Aspirante optimiste (744)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni cand ar trebui sa te testezi ca am uitat

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

neata

Moni, imi place starea ta

viosori pana faci beta cred ca poti incerca un alt test sensibil

fetele eu bradut nu am mai impodobit anul asta, stau la curte, asa ca am impodobit un pomisor in fata casei iar zilele astea am sa cumpar doar cateva crengute de brad sa am mirosul specific in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Moni cand ar trebui sa te testezi ca am uitat

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Duminica sunt 14 zile dar nu cred ca ma testez Duminica
nush' daca ma testez....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kammyL spune:

Buna ziua fetelor,

Scuze de absenta, insa cum se apropie Craciunul, sunt super-aglomerata la servici. Mai am 3 pastile de DUPHASTON de luat, azi si maine, si VINERI la control, la eco, sa vedem ce zice doctorul Desi el e convins ca nu e bebe, ceva imi spune sa nu-mi pierd speranta...

Voisori, bine ai venit, sa dea Domnul sa fie bebe...cred ca ar fi cel mai frumos cadou de Crcaiun pe care ni l-am putea dori....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Buna fetelor,

Daca are cineva nr de mobil al lui MeAlex mi-l dati si mie va rog pe PM?
Vreau s=o rog ceva azi..
Multumesc mult.

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kammyL spune:

Viosori....te-am botezat....poate-i cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna fetele

Mari pregateli de Craciun la noi pe forum:
brazi, cadouri, teste pozitive....imi place.

Bob din cate am retinut d-na dr. U pleaca in concediu din 18 decembrie. Poate stiu si fetele si ne spun mai exact.

Vezi ca iti pun pe PM un nr de tel de la asis. Ciobanu, eu cu ea am vb inainte sa ma duc

7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ca_Mila

Buna fetele

Bob din cate am retinut d-na dr. U pleaca in concediu din 18 decembrie. Poate stiu si fetele si ne spun mai exact.

Vezi ca iti pun pe PM un nr de tel de la asis. Ciobanu, eu cu ea am vb inainte sa ma duc

7s

Multumesc
Nu cred ca reusesc sa merg la Fundeni saptamana asta, dar cred ca pot recolta si sapt cealalta, ca n-am nicio urgenta.

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Ca Milla deja ai 7 saptamani, cum ti-au iesit analizele de trombofilie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Mie din setul de analize facute de dr. U doar una nu era in limite.
Alte analize nu mi-a dat sa fac, deocamdata. Mi-a dat tratamentul cu vitamine si aspenterul 1 la 2 zile. Cand am vreo ecografie i-o trimit prin mail si in fuctie de ce vede ea acolo imi schimba sau nu tratamentul sau imi zice ce analize trebuie sa mai fac. Deocamdata suntem pe tratamentul pe care l-am stabilit de la inceput, i-am trimis ecografia si a zis ca-i ok. Doamne ajuta!

7s

Mergi la inceput