Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

offfffffffff happy Fii barbata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

roxy a fost gri ptr ca m-a trezit la 4 sa alaptez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

avea sa spun ca va salut de la Londra rece si uda, dar asa e mereu nu a plouat toata noaptea cu galeata si a batut un vant nebun, o vijelie de am spus ca ramane fara acoperis pe casaacum s-a mai potolit dar tot bate vantul rau si eu care voiam sa ies azi, ieri nu am iesit ca am stat in casa sa ma mai odihnesc dar azi dacsa mai ploua asa si bate vantul tot in casa stam

Am iar un somn de as baga nasu in perna si as mai dormi vreo 3-4 ore pr putin, desi am dormit de la 10 jumate pana la 7 jumate nu stiu ce o fi cu mine, poate de la vreme ma gandesc

Piscoata mea sta la coltul patutului si da partzuri si rade deh a mancat masa fasole aseara buna a mai fost si ma gandeam sa nu mananc dar nu am rezistat, desi mai este in oala azi zic pas, i-o las lu` domnu` sot sa se infrupte el

Cami daca vrei felicitare sau vedere am nevoie de adresa nu ? eu zic sa iei masuri

Ailed vii si la mine la faianta? cred ca numa faianta nu am freca noi, cred ca mai bine limba am scarpina-o bine pe terasa afara la o cafeluta

Roxy daca te intalnesti cu Mosu azi sa ii spui ca am fost fata cuminte sa treaca si pe la mine anul asta spor la cumparaturi si sa dai gata cardu

Alina06, da iese mai mult aluat dar eu portia ce ramane o bag la congelator si am pentru o data viitoare pentru o alta pizza Cum se simte tati cu mana?

Yvyana la mai mare asa da somn, sa te trezesti inaintea piticei si sa nu stii ce sa mai faci azi iti doresc rasfat total

Madutza cum a fost Cata peste noapte? sper ca nu a mai facut febra si amandoi copilasii sunt bine si tu ai dormit toata noaptea si te-ai mai odihnit

Catank da cat ai dormit de mai vrei ? ma gandeam ca poate vrei o cafeluta? hai ca beau si eu una acum ca am nevoie

Ma simt ca un balon de la fasolea de aseara ufff .. tre` sa ma dezumflu...

Azi e marti si 13..uhh sper sa avem o zi buna si frumoasa

Ahhh scrish, maine naste finuta , parca miercuri ai spus ? ...s-au cam prafuit astea, ia sa le scuturam

Mai, da chiar nici o graviduta nu avem si noi la odisee? stiu ca la odiseea de dinainte sunt vreo 3 sau chiar 4 ...aici nimic sau nu vreti sa spuneti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

neataaaaaaaaaaaa

haideti la cafelutza, capucino, ceai .... fiecare ce doreste ce pofteste

mandreeac fata ... m-a luat plansul cand am citit de tatal tau

asta vroiam sa ii zic si eu lui miki
sa isi faca sfestanie la casa cea noua
ca asa e bine
si sa ii citeasca preotul si lui vladut ceva daca tot vine
si sa il miruiesti mereu cu iulei sfintit
si evident sa=l impartasesti cat poti tu de des

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

Asa caldura transmiti prin ceea ce scrii, ca nici nu iti imaginezi. Pana la urma ai descoperit ce a inghitit Antonia?

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

neata,
cami, mandreac dupa ce s-a intamplat cu nepotelul meu, fratele si cumnata mea de la inmormantare au plecat singuri la manastirea petru voda in neamt si au stat de vorba cu parintele Iustin Parvu.. au venit mai linistiti acasa..ea tot timpul avea grija sa-l impartaseasca pe cel mic, avea lucrusoare sfintite pt el, ulei sfintit, in casa facuse sfestanie, ii citea si preotul cand mergea cu el la biserica..

eu am baut deja cafeaua, l-am dus pe vlad la gradi, andra deja mestereste la calculator cat scriu eu 2 vorbe..trebuie sa spal, sa calc, sa-i fac mancare..dar asta seara vine mami meu si sta toata saptamana, abia astept ma bucur ca un copil mic

eu am aceeasi stare nasoala, greata cat cuprinde, transpir in continu desi nu arata febra termomentru, gatul ma doare rau, am stat de 2 zile cu cartofi cruzi la gat si parca e ceva mai bine dar nu trece, asa ca am inceput sa iau un biseptol, sper sa treaca cu atat si sa nu dau la copii. mai stiti vreun remediu naturist ?

mami de 2 prichindei

Sa ii apere Dumnezeu de cele rele pe mai departe. Offff prin cate poate trece un om. Auzi mami, tu nu cumva ai niste stari cam ciudate????? Un test de sarcina ceva??? Sau asa se manifesta raceala la tine cu greturi?

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neatza!

Multumesc si eu de cafea.

Acum cine se simte ca are copil cuminte , ii poate face diploma AICI, apoi o poate printa si infolia sau se poate scoate la centru fotografic. Cum arata, le-am pus in folderul meu de pe picasa (am gasit de ale lui R, doar pentru 2 ani in urma).

Revin ca s-a trezit

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Intre 10 -16 decembrie - 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata fetele

mandreeac ce frumos ca ati facut deja bradutul, abia asteptam sa-l facem si noi si sa vedem reactia Anastasiei dar mai este pana in 24. pe Rares dulce.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mami, da l-am facut, ca mi se pare ca trece atat de repede timpul si nu ma pot bucura suficient de el. Asa o stare buna imi creeaza cand il vad impodobit si in special beculetele. As pune enorm de multe instalatii. Anul acesta am pus 4

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

,Neata fetele!

A dormit pitica de la 22:00 seara pana la 7:45 azi dimineata
Deci va dati seama ca sunt superodihnita! Azi vine socrela sa stea cu ea cateva ore ca sa merg la stoma pentru detartraj si albire
I-am lasat papica gata pregatita, doar sa o incalzeasca, sper sa se descurce ca vad ca si pitica e in toane bune, nu e urlacioasa de la prima ora a diminetii ca-n alte zile.

Mandreac noi tot rau suntem cu constipatia , am incercat si Bifido-Baby, Biotics-Baby, Protectis, Lass-Baby, papa para zilnic, nu mai stiu ce sa mai fac, o sa sun pediatra sa vedem ce-mi zice ca asa se chinuie, trebuie sa-i dau ceva.

Roxy, Cami, Ailed, Miki

Incearca mami sa ii pui portocala sau pomelo, eu zic ca ajuta , au si vitamina C. Azi ma duc sa ii iau si eu remediul ala homeopat, ca pana aduc astia la farmacie te apuca batranetea.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

multumim de gandurile bune
Strumph
nu mai reusesc sa deschid calculatorul in ultima perioada,ba sint bolnavioare fetele,ba ma invart toata ziua prin casa si fac cate ceva si uit iar cand am un pic de timp si vreau sa stau pe net nu pot de Timeea care vrea desene cu tom si jery sau muzica pt.copii si atunci prefer sa-l tin inchis ,nu vreau de pe acum sa fie independenta de calculator .E inebunita dupa cantecele pt.copii de pe youtube ,sint cu imagini si le-a invatat pe majoritatea:iepurasul,elefantul,rata,acum imi canta o strofa cu mos craciun,aaa si nu mai spun ca sainvatat sa si le schimbe singura .Daca ai pun pe cd.,nu mai e interesant ami zice ca nu vrea radio...
in alta ordine de idei ,aseara am facut bradul ca ma tot intreba Time noi cand facem bradul si punem globuri,a vazut zile trecute la mall iar acum amandou sint fascinate de el,Andrada tot pe langa el e sa traga de globuri si betea.
Yvyana am vazut ca aveti probleme cu constipatia,la noi ,mai bine spus la Time o rezolvam doar cu debridat dar asta dupa am vb.cu pediatru ,pe ea am alaptato f.putin si de la lp se constipa des.Ca si mancare trebuia sa nu-i dau orez,morcov,banana f.des la fel si mese de lapte sa fie cat mai distantate.acum nu mai retin ce papa Larisa,titi sau lp?

Mergi la inceput