Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)
Raspunsuri - Pagina 8
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra alexina, miki, ne-am luat din asta: http://www.emag.ro/masini-spalat-vase/masina-spalat-vase-compacta-bosch-sks50e18eu-6-seturi-a-led-inox-antiamprenta--pSKS50E18EU Nu mai stiu cine imi zicea ca cele de 6 seturi sunt ok si asa mi-am luat. restul erau mari pt spatiul nostru... Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
nu e incorporabila, nu ?
eu nu cred ca am sanse sa gasesc pe dimensiunea mea, singurul loc disponibil e un corp de 40 latime, prea mic pt ce masini am vazut eu..
iar independenta daca ar fi tot n-am unde sa o pun aproape de chiuveta trebuie sa-mi iau gandul momentan, poate cand o sa vreau sa fac si modificari bucatariei atunci o sa o am in vedere..
madutza_bra spune:
miki, nu e incorporabila, dar eu tot in dulap o pun , desfiintez usa si mai imi ramane deasupra un spatiu cam de 15 cm pe care am sapun raftul care e acum in dulap si va ramane deschis..sper sa arate cat de cat bine...va arat eu la final ce a iesit. De 45 cm latime chiar nu am vazut... asta are 50 latime, 50 adancime si 45 inaltime. Sper sa fie destul de mare pt noi..
scrish spune:
eu mor de ciuda, a dat luca un cap de parchet de cred ca isi invineteste un ochi se ridicase in genunchi, mandru nevoie mare, si deodata buf cu capul de parchet s-a speriat foarte tare, tipetele si urletele de rigoare si a adormit imediat ce l-am pus in pat, saracul s-a consumat asa tare si nici n am in casa nici un gel cu care sa-l dau, am citit la voi ca e bun gelul de arnica nu? se gaseste la farmacii sau la plafar? alte optiuni pentru momente aveti? ca banuiesc k de acum tot o sa fie
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui scrish eu mor de ciuda, a dat luca un cap de parchet de cred ca isi invineteste un ochi se ridicase in genunchi, mandru nevoie mare, si deodata buf cu capul de parchet s-a speriat foarte tare, tipetele si urletele de rigoare si a adormit imediat ce l-am pus in pat, saracul s-a consumat asa tare si nici n am in casa nici un gel cu care sa-l dau, am citit la voi ca e bun gelul de arnica nu? se gaseste la farmacii sau la plafar? alte optiuni pentru momente aveti? ca banuiesc k de acum tot o sa fie Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 |
offf , saracul baiat!
poate ceva rece, o lingura stiu ca asa imi punea bunica
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
multumim de reteta sa inteleg ca este pasiunea ta gatitul ? multe retete interesante am vazut mami de 2 prichindei |
DA, este o pasiune , doar ca acum nu mai am timp sa fac atatea si sa le migalesc. Atunci activam pe acel forum, eram mereu prezenta, acum prioritatile s-au schimbat si v-am ales pe voi, asa ca mai usor cu gatitul.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
citat din mesajul lui scrish eu mor de ciuda, a dat luca un cap de parchet de cred ca isi invineteste un ochi se ridicase in genunchi, mandru nevoie mare, si deodata buf cu capul de parchet s-a speriat foarte tare, tipetele si urletele de rigoare si a adormit imediat ce l-am pus in pat, saracul s-a consumat asa tare si nici n am in casa nici un gel cu care sa-l dau, am citit la voi ca e bun gelul de arnica nu? se gaseste la farmacii sau la plafar? alte optiuni pentru momente aveti? ca banuiesc k de acum tot o sa fie Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 |
Da mami, gelul de arnica e foarte bun. Eu inca nu l-am folosit pentru Rares, dar l-am folosit pentru sot care a dat un cap la masina, vorba lui "credeam iubita ca avem autobuz" si a facut cucui. I l-am dat la vreo ora, ca nu il aveam atunci cu noi, dar si-a facut efectul. La farmaciile obisnuite se gaseste ca e de la laboratoarele Boiron.
Nasterea miracolului meu
mandreeac spune:
Scrish in revista Mamica de azi, pentru vanatai se recomanda crema de galbenele cu arnica si crema de tataneasa alaturi de comprese cu apa la temperatura camerei. Si eu stiam de cutit sau lingura rece, iar daca incepe sa se umfle o bucata de carne. Astea sunt din batrani.
Nasterea miracolului meu
mandreeac spune:
Noi am fost o jumatate de ora afara,e o ceata densa, nu imi place deloc. Acum Rares se joaca putin si apoi il pun la nani.Vad ca e liniste pe aici.
Delia cum merge treaba?
Nasterea miracolului meu
madutza_bra spune:
scrish, da sunt inevitabile cazaturile acum, nu tb sa sari repede sa-l iei de jos ca sa se sperie si mai tare si nu tb sa apoi"au"..cum zice mama . Eu o iau in brate si ii distrag atentia, o duc la oglinda din baie sa se uita si ii dau cu apa rece. depinde de fiecare copilas cum e de sensibil, ta a cazut din cauza lui cristi, s-a inrosit si s-a umflat , iar intr-o ora nu mai avea nimic...tot de parchet s-a lovit...
madutza_bra spune:
mandreeac, super retete mi-a placut mult ideea de ciorba in farfurie comestibila si cum ai ornat pe margine cu porumb si mazare