Aspirante optimiste (744)
Raspunsuri - Pagina 10
miky82 spune:
Bob eu am fost la fundeni acum o luna si am dus doar adeverinta de la munca iam zis din start ca nu am de la medic si m-a primit, eu nu cred ca este nevoie, fetele de acolo sunt tare dragute.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
DenyAnd spune:
Fetele, eu va pup pe toate ca ma bag la nanica suntobosita.
Nimic nou la mine, decat ca astept cu multa incredere si rabdare sa treaca zilele, cred ca sambata o sa-mi bag un bHCG.
Am ceva simptome, dar mai astept si apoi ma pronunt
De azi am marit doza de utrogestan de la 600/zi la 800/zi.
Cam astea-s news la mine.
Job, home, job, home... si totodata multa rabdare
Ane, impresionanta scrisoare
Eu nu fac bradutz, ca nu prea imi plac sarbatorile pt mine sa le fac, dar ma bucur mult pt altii
Noapte buna tututor.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 fetele am incarcat o poza c bradutul nostru si o poza bonus cu fetita noastra Rontzy (catzelusha) Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Momi e super bradutu, iar RONTZY e o scumpete
In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
Anne foarte, foarte emotionanta scrisoarea pentru Mosul, mi-au dat lacrimile.
In curand
MeAlex spune:
Moni, o sa incerc sa ajung in Doraly sau Dragon...desi mi-e groaza la cat e de departe. Chiar, am tot vazut reclame cu Dragonul Rosu ca-s preturi mici, chiar asa e? Sau e vrajeala. Eu vroiam sa imi iau o hainuta de stofa (rosie eventual) si tot caut dar nu ma hotarasc...Super bradutul, iar Rontzy e o dulce!
Bob, iti dau indicatii si pt traseu, nu e asa greu nici cu RATB/metrou.
5 weeks and 5 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui miky82 Bob eu am fost la fundeni acum o luna si am dus doar adeverinta de la munca iam zis din start ca nu am de la medic si m-a primit, eu nu cred ca este nevoie, fetele de acolo sunt tare dragute. |
Ehh, cred ca asa am sa merg si eu, doar cu adev de salariat. Vreau sa-mi fac copii la toate actele, desi banuiesc ca las dosarul dimineata, la recoltare si il voi primi inapoi cand merg dupa rezultate, nu?
pt pm
Wishing for rainbow baby dust !
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Moni, o sa incerc sa ajung in Doraly sau Dragon...desi mi-e groaza la cat e de departe. Chiar, am tot vazut reclame cu Dragonul Rosu ca-s preturi mici, chiar asa e? Sau e vrajeala. Eu vroiam sa imi iau o hainuta de stofa (rosie eventual) si tot caut dar nu ma hotarasc...Super bradutul, iar Rontzy e o dulce! Bob, iti dau indicatii si pt traseu, nu e asa greu nici cu RATB/metrou. 5 weeks and 5 day _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru sanatos! |
Alex
preturile sunt intr-adevar mult mai mici
trebuie doar sa ai timp si rabdare
si gasesti daca' cauti
Va multumesc pentru aprecierile la adresa fetitei noastre
deny ai marit doza de capul tau? sa nu fie prea mult
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
DenyAnd spune:
Moni, nu are cum sa fie prea mult pt mine pt ca facusem progele si il am la limita inferioara, si sunt sigura ca la mine e aceeasi poveste ca si la Tzuky, in afara sarcinii progele este in interval, dar in sarcina scade considerabil.
Luna asta chiar a fost un semn ca scade progele iar(ca in iulie): in z1 DPO TB era 37,1, in z2 DPO a scazut la 36,8, si imediat am bagat utrogestan si in z3 DPo s-a ridicat inapoi la 37,1.
Nu vreau sa mi se repete ca in iulie cand aveam 36,7-36,8 si bagam doar 300/zi, si cand dau sa maresc doza, era deja prea tarziu.
Eu ca de obicei TB dupa ovulatie o am peste 37.
Nu vreau sa risc ca in iulie.
Si pana la urma urmei utrogestanul e ceva natural si nu este riscul de supradozare. Uterul ia cat ii trebuie si restul se elimina.
Decat sa dai putin si sa pierzi, mai bine dai mai mult.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
kmy_black spune:
buna fetelor, am reusit sa prind si eu o fereastra( sper sa nu se inchida repede din cauza Mofturosului) si ma pun pe din urma sa cad ce ati mai facut astazi!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Monique77 spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Moni, nu are cum sa fie prea mult pt mine pt ca facusem progele si il am la limita inferioara, si sunt sigura ca la mine e aceeasi poveste ca si la Tzuky, in afara sarcinii progele este in interval, dar in sarcina scade considerabil. Luna asta chiar a fost un semn ca scade progele iar(ca in iulie): in z1 DPO TB era 37,1, in z2 DPO a scazut la 36,8, si imediat am bagat utrogestan si in z3 DPo s-a ridicat inapoi la 37,1. Nu vreau sa mi se repete ca in iulie cand aveam 36,7-36,8 si bagam doar 300/zi, si cand dau sa maresc doza, era deja prea tarziu. Eu ca de obicei TB dupa ovulatie o am peste 37. Nu vreau sa risc ca in iulie. Si pana la urma urmei utrogestanul e ceva natural si nu este riscul de supradozare. Uterul ia cat ii trebuie si restul se elimina. Decat sa dai putin si sa pierzi, mai bine dai mai mult. Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
asa e...
inteleg acum
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi