Aspirante optimiste (744)
Raspunsuri - Pagina 12
kmy_black spune:
deny
si eu cred ca esti , tot timpul am spus k o femeie simte asta inainte sa o confirme orice analiza, mie asha mi s-a intamplat, primul test a iesit negativ, trebuia sa iau ceva antibiotice si ma cu sotul ca eu refuzam, la eco facuta din alte motive de sanatate imi iesise sac uterin gol, dar eu CREDEAM , in continuare cu indarjire ca sunt , si inima mea nu m-a inselat!!!!
asha va fi si la tine!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
DenyAnd spune:
Kmy, aidreptate multumesc pt sustinere.
Eu ma bag lanani ca deja e tarziu pt mine.
Ne citim maine
pe toate
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Kmy, aidreptate multumesc pt sustinere. Eu ma bag lanani ca deja e tarziu pt mine. Ne citim maine pe toate Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
somn usor si vise frumoase!!!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
flavia
fff buna productia ta, sa dea domnul sa fie cu ochisori!!!
fetele mele de suflet
Mihaelafalt spune:
Moni super bradutul de catelusa nu zic nimic ca m-a lasat fara cuvinte.
Am o fericire in mine nici nu va pot spune, mi-am vazut finuta pe camera si m-a binedispus, doamne ce creste si se schimba de la o saptamana la alta.
Gata intru si eu la somn ca nu stiu de ce dar in seara asta vocea romaniei nu imi place.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
kmy_black spune:
buna dimineatza, am intrat fuguta sa va las o inainte de a fugi la tratament!
o zi faina fetelor si ne mai tarziu!
fetele mele de suflet
viosori spune:
Buna fetelor! sunt si eu o aspiranta la bebica. Va urmaresc de foarte mult timp dar nu am mai scris de ceva timp. Eu am un ciclu de 26 zile, iar azi am facut un test de sarcina barza. Mi-a iesit a doua liniuta foaaarte pala, abia se vede. Credeti ca este pozitiv sau o sa am si luna asta o dezamagire. De ieri am ceva pete bej pe chilot. Am auzit ca barza ar mai da fals pozitiv. Multumesc!
"http://lt1f.lilypie.com/p1rZp3.png"
viosori spune:
Am uitat sa spun, sunt in ziua 22 a ciclului, ziua 10 DPO.
"http://lt1f.lilypie.com/p1rZp3.png"
Bob_Pixel spune:
Morning girls!
Sunt cam zombie astazi, n-am niciun chef de nimic, sunt obosita, dar mai am o sapatamana de munca si sper sa ma pot relaxa.
Am primit deja adeverinta de la Personal, fetele s-au miscat super rapid, nici macar o zi n-a durat, pfff
Am uitat sa va intreb daca aceste analize se fac intr-o perioada anumita a CM. Acum sunt faza foliculara si cred ca cele mai mari sanse sa ajung la Fundeni le are ziua de 22 dec, adica deja faza luteala...
Citat: |
citat din mesajul lui viosori Buna fetelor! sunt si eu o aspiranta la bebica. Va urmaresc de foarte mult timp dar nu am mai scris de ceva timp. Eu am un ciclu de 26 zile, iar azi am facut un test de sarcina barza. Mi-a iesit a doua liniuta foaaarte pala, abia se vede. Credeti ca este pozitiv sau o sa am si luna asta o dezamagire. De ieri am ceva pete bej pe chilot. Am auzit ca barza ar mai da fals pozitiv. Multumesc! |
Ai auzit bine, barza face linii "false", chiar si in timpul de citire regulamentar din pacate. Sper sa nu fie cazul tau. Multa bafta si sa fie II in luna cadourilor pentru tine (si pentru cine mai testeaza) !!
Wishing for rainbow baby dust !