Aspirante optimiste (744)
Raspunsuri - Pagina 11
SS-Tzuky spune:
DenyAnd, sa fie intr-un ceas bun !
Si eu am luat la inceputul sarcinii 800 mg Utro pe zi, asa e, restul se elimina si e un produs natural. Poate ca si din cauza Utro nu am avut absolut deloc greturi, nici cine stie ce alte neplaceri, pina acum a fost o sarcina de vis (numai de n-ar fi fost stresul meu inutil, dupa doua pierderi...).
Sper ca nu ai renuntat la aspenter, cred ca si el face minuni - eu la analizele de trombofilie am avut rezultat negativ la sindrom antiffosfolipidic, dar uneori nu este descoperit decit la repetarea analizelor si pun pariu ca pe mine m-a ajutat si aspenterul.
Multa bafta puisor, sa fie intr0un ceas bun - abia astept sa auzim si de la tine vestea cea mare!
By the way, am facut un gender scan si se pare ca am sa am un baietel !
Toate bune tuturor fetelor, sa dea DD sa continue luna cadourilor cu II pentru toate, sa ramina pustiu pe aici pina in ianuarie!
20+ Doamne ajuta!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black buna fetelor, am reusit sa prind si eu o fereastra( sper sa nu se inchida repede din cauza Mofturosului) si ma pun pe din urma sa cad ce ati mai facut astazi! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumphbobocel de 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
hello Kmyyyy
ce mai zici?
ce face verisoara?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
DenyAnd spune:
Tzukyyyyyyyyyyyy!!!
Multumesc
Ce ma bucur ca esti bine
Stiam eu ca ai boy!!!
Nu am intrerupt aspenterul. Sigur ma ajuta si pe mine aspenterul(ma simt diferit la burtica fata de luna iulie--la trezire aveam spasme in uter de ai zice ca face stop cardiac. Acuma nu le mai am, si sigur datorita aspenterului si doza mare de utro-sunt sigura 100%. DOAMNE AJUTA in continuare!), plus la astea, am dat iama si pe la vin rosu si eu si in alte zile bere fara alcool.
Vinul rosu asa ma relaxeaza la uter si ma face sa ma simt bine.-el sigur ma ajuta. Acushica mai beau inca un paharel acuma seara
Iti doresc sanatate tie si la fotbalistuldin burtica! si sarcina usoara in continuare pana la termen!
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
kmy_black spune:
Anne_Marie
foarte frumoasa scrisoarea ta, iti dau lacrimile, subscriu si eu la ea, poate reusesc sa scriu si una pe cont propiu!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
MeAlex spune:
Culmea e ca luna asta eu nu am pus utrogestan dupa ovulatie...ca imi zisese ca de aia apare spottingul prea repede...am inceput sa pun dupa beta pozitiv.
5 weeks and 5 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
Draguta si eu te , tu ce mai faci? Apropo de tite eu le-am pierdut pe undeva pe la mama prin burta , ce mandra o sa fiu eu cand o sa le am pline de lapte, o sa stau numai cu ele pe afara sa vada lumea ca si eu am. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi |
Si eu vreau tate mai mari ca parca nu am nimic.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Fetele, eu va pup pe toate ca ma bag la nanica suntobosita. Nimic nou la mine, decat ca astept cu multa incredere si rabdare sa treaca zilele, cred ca sambata o sa-mi bag un bHCG. Am ceva simptome, dar mai astept si apoi ma pronunt De azi am marit doza de utrogestan de la 600/zi la 800/zi. Cam astea-s news la mine. Job, home, job, home... si totodata multa rabdare Ane, impresionanta scrisoare Eu nu fac bradutz, ca nu prea imi plac sarbatorile pt mine sa le fac, dar ma bucur mult pt altii Noapte buna tututor. Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
Deny ai ceva simptome si stai ascunsa?
A cata zi esti sambata dupa ovulatie, ca sa nu fie prea devreme si sa dai banutii de pomana.
Abia astept sa spargi gheata, sa vina mos craciun si spiridusii cu daruri la noi cu bebei in burtica.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui MeAlex Culmea e ca luna asta eu nu am pus utrogestan dupa ovulatie...ca imi zisese ca de aia apare spottingul prea repede...am inceput sa pun dupa beta pozitiv. 5 weeks and 5 day _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru sanatos! |
MeALex, sincer, si eu la fel vroiam sa fac asa, sa bag utrogestan dupa ce vad testul pozitiv, vroiam sa merg pe ideea ca poate nu va mai fi nevoie de utrogestan, dar cand am vazut ca in z2 DPO TB a scazut de la 37,1 la 36,8 , atunci imediat m-am alertat si repede utrogestan am si bagat.
Asta a fost pt mine dovada100% ca la mine e ca la Tzuky, progele in sarcina scade mult!
Zic din nou, Doamne ajuta sa ducem sarcinile la termen!!!
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Mihaelafalt spune:
Deny primesti felicitari de pe acum?
Vad ca tu esti convinsa ca esti graviduta si iti doresc ca ceea ce simti tu sa fie adevarat.
kmy_black spune:
monique
f frumos bradutul si catelusha asemenea!!!
verisoara mea, ce sa faca s-a ales cu o raceala si bobineaza de zor lamaii!nu are nici greturi nici pofet, rara are cate o senzatie vaga de greata dar mai mult din cauz aoboselii de la munca!
joi sau vineri va merge la eco , si va fi prima data cand va auzi inimioara lu bebe mic
ufffffff, abia astept sa vad liniutele de la tine!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!