Pufi de 2010 (53) - LMA Kiti!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi ani Luca Alexandru!
Sa cresti mare si voinic!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Off offf off Mirela, bine ca ati scapat!

Sumar de Marti 13:

- cearta oribila si urlacioasa cu sotul
- am fost la un interviu care a durat 15 minute si am avut impresia ca abia astepta sa ma trimita acasa de cand i-am zis ca-s in concediu de maternitate de 2 ani incoace
- am fost sa ma tund si mi-a taiat mai mult de juma din par pe motiv ca era varza de deteriorat si tocit (avea dreptate saraca, ama vazut si eu dar nu eram pregatita sa renunt la asa mult)
- ca sa mai animam atmosfera de draci in casa am zis sa fim in spiritul Craciunului si sa facem bradul (pe care ne chinuim de 10 zile incoace sa il facem ca o sa plecam si nu vom avea timp sa ne bucuram de el) si Yannis a luat-o la fuga prin casa cu un glob , oricum era din plastic, baby friendly etc....si cand a alunecat si a luat o cazatura fix cu fruntea de parchet...ouch! si din viteza..Partea naspa? Intre frunte si parchet era globul pe care il tinea in mana!!!!
Noroc ca nu s-a spart bucati sa ii intre in ochi, dar a reusit sa faca o gaura cu fruntea in glob!!! Si tot conturul gaurii il are imprimat pe fatza sub forma de taietura! nimic f grav dar putea fi oribil! nici nu vreau sa ma gandesc!!!!

sper sa intelegeti de ce nu mai scriu comentarii si alte cele....

de Yannis

O Doamne!
O imbratisare mare si tare pentru tine si Yannis!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

_

La Multi Ani!!
Multi ani fericiti si sanatosi inainte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Deci... ieri chiar a fost o zi ciudata, sa inteleg... Si Sebi a cazut ieri, statea pe scaun la masa (scaun normal, ca al lui nu mai are farmec, tre sa stea ca noi) si se juca cu un castronel; m-am intors pt o secunda (vorbeam la telefon) si m-am intors ca l-am auzit plangand - cazuse de pe scaun, era pe spate pe jos, dadea din maini si din picioare ca un gandac si plangea. Nu cred ca s-a lovit prea tare, ca n-a plans mult (el oricum nu prea plange cand se loveste, mai ales daca e din vina lui), cred ca mai mult s-a speriat sau era suparat ca si-a stricat joaca

Sorina parca ai povestit de Sebi... La mine casa e mereu cu fundul in sus ca nu fac fata sa strang dupa el. Pana strang eu ceva el deja a facut alte doua gramezi in alte zone ale casei Tot cu haine imprastiate peste tot, castroane, jucarii, hartie igienica in wc de ma si mir cum de nu s-a infundat pana acum, bucatele de fructe peste tot, frimituri in cele mai mici coltisoare, chilotii si sutienele mele trase peste cap (o sa pun o poza sa-l vedeti ce "colier" isi face), umbla in pantofoar si scoate de acolo tot ce poate, se incalta cu toate si le lasa in mijlocul camerei (preferate sunt incaltarile mele) Acum si-a tras sosetele mele in picioare

Fetele care v-ati schimbat look-ul sa va fie de bine, chiar daca nu a iesit tocmai pe placul vostru...

Alexa, felicitari pt Dragoselul papacios!

Sebi se lupta si el cu caninii, nu face prea urat, doar ca nu prea mai mananca. Nu vrea nimic dimineata, prima masa a lui este dupa somnul de pranz, pe la 3-4 . Mai mananca pe la 7-8 si lapte inainte de culcare... Si totusi, s-a ingrasat In trei luni de cand ne-am mutat cantareste cu 2 kg mai mult, asta in conditiile in care de la un an el nu mai pusese nimic pe el

Dece, chiar ca esti curajoasa sa varuiesti cu copchilul in casa

Fug, ca se chinuie sa-si puna ghetutele in picioare si nu-i iese si striga la mine. O zi excelenta sa aveti (in ciuda vremii de afara)

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

aaa, si jalba! ne-a scos peri suri copilul zilele astea, zici ca are un ardei infipt in fundulet... mi-a mancat juma de pachet de unt furat din frigider cu care a tapitzat si ceva parchet, masa, urechi, nas s.a.m.d. de-si baga apoi mainile in gura ca sa vomite... (nu prea stiu cum s-a intamplat, il verificam destul de des la fiecare 5 min si totusi a reusit)... am desfiintat scaunele din bucatarie ca se urca pe masa de mancat si aia de gatit cu acces la aragaz si chiuveta si dulapioarele cu diverse... si tre supravhegeat foarte de aproape si obosim repede ca nu sta locului, fuge toate casa, tranteste usi, te scoate din camera afara si tine usa ca sa nu intri peste el... am zis ca dam militaria jos din pod ca nu se mai poate! aproape ca am devenit insensibila la vreo cazatura minora sau prins de deget la usa sau dulap ca poate asa se astampara si invata... (vise!)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Bagat Arnigel ca aseara era rosu si umflat, azi are numa urma de taietura ca o zgarietura....ce sa facem...e cu stea in frunte de sarbatori! (cu cerc in frunte, ma rog )

Subscriu la ce ai spus mai sus, ba pe de asupra se mai culca si numa pe la 12 jumate - 1 noaptea si efectiv nu mai pot. La fel, incepe sa ma doara in pix busiturile si loviturile minore poate se astampara naibii si-si da seama ca nu are ce cauta sub pat si sub masa sau in dulap . Mai nou jucam v-ati ascunselea si si-a gasit un loc, am un dulap cu un spatiu unde incape in fata unor cutii aruncate acolo si cand nu-l gasesc nicaieri (prima oara am intrat intr-o panica enorma!!!) e acolo in dulap, itra si inchide usa dupa el si tace malc!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Alexutzzza.... .... daca cei cu interviul ti-au acordat numai 15 minute....nu-s decat niste fraieri, si nu merita sa..."te aiba"...Sorry de faza cu globul, pupam frumosul grec, sa treaca repede buba cea rea! Cu parul......tot ieri am fost si eu la un tuns....eu speram sa scap de mai mult par ca ma dispera aranjatul lui, dimineata...da' n-a fost sa fie...am dat peste un stilist care pretuieste parul lung, si uite-asa s-a dus pe copca tunsoarea mea, pe care o visam...."cu tzepi"...

Sorina, mami de Diana si Iris

Sa-ti fie de bine tunsoarea! Next time sa te tunzi la Bucuresti si eu la Buzau!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:

Citat:

aaa, si jalba! ne-a scos peri suri copilul zilele astea, zici ca are un ardei infipt in fundulet... mi-a mancat juma de pachet de unt furat din frigider cu care a tapitzat si ceva parchet, masa, urechi, nas s.a.m.d. de-si baga apoi mainile in gura ca sa vomite... (nu prea stiu cum s-a intamplat, il verificam destul de des la fiecare 5 min si totusi a reusit)... am desfiintat scaunele din bucatarie ca se urca pe masa de mancat si aia de gatit cu acces la aragaz si chiuveta si dulapioarele cu diverse... si tre supravhegeat foarte de aproape si obosim repede ca nu sta locului, fuge toate casa, tranteste usi, te scoate din camera afara si tine usa ca sa nu intri peste el... am zis ca dam militaria jos din pod ca nu se mai poate! aproape ca am devenit insensibila la vreo cazatura minora sau prins de deget la usa sau dulap ca poate asa se astampara si invata... (vise!)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Bagat Arnigel ca aseara era rosu si umflat, azi are numa urma de taietura ca o zgarietura....ce sa facem...e cu stea in frunte de sarbatori! (cu cerc in frunte, ma rog )

Subscriu la ce ai spus mai sus, ba pe de asupra se mai culca si numa pe la 12 jumate - 1 noaptea si efectiv nu mai pot. La fel, incepe sa ma doara in pix busiturile si loviturile minore poate se astampara naibii si-si da seama ca nu are ce cauta sub pat si sub masa sau in dulap . Mai nou jucam v-ati ascunselea si si-a gasit un loc, am un dulap cu un spatiu unde incape in fata unor cutii aruncate acolo si cand nu-l gasesc nicaieri (prima oara am intrat intr-o panica enorma!!!) e acolo in dulap, itra si inchide usa dupa el si tace malc!

de Yannis

Si Sebi adora sa se ascunda si se baga in sifonier, numai ca el rade in hohote cand se ascunde, deci nu e greu de gasit

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

_

Sunscriu! La Multi Ani!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Citat:

Citat:

de Yannis

Si Sebi adora sa se ascunda si se baga in sifonier, numai ca el rade in hohote cand se ascunde, deci nu e greu de gasit

In asteptarea Mosului...

mi-l si inchipui pe poznas!
Offf si voi ati avut peripetii ieri?

de Yannis

Mergi la inceput

Haideti sa va zic ceva haios a propos de scos din pepeni parintii ca nu se culca la o ora decenta.
Alaltaieri seara pe la 12 ma luptam ca de obicei cu el sa il adorm, facusem baitza, pusesem pijamalele, ii spusesem de vro 5 ori "pa"lui Tati ca mergem la nani si pe principiul a ceea ce discutam aici parca in capitolul trecut cu luatul cu frumushelul, uite e noapte etc, trebuie sa dormi, mami vrea sa doarma, tati doarme deja, bunica doarme, tataie doarme, matusa doarme etc, toate neamurile care dorm, Spiros de sub noi doarme si nu putem sa bocanim jucariile de parchet etc
si la un moment dat Yannis intreaba: "Mara?" si cum stiu ca prietena noastra draga e cam pasare de noapte m-a bufnit rasul
si i-am zis zis, "ei, te-ai scos! ai gasi gaselnita! Mara probabil nu doarme...."
Bine, acum nu spun ca Yannis stia ca Mara nu doarme la ora aia, dar probabil lipsea Mara din enumerarea personajelor cunoscute si a intrebat de ea, dar s-a potrivit situatiei si mi s-a parut tare haios.

de Yannis

Mergi la inceput