Aspirante optimiste (744)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza si de la mine!
Ce mai faceti?
Bob cred ca nu conteaza ziua, poti sa o faci oricand, dar Alex stie cel mai bine asa ca asteapta sa intre sa iti spuna, eu chiar nu mai stiu in ce zi eram cand am facut analizele.

fetele.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Viosori i-ati al test si mai repeta maine, sau o beta hcg ar fi cel mai sigur. Sper sa fi aratat corect testul barza

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viosori spune:

merci miky, asa o sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Bob, poti sa faci analizele oricand, mai putin in perioada menstruatiei.
Viosori, si eu votez pentru beta. eu am avut o barza cu a 2-a liniuta palida si s-a confirmat ca e e sarcina...dar am avut si multe berze fals pozitive...asa ca nu se stie...

5 weeks and 5 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata fetele dragele!!!
care mai e situatia pe la voi?
dau o cafea si ma apuc de citit

Deny, tu ascunzi ceva.....
hai ca tre' sa antrenam motzatele

Kmy si eu abia astept sa vad liniutele, dar asta nu stiu cand va fi

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

deny

si eu cred ca esti , tot timpul am spus k o femeie simte asta inainte sa o confirme orice analiza, mie asha mi s-a intamplat, primul test a iesit negativ, trebuia sa iau ceva antibiotice si ma cu sotul ca eu refuzam, la eco facuta din alte motive de sanatate imi iesise sac uterin gol, dar eu CREDEAM , in continuare cu indarjire ca sunt , si inima mea nu m-a inselat!!!!
asha va fi si la tine!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Kmy si eu am avut de cateva ori senzatia ca am bebe in burtica dar...m=-am inselat
asa ca eu nu ma mai bazez pe simtamintele mele ca vad ca ma inseala amarnic

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

buna meAlex: cred ca o sa-l fac maine, intradevar e mai sigur.
tu ce simptome ai avut inainte de ati veni ciclul? pe mine ma dor putin sanii si parca s-au inchis la culoare mameloanele, in rest nimic, dar oricum e cam devreme pentru o certitudine.

Mergi la inceput

Iti zic ce simptome am avut inainte sa nu imi mai vina ciclul. La inceput, simteam greutatea sanilor si parca aveam niste vagi mancarimi. Ma durea burta ca si cum mi-ar fi venit (asta de prin 10 dpo), iar pe mine nu ma doare nici inainte, nici cand imi vine...o alta chestie care m-a pus pe ganduri ca fost faptul ca nu a mai aparut spottingul...in ultimul timp aparea intre z7 si z10...nu mai stiu daca incepusem deja sa merg mai des la pipi si sa beau mai multa apa.
Poti merge la Synevo pana pe la 13.30 sa faci beta si ai rezultatul diseara, dupa ora 7.

5 weeks and 5 day
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

o sa ma duc dimineata la bioclinica; sa-mi tii pumnii, sper sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Sa intrebi cand iti da rezultatul, nu toate dau in aceeasi zi. Bafta multa!

5 weeks and 5 day
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput