Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

happi, imi pare rau ca lasa de dorit serviciile, pacat sa dea Domnul ca rezultatele lui andrei la investigatii sa compenseze partea asta urata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph, daaa...asa ca pauza dupa shopping, ma omoara faiantza asta e cu rizuri si piatra printre..de ani de zile....am incercat si cu otet si cu spalatorul de sarma..., am dat cu aspiratorul ca sa ma calmez dupa jumate de faiantza ... si oricum s-a trezit Andra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Happy ,un mare pt. Andrei ,off mititelul.Va asteptam cu vesti bune,ne gandim la voi

Andreea vad ca ati impodobit si voi bradul,se pare ca majoritate-a bebelusilor au aceleasi indeletniciri,trasul de pom ,felicitari si voua
Miki,eu gatul mi-l tratez cu strepsils,vitaminac si ceaiuri,miere-lamaie.multa sanatate!
Catank,Yvy vad ca ati avut o noapte odihnitoare,la cat mai multe.aaa vreau si eu
Iona las ca pana la 1 an vin si dintisorii si atunci sa te ti
Roxy spor la cumparaturi,la cat mai multe jucarii frumoase.
Apropo de jucarii ,Timee ma inebuneste de cateva zile cu papusa ciciobello ca vre-a si ea,o vede la tv,daca de acum are asa pretenti mai tarziu o sa vrea avion ,in primavara cand a inceput sa vorbeasca de cate ori vedea luna pe cer zicea sa o dam jos ca o vrea Oricum mosul o sa-i aduca papusa Maria,sa vedem cat o sa fie interesata de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Bun..am dat fructele Catalinei...cam jumatate din cat manca normal, dar nu am insistat..are de unde sa dea jos Ieri nu a vrut deloc supa, iar din iaurt a luat cateva lingurite...i-am facut LP si m-am relaxat...oricum nu mai aveam putere sa duc munca d elamurire cu ea . Nu mai are frebra acum , a dosrmit bine si peste noapte, am ramas doar la Nurofen la 8 ore, iar noapte acand m-am dus sa-i dau a fost o adevarata lupta , nu vroia sub nici o forma sa deschida gura...se sucea, strangea din buze si din dinti, ma impingea cu mainile si picioarele sa o la sin pace sa doarma...intr-un final a inceput si sa tipe si abia atunci am reusit sa-i bag nurofenul in gurita...in 3 tipete i l-am dat

I-am scos jucaria cu forme de la Cristi..e in forma de ciuperca de la Disney, si se joaca si acum cuminte cu ea...i-am dat-o pe la 10 dimineata si inca e fascinata de ea

Vorbesc cu voi atatea si am uitat sa va zic 2 lucruri importante (pt mine ): unu la mana am cumparat cadou Catalinei pt craciun antepremergatorul acela de la V-Tech, care pe net l-am vazut la 2-3 mil, l-am luat din Vora cu 180 RON.
si 2 la mana, am comandat masina de spalat vase optiuni nu am avut prea multe pt ca spatiul este mic, dar sunt ff incantata, aiz pana la ora 18:00 trebuie sa sosesca . Dupa ce am facut comanda se stransesera ceva vase in chiuveta si-mi zice sotul..astea le lasam pt cand vine masina?
Sa vedem acum cand o monteaza sotul, ca tb sa faca niste modificari sa o racordeze la apa, evacuare, curent...

in alta ordine de idei

Happi, imi pare rau ca nu aveti programare la toate analizele, poate reusiti sa faceti totusi pan plecati, faceti o reclamatie, mai ales ca aveti facuta rezervarea de atata timp si mai sunt costurile care sunt...Incearca sa fi calma ca sa se linisteasca si Andrei. Ce fel de analiza este EEg-ul asta?

alehiam, multumim de link-ul pt diploma..imi bag si eu un ochi mai tarziu

fetele cu bradutii facuti, cred ca este de vis la voi in casa
Noi asteptam ajunul si atunci impodobim brad natural, abia astept. Sper ca si Cata sa fie la fel de cuminte cum a fost si Cristi si sa nu traga de brad...lui Cristi nu i-a placut ca inteapa la degete si nu s-a apropiat de el. cred ca brazii artificiali sunt mai moi decat cei naturali..deci mai tentanti

Legat de scrisori din tinerete...pe la 17 ani am fost cu parinrii in turcia, am facut schimb de adrese cu un turc, si ne-am scris vre-o 2 ani. Il cunoscusem si pe barbata-miu cand inca corespondam cu el..imi spunea ca ma iubeste si ca vrea sa ma mut cu el in Turcia ....deh copilarii, statusem la un suc de vorba..apoi a fost un cutremur mare in Izmir si de atunci nu am mai primit nici o scrisoare de la el imi cumparasem foi speciale cu ursuleti si inimioare sa-i scriu, iar el imi trimitea crisori in toate culorile

..fug sa pun legumele in ciorbita fetei ca m-am lungit rau aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Neatza!

Multumesc si eu de cafea.

Acum cine se simte ca are copil cuminte , ii poate face diploma AICI, apoi o poate printa si infolia sau se poate scoate la centru fotografic. Cum arata, le-am pus in folderul meu de pe picasa (am gasit de ale lui R, doar pentru 2 ani in urma).

Revin ca s-a trezit

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Intre 10 -16 decembrie - 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare
Superr
am facut si eu o diploma pt, Timee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

madutza, cat de mica e masina de spalat vase ? care o fi cea mai mica/ingusta varianta ? sa stapaniti sanatosi achizitiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hellooooo!

pe fuga si eu, am supa pentru luca pe foc si imediat ma apuc sa ii fac si pilaful, sa vedem cum il mananca azi...am sperante mari ca daca nu a mai facut mofturi la spanac, pilaful tb sa fie usor

mada evident ca vasele alea le lasi pentru cand soseste masina ce ma bucur ca ai comandat-o, o sa vezi ce viata usoara o sa ai de acum inainte, felicitari!

tot apropo de scrisori, si eu cand aveam vreo 15 ani am fost trimisa de parinti la un congres la sinaia, mai mult pentru aer evident si acolo l-am intalnit pe un baiat, cezar din curtea de arges cu care tot asa mi-am scris vreo 2 ani pana m am plictisit si el imi spunea ca ma iubeste si sa se mute in buc pt mine doamne ce vremuri, frumos era sa astepti sa primesti un plic in casuta postala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

si eu am corespondat cu un baiat din tg mures, il chema Fabian... cand vad numele baiatului lui Monas, am un suras in coltul gurii, dar eram copii, eu oricum ma emotionam cand primeam scrisori..
a si mi-a mai scris si un tip din Mangalia care imi facea crize de gelozie , zicandu-mi ca eu ma duc prin cluburiii.. si eu eram intr-a 12-a nu aveam timp nici sa respir, si-am terminat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

buna dimineata,un pupis si o cafeluta

de azi dimineata vorbesc la telefon. ma doare si capul
ieri am terminat de decorat in casa, am facut si bradul. cu ocazia asta Teea l-a smotocit bine si a ros la beteala pana am luat-o eu de acolo ca altfel mai statea.
a inceput sa mearga fff bine in 4 labute, sunt asa fericita fetele, stiti cum e. astazi mi-a mai facut o bucurie#536; se ridica singurica in fundulet. pana acum se prijinea intr-o manuta dar acum a reusit sa stea in fundulet

in schimb nu ne mai plac fructele de niciun fel, deci strumph si lalely mai sunt si altii care fac mofturi. dintele de sus o deranjeaza zic eu si de aici refuzul. ieri am avut chiar un episod cu urlete si plansete ca i-am bagat pe gat 2 lingurite dupa aia ma simteam ca naiba. de o sat nu mananca dimineata in schimb rupe la pranz ca e moarta de foame. azi i-am dat mic dejun cu grau si 5 fructe de la nestle si a mancat. poate asa ii fac trecereaca mai ascund acolo fructele.

am vrut sa va salut asa mai de dimineata-pranz si promit ca voi reveni mai incolo sa va scriu la fiecare cate ceva.
acum tb sa culc iubirica,sa pun supa la foc si sa pun si ptr noi o fripturica de pui la punga

am vauzt ca ati scris aici meniuri,retete. si noi vom face 100 de feluri,voi pune si aici menul cand il stabilim. la cozonaci nu ne bagam ca nu prea ne ies. tb rabdare multe. in schimb cumparam unii.....miaaaam care se rup pale pale
hai ca ma lungesc.

revin mai tarziu
va pup si mi-e dor de voi

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

alexina,

miki, ne-am luat din asta: http://www.emag.ro/masini-spalat-vase/masina-spalat-vase-compacta-bosch-sks50e18eu-6-seturi-a-led-inox-antiamprenta--pSKS50E18EU
Nu mai stiu cine imi zicea ca cele de 6 seturi sunt ok si asa mi-am luat. restul erau mari pt spatiul nostru...

Mergi la inceput