LMA Gravidute&Mamici de IASI (129)
Raspunsuri - Pagina 6
iulia-stefy spune:
Va invit luni 6 februarie ora 18 la Casa Studentilor din Iasi la un spectacol de frumusete: Oriflame Beauty Show!
Veti descoperi tendintele in frumusete cu noul make-up artist Oriflame Oana Dinculescu si un regal de culori, arome si stil in care va prezentam cele mai noi surprize ale Cataloagelor 3, 4 si 5!
Intrarea este libera.
http://7w.ro/hm012G
MElise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Bine ati venit fetelor! Noi il avem pe cel mare la Gradinita din Mircea cel Batran. Depinde ce asteptari aveti de la gradinita! Cand zici "de stat" trebuie sa fii pregatita sa cotizezi cu bani la utilarea grupei, bani de cadouri la educatoare la serbari. Al meu e incantat de gradi si a facut multe progrese! Noi suntem pro gradinita/cresa/scoala de cartier. Avand 3 nu mi-e la indemana sa alerg prin alte parti! Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007) POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra Maria bucuria |
alynta27 inseamna ca ssuntem vecine. Si eu stau tot in Mircea. E drept ca la vara ne mutam, dar stau in Mircea de... 10 ani. Eu pe Elisa am dus-o la gradinita 16, in Alexandru, cea care se afla intre Miron Costin si cinema Dacia. A fost ok acolo... Am dus-o acolo pentru ca bunica-sa o cunoastea pe educatoare...
In Mircea am avut o experienta traumatizanta la cresa si, desi stiu ca gradi e separat, nu am vrut sa o duc...desi e in spatele blocului meu. Oricum si in Alexandru era aproape.
MElise
byu spune:
Buna fetelor,
ce miscare slaba e acum fata de alta data cand intr-o zi se schimba un capitol....pe semne ca toata lumea e plina de treaba...
Byu cu CASIAN ANDREI si 32+
Poze
LenaC spune:
Salutare :)
Nu am mai intrat demult pe aici
Bine ati venit noi mamici burtici
Vroiam sa scriu ca in Iasi pentru depunere dosar CIG e necesar si certificat de atestare fiscala... ca sa nu faceti 2 drumuri :)
Se face in spate la primarie, costa 2 ron si se elibereaza in 2 zile. Daca vreti detalii sa imi dati PM
alynta27 spune:
Salutare!
Eu scriu aproape zilnic pe forum, dar aici atmosfera e "inghetata"!
Elise poate ne vedem intr-o zi!
MElise spune:
Sigur o sa ne vedem. Numai ca acuma cu zapada si cu frigul asta si cu burta mea imensa... stau mai mult in casa la hibernare. Dar cum da un pic caldura, ne vedem. Poate intre timp apare si bebe al meu.
MElise
alynta27 spune:
Si noi tot in casa! Nu zic cat e de fain cu 3 pitici in casa! Am mormane de jucarii peste tot!
kmy_black spune:
felicitari dr_ anca pentru Adela-Alexandra!!!sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!
crestere usoara!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
felicitari kraluca pt Ariana!
sa fie sanatoasa si o mancacioasa!
crestere usoara!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!