Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

mandreeac, super retete mi-a placut mult ideea de ciorba in farfurie comestibila si cum ai ornat pe margine cu porumb si mazare

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Multumesc. Asa ii fac si eu lui Rares, eu ii spun " nu s-a intamplat nimic" si se calmeaza , iar daca nu o face o avem pe doamna tzitzi care il linisteste instantaneu. Si mama face la fel, aoleu, au, ai grija , mai rau il sperie.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Cu o parte dintre aceste retete am castigat si premii, iar cel mai important acum pentru mine, nu ca si cost este blenderul pe care il folosesc acum la Rares si tare mi-a prins bine ca nu am mai dat banii pe el.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

eu mor de ciuda, a dat luca un cap de parchet de cred ca isi invineteste un ochi se ridicase in genunchi, mandru nevoie mare, si deodata buf cu capul de parchet s-a speriat foarte tare, tipetele si urletele de rigoare si a adormit imediat ce l-am pus in pat, saracul s-a consumat asa tare si nici n am in casa nici un gel cu care sa-l dau, am citit la voi ca e bun gelul de arnica nu? se gaseste la farmacii sau la plafar? alte optiuni pentru momente aveti? ca banuiesc k de acum tot o sa fie

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

cred ca ajuta si compresele cu apa rece, dar sa nu-l sperii si mai rau..si noi am dat saptamana trecuta cu fruntea de parchet, s-a invinetit si inca se mai vede putin..data viitoare o sa fie mai precaut daca s-a speriat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, super pozele cu piscotica, bradul si globuletele ei abia acum le-am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!
Aici este o vreme tare urata, ploua si este frig rau de tot.Duracell a adormit jucandu-se in patut iar eu sunt la portia de net.

Scrish,imi pare rau pentru cazatura lui Luca! Oricat am incerca sa evitam aceste situatii, nu le facem fata la toate si poc, se mai lovesc putin. La noi dezavantajul cel mai mare este ca avem in absolut toata casa gresie si am asa o spaima in mine sa nu cada brusc sau nu stiu cum sa isi faca rau.
Andreea, super interesanta si tentanta reteta ta de cozonac, trebuie sa o incerc si eu neaparat. Nu am stiut ca te cheama si Constantina...sau cel putin am uitat...deci, ne sarbatorim impreuna de Constantin si Elena.
Strumpitz, am vazut poze cu piscotica ta! Este tare scumpa si frumoasa foc...Ma bucur ca a inceput sa pape,tinei-o tot asa!
Delia, scuze ca iti raspund abia acum dar, aseara am vazut intrebarea ta din josul fotografiei. Nu stiu daca am facut ceva anume pentru a ramane caramelul pe cozonac...Poate faptul ca nu am avut rabdare sa-l mai las putin in oala dupa ce l-am scos din cuptor...eu l-am scos imediat pe farfurie si nu a apucat sa se intareasca zaharul inapoi pe marginea .

Catank, si pe voi v-am vazut in poze! Ce-mi place ca imortalizezi acele momente superbe cand alaptezi...eu nu am avut parte de asa ceva, din pacate.Am cateva poze cu Duracell la san din maternitate, ca acasa s-a rupt filmul.
Lavinia, parca nu te-am vazut astazi la apel...ce mai ai de mesterit pentru moua casuta? Banuiesc ca esti mega fericita ca va baga si gazele si tooot...in putin timp va mutati la noua casuta mult visata.
Roxy, astept sa ma tragi de urachi cu abdomenele. Sunt tare lenesa la capitolul asta. Mananc mult mai echilibrat pentru a da cele 2 kg jos dar, abdomene nu fac neam. Dar-m-am hotarat si din ianuarie merg iarasi la sala ca daca ma las in seama mea mereu apare cate ceva de facut si aman momentul. Pupici muuulti pentru Anastasia!
Madutz, felictari pentru masina de spalat vase! Sa o stapaniti sanatosi si voiosi ! Eu nu am dar, parca nici nu am nevoie...daca suntem decat noi 3 parca nu se aduna asa multe vase si norocul meu este ca sotul le spala de cele mai multe ori.
Cami, ce cadori minunate au primit printesele tale...sa se joace sanatoase cu ele! Avem si noi antepremergator de la Chicco dar, a fost incantat de el maxim 3 zile...acum zace in camera lui intr-un colt...nici nu se mai uita la el.
Simonelu, ti-am vizionat aseara Fb-ul...sunteti tare frumosi toti. Si tu esti o mama tare tanara si frumoasa...nu stiu cum faci fata acasa cu o asa trupa numeroasa si activa...esti minunata !
Micki, ce super a ieist cadoul sotului...superba ideea cu acel colaj. Imi plac mult si ultimile poze postate cu Andra...s-a facut asa mare si super frumoasa.Ce ochisori verzi/gri are,minunati!
Happy, imi pare rau pentru cele intamplate! Sa va ajute Dumnezeu sa va intoarceti cu vesti bune!

Alexina,Lalely,Irinuk,Ioanna,Alina06,Alehiam,Moulineta,Dya,Iparpala,Persi,Yvi,Deea,Dinora, Pisuc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

delia, andreea, mada, miki multumesc mult pentru raspunsuri

i-am pus eu o compresa cu apa rece dar nu stiu cat si-a facut treaba, o sa il vad acum cand se trezeste...bine ca mi-ati atras atentia sa nu il sperii eu mai rau, nu am facut asta dar nici nu m am gandit l am luat de jos si tot asa l am dus la oglinda si la brad, dar se facuse vanat saracul de atata plans cred ca m-am speriat si eu asa tare k a fost prima oara cand a luat o asemenea busitura, a mai cazut el de pe cub odata dar pe covor si nu a simtit chiar asa...eh...tb sa ma obisnuiesc k multe or sa urmeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ally sa-ti spun ca eu in secunda 2 m am gandit sa pun mocheta in toata casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Scrish, te cred! Dar, cu timpul o sa creasca si o sa aiba echilibru. Eduard acum, dupa multe cazaturi cand oboseste stand in picioruse, pune una din manute jos si apoi funduletul.Sau, daca nu are timp sau etse prea obosit sa faca asta cade in fundulet sau cu manutele in fata....este asa comic dar, eu ma sperii si cand il vad ca se dezechilibreaza putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mandreeac te imbratisez

miki offffffff nu-mi place sa te aud asa
da de ce tre sa iei numai naturist?
din cauza de alaptat?

strumph serios ca iti trimit adresa .... oooooooooo ... abia astept ceva din tari straineze
ahahahahha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Andreea, din pacate dupa bai, sufragerie si toate podelele din casa a tb sa pun stop ca tb sa oa iau pe Maria de la scoala....
Acum am sosit moarta de frig..brr.. ciorba ia in painica m-a topit si pe mine... tb sa o fac la sotz neaparatca ciorba si painea suunt in top 10 la el...
Ally, intre timp mi-a raspuns si Miki acelasi lucru.. acum stiu

Mergi la inceput