LMA Gravidute&Mamici de IASI (129)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giulia_S spune:

alynta, felicitari pentru cei 3 strumfi, mie cu unul mi-e cam greu, daramite cu 3 :) trebuie sa fie o distractie de dimineata pana seara la voi!
vad ca nu prea mai e nimeni pe aici, eu nu intru decat cam o data pe saptamana, ca nu prea am timp.
intrebare 1: cum s-au mainifestat la ai vostri dintii? lui Stefan i-a spart unul gingia: o noapte cu plans gdrava, a doua noapte mai putin iar a treia noapte nu s-a trezit decat dimineata, a dormit duuus, de nu ne venea sa credem cat de bine ne-am odihnit cu totii. Acum tuseste din cand in cand, dar nu are febra sau rosu in gat.
intrebare 2: cine stie o persoana de incredere pentru un serviciu de bona part-time, adica 3 zile pee saptamana, cate 4 -5 ore pe zi? nu indraznesc sa caut pe net sau prin ziare, ca nu am incredere; si, ca sa fiu mai cu mot: de preferat e sa fie si din Nicolina, ca sa vina de aproape. multumesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare si de la noi!

Vreau sa anunt ca sa ne treceti pe listuta ca a venit pe lume Adela-Alexandra pe 4.02.2012 la ora 11.35- 3450g si 52 cm.
Cel care ne-a adus pe lume Dr Alexandru Luca

In rest suntem bine, mancacioase si somnoroase.
Cea de-a doua cezariana a fost incomparabil mult mai usoara si sunt refacuta 100% desi nu as fi crezut dupa cate dureri si inconveniente am indurat la prima. Nu stiu daca a depins de mine sau de dr dar ma bucur ca pot sa ma ocup de cea mare fara sa am nevoie de ajutor.

Va urez sanatate!!!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania iulie 2008
39s cu Adela-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Felicitari Anca.

Multa sanatate, si laptic !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Mamici, burtici stiti vreun homeopat ok in Iasi?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Felicitari Dr Anca! Sa va traiasca micuta!
Giulia multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Multumim de urari Kmy, Lena, Alynta !!! Multa sanatate la puiuti!!!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetelor!!!
deranjez sie u cu o intrebare, stie careva dintre voi cat ajunge o histeroscopie+laparascopie la cuva-voda!?
eventual o recomandare pt un medic care face!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna dimineata!
Ma asteptam sa am multe pagini de recuperat,datorita vremii, dar au fost doar cateva :)
Elisa - si baiatul meu mic merge la cresa aia de langa cinema Dacia si e ok.
Strumfy - Si noi suntem deocamdata la gradinitele de cartier si suntem multumiti, nu sunt conditii foarte bune, dar...
Byu - ce mai faci, mai povesteste-ne cate ceva daca tot esti in concediu :)
Anca felicitari! Sa-ti traiasca printesa si sa fiti sanatoase!
Alynta - nu stiu cum e cu 3 copii in casa dar cu 2....e maxima panarama, jucarii si de toate peste tot, plus batai in teava de la vecini...cred ca nu stiu eu sa ii stapanesc :))
Eu am avut 2 saptamani cumplite de la raceala ...acum sunt in refacere... sunt foarte slabita...Din cauza asta nu am reusit deloc sa ne bucuram de zapada, nu am scos deloc copiii:(

Byu, Anca si cine mai doreste, daca sunteti interesate de hainute pentru bebelusi/nou nascuti, da-ti un semn.

Va salut !
Acusi e martie , acusi vine primavara si ne v-om intalni in parc

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ANCA, felicitari pentru bebelina! sa fie sanatoasa!
Alina si Michelle, nu stiu cum e cu 2-3 copii, dar eu am UNA si tot asa e casa! fiind spatiu mai mare la mine ai zice ca nu ar trebui sa fie probleme.gresit!peste tot jucarii, la parter, et.1 si mansarda numai jucarii! f.greu mai strange dupa ce se joaca, mai mult dupa amenintari si daca incep sa o ajut si eu vrea, dar altfel e foarte greu. Multe jucarii le-am mai dat, altele stricate le-am aruncat, dar tot sunt multe cu care efectiv nu se mai joaca si isi aminteste de ele cand are chef si cand desarta toti sacii/cutiile de depozitare.
In rest, avem catelus de vreo luna si un pic, un pincher pitic cumparat de prietenul meu. tare arde si baba se piaptana:) ca acum treb. sa strang si dupa asta micinitial am refuzat catel in casa, insa acum mai vedem,momentan l-am adoptat.
Alina, Michelle v-ati interesat unde va inscrieti copii la clasa pregatitoare? din 2013 as vrea sa o dau, desi nu va avea 6 ani impliniti. Insa in 2014 va avea 7 ani fara o luna si nici asa nu e bine.S-a afisat lista cu strazile arondate scolilor si noi ar trebui sa fim la Sc.Barsanescu,de pe Zugravi, habar nu am unde e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Kriss - dar exista oare si copii care se joaca cu jucariile doar in camera lor? Problema cea mare la noi este ca Domi, nu vrea deloc sa stranga jucariile, orice i-as spune...oricum l-as ameninta si oricat i-as interzice lucrurile/actiunile preferate Asta micu le strange, e ok...
Cred ca Ale e innebunita dupa catelus, frumos
Scoala de care spui cred ca e in fata la bila, cum treci strada, dupa blocuri, in spatele blocului unde e farmacia help net, acolo stiu ca e zugravi. Eu nu m-am uitat inca...adresa mea e pe garii si acum stau in alexandru... nu stim ce o sa fie peste un an

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput