Aspirante optimiste (744)
Raspunsuri - Pagina 9
anne_marie79 spune:
Miha , Simo...
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
Cu ajutorul lui Dumnezeu ... 5+
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne_marie79 Moni , foarte frumoasa ideea ta de a scrie cu toatele o scrisoare aici mosului . Iata scrisoarea mea: Draga Mos Craciun, Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atat de multa vreme, poate de pe vremea copilariei cu miros de brad nins si de sarbatoare....Iti scriu insa acum, cand vad ca lumea e pe zi ce trece tot mai rea si mai bolnavicioasa. Datorita acestui fapt, te rog sa aduci cate un sac de bunatate oamenilor rai si cate un sac de sanatate fiecarui om bolnav... Pentru mine nu stiu ce sa-ti cer! Dragoste ti-am cerut candva. Si mi-ai adus....Ti –as cere o lume mai buna ... Dar cine stie daca ochii dumitale batrini si obositi de lumina cruda a zapezilor cu care te lupti an de an ca sa ne aduci tuturor bucurie nu se vor insela din cauza furtunilor de ceata argintie? Eu vreau sa iti pot scrie si peste cativa ani… Ti-as cere liniste si pace sufleteasca, dar stiu ca sunt atatia oameni zbuciumati si atatia copii batrani inainte de vreme care au nevoie de asta, incat nu indraznesc sa le vreau pentru mine. De aceea, daca nu m-ai uitat si daca crezi ca inca mai merit un cadou, fa doar ca lacrima sa-mi fie iarasi limpede, iar ochii, ochii mei te rog mai fa-i macar o data sa straluceasca asa cum straluceau cand ne-am intalnit prima oara... Apoi daca vrei, adu-mi un brad fermecat te rog, pe care sa il impodobesc cu vise in care zambetele nu se pierd, iar lacrimile, prizoniere fara glas, nu mai stralucesc, dar nu mai dor! Un brad pe care sa asez imbratisari fara sfarsit care nu dor cand bratele trebuie sa se desclesteze. Da... asta vreau! Printre cadourile rasturnate sub brad nici nu ma uit deoarece stiu ca mi-ai pastrat deja ceea ce este al meu....Si , inca ceva : TE ROG , AI GRIJA DE MINE SI DE FETELE DE PE ACEST FORUM , AJUTA-NE SA PURTAM UN SAMBUREL IN PANTEC SANATOS , IAR PESTE 9 LUNI SA FIM MAMICI! Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra! Cu ajutorul lui Dumnezeu ... 5+ |
mie mi-au dat lacrimile...
ce frumos ai scris
si cand ma gandesc ca eu sun t un mini-spiridus la care apeleaza colegele ca sa le linistesc copiii
ii sun seara si vorbesc cu ei, in numele lui Mos Craciun
poate reusesc sa dau scanteie acestui personaj si poate ca printre dorintele copiilor voi reusi sa le activez si pe ale noastre
ce bine-ar fi.....
maine am sa va transcriu aici si scrisoarea mea catre Moshu'
sau poate in seara asta...daca reusesc sa intru in stare
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
YLARI spune:
Alex depinde cati bani vrei sa dai, la Eva au avut succes la varsta aia bebelusii, daca stii ca au poti sa cumperi carucior ptr papusi sau set de bucatarie, am vazut unul la imaginarium vreau sa iau ptr Eva ca are si alimente de jucarie, hamburgeri si oua ochiuri, loool, alte idei... Carticele ptr varsta lor, puzzeluri, etc. Pupici multi.
Felicitari ptr initiativa cu scrisoarea!!! Si la concursul cu brazi pot sa particip si eu? Pliiiiiz!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
DenyAnd spune:
Buna seara fetele.
Am venit de la job
Ma pun sa citesc din urma
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
MeAlex spune:
Multumesc Ylari de idei, ma gandisem si eu la o bucatarie cu diverse chestii, am vazut in catalogul de la Carrefour, costa 20 lei, super ieftin. Au carucioare, minilaptopuri, miniorga, ma doare capul...parca le au pe toate, zau asa.
5 weeks and 5 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
Monique77 spune:
fetele am incarcat o poza c bradutul nostru si o poza bonus cu fetita noastra Rontzy (catzelusha)
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
eu v a sfatuiesc fetelor sa mergeti ori in Doraly, ori in Dragonul Rosu ori in Flora
veti gasi jucariile din magazinele mari la preturi pe jumatate
garantat
uite u spre exemplu am 'en-gros'ul Flora langa mine
am redus extrem de mult cheltuielile
si efecftiv sun t aceleasi produse si destul de variate
parerea mea....
miky82 spune:
citat din mesajul lui Bettercy Hello, fetelor! M-am intors si eu de la socrii si acum ne pregatim de Craciunul nostru cu ceva decoratii, mancare nu prea multa ca vom manca la prieteni si pe 24 si pe 25 Decembrie. Noi ne cumparam brad natural in fiecare an, maaaaare pana la tavan. :)Si pe vremea lui Ceausescu luau parintii mei natural, nu renunt niciodata la obiceiul asta. Oricum sunt special crescuti pt Craciun in ferme, asa incurajez si oamenii din zona sa castige un ban cinstit. Anul asta crescatorii de brazi naturali ofera 40% reducere daca le duci bradul de plastic cand cumperi unul natural. Au convins multa lume sa renunte la plastice. |
Bettrcy si eu tot natural imi fac in fiecare an, mama incearca din rasputeri sa convinga sa imi iau brad artificial , dar nu a reusit niciodata.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
citat din mesajul lui draguta buna fetele Bob deci titele inainte sa se vada ca avem si noi, abia astept sa fie si la noi pline cu lapte Luci, gina85, MOni, Gaby, Flavia,MIky si pe toate fetele pe care le asteptam mai des Anne marie, Ca MIlla, MeAlexpupam burticile sa se ia si la noi |
Draguta si eu te , tu ce mai faci? Apropo de tite eu le-am pierdut pe undeva pe la mama prin burta , ce mandra o sa fiu eu cand o sa le am pline de lapte, o sa stau numai cu ele pe afara sa vada lumea ca si eu am.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
Bob_Pixel spune:
Mda, am ajuns acasa bou... tata nu ma poate duce la spital, deci as cam fi nevoita sa ajung cu transportul in comun. Sper sa ma tin de cuvant, cel tarziu in ianuarie. Mai intai am sa strang dosarelul cum m-a invatat Alex (), astept adeverinta de salariat si doar sa-mi fac drum acolo mai lipseste. Nu sunt foarte stresata de idee, dar as vrea sa elimin orice dubiu. Stiti si voi cum e cand apare un piticel pe creier
Wishing for rainbow baby dust !