Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)
Raspunsuri - Pagina 7
mandreeac spune:
Inca ceva si ma duc sa ii incalzesc mancarica printului meu, care nu a prea vrut sa doarma, mai mult s-a alintat la tzitzica. Ca tot suntem in prag sarbatoare, va las un link cu o reteta de cozonac,reteta e postata de mine, la fel si pozele imi apartin, garantez pentru el, este absolut delicios, doar ca necesita mult timp, insa merita cu desavarsire.
http://www.gustos.ro/retete-culinare/cozonac-cu-crema-de-cacao-nuci-stafide-si-mac.html
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
Maduta sa stapaniti sanatosi masina de spalat vase si Cata sa se bucure de darul pe care il va primi de la mos.
Nasterea miracolului meu
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Inca ceva si ma duc sa ii incalzesc mancarica printului meu, care nu a prea vrut sa doarma, mai mult s-a alintat la tzitzica. Ca tot suntem in prag sarbatoare, va las un link cu o reteta de cozonac,reteta e postata de mine, la fel si pozele imi apartin, garantez pentru el, este absolut delicios, doar ca necesita mult timp, insa merita cu desavarsire. http://www.gustos.ro/retete-culinare/cozonac-cu-crema-de-cacao-nuci-stafide-si-mac.html Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
oau! Andreea da ce gatesti , iubita!
catank spune:
MADUTZA si eu vreau masina ma bucur ptr tine, sa o folosesti sanatoasa!!!
Feteleeeeeeeeeee eu nu pot incarca foto ptr diploma, ..imi zice ca este prea mareCum le micsorez, se poate?
catank spune:
citat din mesajul lui millie Happy ,un mare pt. Andrei ,off mititelul.Va asteptam cu vesti bune,ne gandim la voi Andreea vad ca ati impodobit si voi bradul,se pare ca majoritate-a bebelusilor au aceleasi indeletniciri,trasul de pom ,felicitari si voua Miki,eu gatul mi-l tratez cu strepsils,vitaminac si ceaiuri,miere-lamaie.multa sanatate!Catank,Yvy vad ca ati avut o noapte odihnitoare,la cat mai multe.aaa vreau si eu Iona las ca pana la 1 an vin si dintisorii si atunci sa te ti Roxy spor la cumparaturi,la cat mai multe jucarii frumoase.Apropo de jucarii ,Timee ma inebuneste de cateva zile cu papusa ciciobello ca vre-a si ea,o vede la tv,daca de acum are asa pretenti mai tarziu o sa vrea avion ,in primavara cand a inceput sa vorbeasca de cate ori vedea luna pe cer zicea sa o dam jos ca o vrea Oricum mosul o sa-i aduca papusa Maria,sa vedem cat o sa fie interesata de ea. mami de 2 printese Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si Andrada Bianca 11.04. 2011 |
vor veni si nopti linistite.. Eu ma trezesc de multa vreme 1-sau 2 ori ....dar vad ca papa titi....Eu ii stau la dispozitie. Dupa, adoarme instant...nu ma chinui sa o adorm, sau mai stiu eu ce...seara la fel... la sin adoarme
catank spune:
citat din mesajul lui mandreeac Inca ceva si ma duc sa ii incalzesc mancarica printului meu, care nu a prea vrut sa doarma, mai mult s-a alintat la tzitzica. Ca tot suntem in prag sarbatoare, va las un link cu o reteta de cozonac,reteta e postata de mine, la fel si pozele imi apartin, garantez pentru el, este absolut delicios, doar ca necesita mult timp, insa merita cu desavarsire. http://www.gustos.ro/retete-culinare/cozonac-cu-crema-de-cacao-nuci-stafide-si-mac.html Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
Doamneeeeeeeeee, cu asta
http://www.gustos.ro/retete-culinare/ciorba-de-vacuta-in-farfurie-comestibila.html m-ai dat gata! Deja inseamna arta!
mandreeac spune:
L-am facut cu sotul meu acum un an de Paste. Voiam si de Craciun, dar aveam burtica mare si nu mai suportam caldura, ca e nevoie sa fie cald in bucatarie. E destul de greu de framantat, dar m-a ajutat sotul. In anul acela am facut si pasca. Ce vremuri frumoase, dar astea sunt si mai si. Anul asta cred ca va face mama, ca doar e reteta ei.
Nasterea miracolului meu
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui mandreeac L-am facut cu sotul meu acum un an de Paste. Voiam si de Craciun, dar aveam burtica mare si nu mai suportam caldura, ca e nevoie sa fie cald in bucatarie. E destul de greu de framantat, dar m-a ajutat sotul. In anul acela am facut si pasca. Ce vremuri frumoase, dar astea sunt si mai si. Anul asta cred ca va face mama, ca doar e reteta ei. Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
catank spune:
citat din mesajul lui catank MADUTZA si eu vreau masina ma bucur ptr tine, sa o folosesti sanatoasa!!! Feteleeeeeeeeeee eu nu pot incarca foto ptr diploma, ..imi zice ca este prea mareCum le micsorez, se poate? |
AM REUSIT
miki1979 spune:
multumim de reteta
sa inteleg ca este pasiunea ta gatitul ? multe retete interesante am vazut