Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)
Raspunsuri - Pagina 5
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Neata doamnelor! Pana acum totul a mers snur, am ajuns duminica seara, ne- a adus Iris, sa- i dea Dumnezeu sanatate, la pensiune am gasit la bucatarie o romanca, care- i face lui Andrei omletica si snitele , numai la clinica serviciile lasa de dorit. Ieri am stat toata ziua degeaba, insa platim spitalizare de parca am fi la cel mai tare hotel, astazi a venit dr si o asistenta sa- i ia sange si evident ca habar nu aveau pe ce lume sunt, bagasera acul in vena, dupa ce l- au chinuit la manuta si nu au reusit sa- i ia, s- au mutat la manuta indicata de noi, unde evident ca au gasit vena imediat dar nu erau pregatite cu ac cu opritor, sangele a inceput sa curga siroaie si umpleau recipiente si nu faceau fata sa le schimbe . In tot acest timp Andrei se zbatea in brate la sot si plangea, evident ca si eu plangeam odata cu el, cand au terminat s- au apucat sa il spele ca era sange peste tot, asa m- am enervat ca l- am luat si am plecat cu el, l- am spalat eu si sotul a ramas sa discute. Urmeaza sa vina dr la 10 si si la 13:30 avem programare pt eeg. Atat de rau ne- am necajit ca programare la rmn nu are, desi am platit in avans din septembrie, sunt varza la capitolul organizare, probabil de- aia dureaza 1-2 sapt. Sotul s- a enervat si a sunat asistenta sefului de clinica, cu care am vb inainte sa venim aici, si a fost sa vb cu ea, sa- i spuna cat de nemultumiti suntem de servicii si ca daca nu au un plan de bataie, noi ne luam catrafusele si plecam. Un eeg si luat sange se pot face si stand la pensiune cu 60 euro pe noapte nu stand in spital cu 680 euro pe noapte. Dupa ce ca suntem cu nervii varza asta este cireasa de pe tort. Revin ca plange Andrei. |
Offffff mami, prin cate trebuie sa mai treceti. Fir-ar sa fie, imi pare asa de rau. Mai asteptam vesti si sa dea Domnul sa fie bune, nu ca acestea. pentru voi si in special pentru Andrei, mititelul de el, cate mai trebuie sa indure.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
strumphitza spune:
off Nana ce rau imi pare ca il chinuie aiurea pe Andrei ...si mai sunt si privati si dai o caruta de bani si te astepti la servicii de 7 stele ca vad ca dati o groaza de bani Te pup si imbratisez si ma gandesc la voi, sa aveti grija de voi si sa va intoarceti cu vesti bune de la analize
mandreeac spune:
citat din mesajul lui catank [ Asai mandreac am ajuns de rasu ''lumii''?! [ Multam mamici de info legate de colaj... ..eu vreau sa fac unul cind v-a implini Ioana un an cu foto din fiecare luna. Cum are foto facute in fiecare zi,as putea face unul cu 365 de zile,...(glumesc) dar data de 1 a fiecarei luni va aparea in colaj 12 foto Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
Mami, eu am zis ca m-am amuzat la modalitatea la care ai scris, nu in sensul rau. Cum sa ajungi de rasul lumii?
Nasterea miracolului meu
mandreeac spune:
citat din mesajul lui millie Neatamultumim de gandurile bune Strumph nu mai reusesc sa deschid calculatorul in ultima perioada,ba sint bolnavioare fetele,ba ma invart toata ziua prin casa si fac cate ceva si uit iar cand am un pic de timp si vreau sa stau pe net nu pot de Timeea care vrea desene cu tom si jery sau muzica pt.copii si atunci prefer sa-l tin inchis ,nu vreau de pe acum sa fie independenta de calculator .E inebunita dupa cantecele pt.copii de pe youtube ,sint cu imagini si le-a invatat pe majoritatea:iepurasul,elefantul,rata,acum imi canta o strofa cu mos craciun,aaa si nu mai spun ca sainvatat sa si le schimbe singura .Daca ai pun pe cd.,nu mai e interesant ami zice ca nu vrea radio...in alta ordine de idei ,aseara am facut bradul ca ma tot intreba Time noi cand facem bradul si punem globuri,a vazut zile trecute la mall iar acum amandou sint fascinate de el,Andrada tot pe langa el e sa traga de globuri si betea.Yvyana am vazut ca aveti probleme cu constipatia,la noi ,mai bine spus la Time o rezolvam doar cu debridat dar asta dupa am vb.cu pediatru ,pe ea am alaptato f.putin si de la lp se constipa des.Ca si mancare trebuia sa nu-i dau orez,morcov,banana f.des la fel si mese de lapte sa fie cat mai distantate.acum nu mai retin ce papa Larisa,titi sau lp? mami de 2 printese Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si Andrada Bianca 11.04. 2011 |
Felicitari pentru impodobirea bradului si multa sanatate mami pentru cele 2 printese. Nasol cu racelile astea.
Nasterea miracolului meu
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Sa ii apere Dumnezeu de cele rele pe mai departe. Offff prin cate poate trece un om. Auzi mami, tu nu cumva ai niste stari cam ciudate????? Un test de sarcina ceva??? Sau asa se manifesta raceala la tine cu greturi? Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
sa stii ca am stat ca pe ghimpi cateva zile ca nu mai stiam data exact cand trebuie sa vina, dar se pare ca a fost alarma falsa.. deci nu, nu e cazul..e doar raceala
mandreeac spune:
Neata si de la noi! Ne-am trezit de la ora 8 si acum se maraie ca vrea sa faca nani/.
Delia si sa ai spor la treaba.
Am vazut poze cu copilasi superbi. Azi am mai analizat-o pe Sophia si ai dreptate, seamana intre ei. Mai stii ca suntem rude???? Glumesc, desi mi-ar placea
Strumphy si mie imi plac scrisorile, felicitarile, nu exista aniversare a cuiva sa nu ii cumpar felicitare si la fel si primesc, cel putin de la mama, sot , sora intotdeauna. Din cand in cand sotul imi mai aduce felicitari si la inceputul relatiei m-a cucerit scriindu-mi poezii.
tuturor, fug ca e marait rau printul meu
Nasterea miracolului meu
alehiam spune:
Offf, eu pana am scris mesajul a scris si Nana. . Si a picat ca.....
Imi pare rau ca nu e asa cum va asteptati, ca l-au chinuit pe A., ca nu aveti programare la RMN si ca sunt asa varza. Tin pumnii ca intalnirea cu doctorul sa fie promitatoare.
Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)
Intre 10 -16 decembrie - 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare
madutza_bra spune:
Neata!
atat va zic acum...am avut net-ul picat..acum si-a revenit. Fug sa dau fructele Catalinei si revin
strumphitza spune:
citat din mesajul lui mandreeac Neata si de la noi! Ne-am trezit de la ora 8 si acum se maraie ca vrea sa faca nani/. Delia si sa ai spor la treaba. Am vazut poze cu copilasi superbi. Azi am mai analizat-o pe Sophia si ai dreptate, seamana intre ei. Mai stii ca suntem rude???? Glumesc, desi mi-ar placea Strumphy si mie imi plac scrisorile, felicitarile, nu exista aniversare a cuiva sa nu ii cumpar felicitare si la fel si primesc, cel putin de la mama, sot , sora intotdeauna. Din cand in cand sotul imi mai aduce felicitari si la inceputul relatiei m-a cucerit scriindu-mi poezii. tuturor, fug ca e marait rau printul meu Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
soro, mai stii pe unde o fi umblat tata sau mama ? radem noi radem, dar zic eu ca seamana un pic asa la mocuta buda tau cu buda mea ...si mai am vreo cativa buda prin casa, unu si prin baie, de ceramica deh... cica aduce noroc daca ii atingi pe burta, prostii de-ale lui nick, ii are de dinainte de a ne cunoaste noi si am mai facut si noi unu mic
apropo de felicitari, cred ca stii cum se trimite un PM?
Aseara m-a sunat sora mea din Italia sa imi multumeasca de felicitarea de la socrii ca am spus eu ca a trebuit sa scriu adresele pentru felicitarile din partea lor si cica ieri a ajuns si s-a bucurat tare mult ca cica s-a gandit cineva si la ea... off ce rau imi pare de ea, vaduva cu 2 copii mici intr-o tara straina printre straini ...pe 1 dec a fost ziua nepotelei mari , a facut 6 anisori si i-am trimis o felicitare cu printese si cica topaia intr-un picior cand a deschis-o si a vazut-o asa imi plac mie reactiile, mai ales cand sunt sincere , ca de la un copilas de 6 ani
alina06st spune:
Happy, imi pare rau ca lucrurile nu au inceput asa bine, dar poate se indreapta. Sper! Ne gandim la voi in continuare si va tinem pumnii.
Roxy, asa fac de obicei spanacul. O sa-i pun si putina zeama de carne si separat pt noi fac si niste usturoi cu iaurt, ca mai punem deasupra . Am vazut ca si lui Luca ii place . Seamana cu noi, normal.
Fug sa-i dau fructele, ca e cam tarziu, dar daca am dormit ca verzele, amandoi!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!