se intampla daca iti doresti, daca asta cauti. hraneste-ti mintea cu lucruri pozitive despre tine, cu optimism . apreciaza-te mereu.
poti fi puternica si spunand fara diplomatie, fiind ironica pana la cinism. dar ce folos? doza de ironie si cinism te macina, te pune in umbra, iti umreste valoarea.

nu esti meschina si nici hada in interior, asta ti-ai repetat mereu si ai ajuns inevitabil sa crezi despre tine. ti-ai format un zid dupa care te ascunzi crezand ca esti putenica. si esti, dar nu suficient ca sa rezisti.
foarte sincer te-as sfatui sa cauti putin ajutor specializat. un psiholog care sa e ajute sa gasesti calea luminoasa catre tine insati.

esti doar un suflet ranit, care are nevoie de iubire. acea iubire reala. pe forum nu exista iubire, doar texte si nikuri. iubirea adevarata se afla in real life, in sufletul unui barbat, in ochii calzi al celui ce te va iubi.

hai ca m-am intins ca o zi de post, nu vreau sa monopolizez subiectul acesta.

ratusca, imi cer scuze de off topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina23 spune:

draga ratusca...fiind o ora tarzie nu am apucat sa citesc toate cele 12 pagini ale sb tau, m-ar fi luat somnul dk m-as fi incapatanat sa fac asta asa ca am spicuit de pe ici pe colo...
as vrea sa iti transez cat pot eu de bine experienta oarecum asemanatoare dar mai dureroasa prin care am trecut caci stiind ce inseamna, nu pot ramane nepasatoare la suferinta altora...
acum cativa ani fostul meu sot m-a parasit prntru o alta femeie, lasand in urma doua suflete mici si 3 rani adanci,,,mult prea adanci...am plans am implorat, as fi facut orice sa fie alaturi de mine si de copiii, nu a mai vrut si gata...am suferit ca un caine 2 amarati de ani de zile si imi vine sa imi dau pumni cand ma gandesc, si macar de ar fi numai asta durerea dar dupa un an de la despartire, aparuse in viata mea EL:) EL pe care eu ma incapatanam sa il resping, sa in inlatur de langa mine, sa il fac sa sufere cumplit spunandu-i ca il iubesc pe fostul sot si daca vrea sa faca ceva pt mine, sa ma ajute sa il recuceresc..si cu lacrimi in ochi, EL ma sfatuia cum ar trebui sa ma comport ca sa il mai atrag...timpul trecea si incepeam sa ma atasez din ce in ce mai tare de EL care doamne cum de nu puteam vedea ca fizic in primu rand nu exista comparatie intre el si fostul sot, EL un barbat tanar solid, in bratele caruia ma pierdeam, inalt, frumos brunet si cu ochii mari negri...si cum de nu puteam vedea dragostea si disperarea lui pentru mine, cum de nu vedeam cand imi cadea in genunchi si ma implora sa nu-l mai alung din viata mea, sa las timpul sa treaca, caci dorinta lui cea mai mare era sa vada ca nu mai sufar din cauza unui...bou...:)
au trecut 4 ani de relatie, patru ani in care mi-a stat la picioare, 4 ani in care toti banii din buzunar si-i cheltuia pe placerile mele si cadouri costisitoare pentru copiii mei...4 ani in care ne plimba la munte, la mare, datorita lui copiii mei au vazut si alte tari...iar eu, cel mai imortant lucru, m-am simtit cea mai iubita femeie din lume,am simtit dragostea in fiecare colt al inimii si pe fiecare cm al trupului meu...
si pentru ca exista un Dumnezeu, si nu ramanem nepedepsiti, pentru bataia de joc pe care i-am " acordat-o" gratis, mi-am primit si eu pedeapsa..am ramas insarcinata cu bebele lui si am suferit cumplit pentru ca el intr-un moment de maxima panica si influentat de parinti,a oscilat si nu prea isi dorea bebele spunand ca nu e momentul...asta ma gandesc ca a fost pedeapsa mea, caci am suferit cumplit, m-am simtit trantita de pe piedestalul acela, dintr-o data nu mai paream universul lui...in fine povestea e mult mai complicatam povestea e lunga, ideea e ca i-am inteles perfect temerile, iar prima eco vazuta de el l-a facut sa se indragosteasca pe loc de copilasul lui, de sufletul lui, de urmasul lui mult iubit,,,,si usor usor cei ce il sfatuiau sa isi puna iubita la punct sa o faca sa avorteze ca ea mai avea doi ce-i mai trebuie,incepeau sa se transforme in pers dubioase si rau intentionate:)
in fine sa nu o mai lungesc...asculta-ma putin, as da orice sa dau timpul inapoi sa nu mai sufar dupa un om care nu a dat doi bani pe mine, si ii multumesc din tot sufletul meu ca m-a parasit, ca daca nu facea asta, eu nu eram acum fericita de cel care ma merita cu adevarat,de cel care ma iubeste cum nici mama nu a facut-o,si nu imi inchipui viata fara el....asa ca ai incredere in Dumnezeu, vei vedea ca intr-o buna zi iti vei suna fostul sot si ii vei spune din toata inima ta MULTUMESSSSSCCCCCCCCCC:))) ai incredere:* roaga-te si o sa fie bine..si pe asta nu-l mai baga in seama, nu merita. Mentine-te in forma pt cel me urmeaza sa vina! numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

cam asta e ideea.... sa nu piarda timp si energie suferind. ca nu ii aduce nimik bun jalea si parerea de rau, suferinta. Ar trebui sa trateze despartirea ca pe o usa spre altceva si sa se bucure de calatoria in viata fara resentimente si suparari.
Un an nou fericit iti doresc ratusca!!!!!

http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html

Mergi la inceput