Pufi de 2010 (53) - LMA Kiti!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

alexutza
nu e o consolare, dar se intampla si pe la alte case....fiecare punct, mai putin ala cu interviul si tunsul
vorba cuiva, si maine e o zi!

apropo de testul barza, nu stiu sincer cum as vrea sa iasa....analizat la rece, situatie financiara&co, ar fi bine sa fie doar o liniuta, dar pana la urma....cum o fi.....

noapte buna sa aveti!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

alexutza
nu e o consolare, dar se intampla si pe la alte case....fiecare punct, mai putin ala cu interviul si tunsul
vorba cuiva, si maine e o zi!

apropo de testul barza, nu stiu sincer cum as vrea sa iasa....analizat la rece, situatie financiara&co, ar fi bine sa fie doar o liniuta, dar pana la urma....cum o fi.....

noapte buna sa aveti!

_

Offff....Stefan e ok? A scapat de ziua de azi?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Hello. Ce activitate intensa!!!

V-ati obosit tare aseara la intalnire, bag seama.

SIMPLY...sunteti top dintisori! Ati scapat repejor si cred ca si relativ usor, nu-i asa?
Noi ne cam chinuim...zgubilicii ii ies caninii abia acum si e pachetel de nervi. Azi, cel putin, mi-a pus creierul pe bigudiuri maxim. N-a vrut sa doarma deloc la pranz si combinatia durere dinti+oboseala ne-a daramat pe toti azi. Ma bucur ca s-a linistit intr-un final...acum doarme, sper sa avem o noapte dormicioasa, fara frichineli.

MICKI...si eu sunt in clubul cu prafuiala, dar rezist cu stoicism. Stiu sigur ca o sa-mi fie dor de perioada asta dupa ce incep munca, asa ca incerc sa ma bucur de tot...inclusiv de nesocializare si nervi si mofturici si orice alte 'neplaceri'.
Sotul meu chiar zicea in seara asta...'ne face arsice asta mica, dar nu conteaza, bine ca are cine sa faca asta cu noi. Altii si-ar dori sa indure orice, numai sa se bucure de un copil, iar noi care avem minunea sa ne plangem? No way!'. Are dreptate!

DASTEFA...sa te bucuri din plin de perioada asta de reintregire a familiei! Lasa forumurile si orice altceva si petreceti timpul impreuna...have fun!

ALEXA..ce face Dragos? Sper ca totul e bine...

ANA_G...e de rau sau de bine treaba cu testul? Ca nush ce sa-ti urez? Hai liniutza sau hai musafiri?

BF...funny faza cu ingramaditul, desi nu ma mira...tipic femeiesc! Iar legat de subiectele de discutie, era de asteptat sa fiti mai mult 'mame' decat 'femei', pentru ca la urma urmei asta e principalul liant care tine unit grupul asta. Poate ca in alte circumstante nu ne-am fi 'intalnit' si nu am fi fost pe aceeasi 'lungime de unda', la urma urmei fiecare actioneaza in viata privata in domenii diferite, au prieteni si anturaje diferite si e putin probabil sa ne fi intersectat la modul serios in alte circumstante...insa aici suntem toate mame, inainte de orice altceva. Probabil ca dupa mai multe intalniri live veti putea largi sfera discutiilor, dar deocamdata fac bine la 'pisisic' si genul asta de discutii. Banuiesc ca la servici numai de copil nu vorbesti, asa ca undeva tre' s-o faci, ca ai nevoie si de asta. Mie una mi-ar prinde bine...ca eu chiar n-am cu cine vorbi despre 'mamiceala'...la servici in nici un caz, cu prietenii (putini de altfel) nu, pentru ca nu au copii si nu e cazul, iar cei care au copii de obicei sunt ocupati sa vorbeasca ei si eu ii ascult.

Iar m-am placintzit...tre' sa invat sa fiu mai concisa.

Mai zic ceva lui MIRE si inchei...
...deci, MIRE...nu vrei sa facem schimb de acadele???
A mea e opusul extrem al delfitzei...scoate tot de prin dulapuri (cele din bucatarie sunt preferatele ei) si arunca in mijlocul casei, nu suporta nimic ordonat, nici haine, nici jucarii, nimic....toate trebuie sa troneze gramada pe jos. Alerg cu limba de-un cot in urma ei sa strang, dar in secunda 2 sunt toate la loc. N-am alta solutie pentru asta, decat doze uriase si repetate de RABDACOL...cata scoala fac eu cu mine permanent nici nu va inchipuiti. Toate tabieturile si principiile mele legate de ordine, disciplina, respectul pentru lucruri, carti etc...s-au facut praf! Sunt intr-o continua descoperire de sine...oare cate chestii mai sunt capabila sa accept???

Gata...trimit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Off offf off Mirela, bine ca ati scapat!

Sumar de Marti 13:

- cearta oribila si urlacioasa cu sotul
- am fost la un interviu care a durat 15 minute si am avut impresia ca abia astepta sa ma trimita acasa de cand i-am zis ca-s in concediu de maternitate de 2 ani incoace
- am fost sa ma tund si mi-a taiat mai mult de juma din par pe motiv ca era varza de deteriorat si tocit (avea dreptate saraca, ama vazut si eu dar nu eram pregatita sa renunt la asa mult)
- ca sa mai animam atmosfera de draci in casa am zis sa fim in spiritul Craciunului si sa facem bradul (pe care ne chinuim de 10 zile incoace sa il facem ca o sa plecam si nu vom avea timp sa ne bucuram de el) si Yannis a luat-o la fuga prin casa cu un glob , oricum era din plastic, baby friendly etc....si cand a alunecat si a luat o cazatura fix cu fruntea de parchet...ouch! si din viteza..Partea naspa? Intre frunte si parchet era globul pe care il tinea in mana!!!!
Noroc ca nu s-a spart bucati sa ii intre in ochi, dar a reusit sa faca o gaura cu fruntea in glob!!! Si tot conturul gaurii il are imprimat pe fatza sub forma de taietura! nimic f grav dar putea fi oribil! nici nu vreau sa ma gandesc!!!!

sper sa intelegeti de ce nu mai scriu comentarii si alte cele....

de Yannis

Vai de mine! Marti 13...brrr!

Bine ca totusi nu s-a intamplat nimic mai grav cu Yannis, restul trec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ayanna primesc, primesc. Dar o tin si pe Mara! macar sa aiba cine sa stranga dupa zgubi.

Acum sa nu va ganditi ca eu ma relaxez toata ziua, face si a mea dezordine, multa. Isi imprastie juacriile prin toata casa, scoate haine din sertate (asta mesterea si azi cand cu patania), stoarce apa din sticla peste tot pe unde apuca iar eu ma crizez foarte tare, rupe hartie igienica prin toata casa, cand e in cada stoarce toate sticlele de sampon/gel de dus, cotrobaie prin cutii si scoate tot ce gaseste.
Am observat ca are o joaca tare interesanta lately, isi face bagaj. Ia o punga mare si o umple cu diverse...jucarii, haine, fructe, tot ce gaseste si o taraie dupa ea. Mai descarca, mai incarca, o tine ocupata ceva vreme.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

sa bag si io o jalba mica de marti 13? nu ca as avea cine stie ce motiv, dar nu ma prinde somnul, sotul sforaie... deci ia sa bag o forumeala...

alexutza, sorry de patzania cu globul in frunte, pupam Yannis sa treaca repede! eventual cu arnigel... chiar azi m-am enervat si eu pe parchet ca e prea lunecos si am pus piciorul in prag ca vreau musai mocheta si nu covor si mare cat sa acopere tot livingul!

dar zi-mi si mie de ce sa te trimita acasa ca esti dupa un concediu de 2 ani? esti cu creierul mai fresh dupa o pauza de 2 ani (cand lucram intens remarcam ceva uzura mentala si imi faceam perioade de citit chestii profesionale tot ce prindeam ca sa pot da randament in perioadele mai aglomerate cand n-aveam timp de dubii sau de "nu stiu sa fac chestia asta, stai sa ma documentez"...

BF, cum zicea si ayanna, nu prea avem cu cine discuta din astea de mamiceala... am fost cu Kay la servici si m-am simtit atat de nashpa... am zis ca nu ma mai duc cu copilul acolo, mi-e era si rusine ca am venit cu plodul din urma mea, nu ma incadram nicicum in peisaj...printre atatia oameni ocupati cu chestii serioase...

Ana, cand va fi sa vina va veni cu siguranta! intre timp termini facultatea, te angajezi, lucrezi 1 an 2... ti se face dor de colici pampersi si biberoane...

dece, fusesi la teatru! foarte frumos... aveam si eu la Chis un teatru de suflet la care mergeam la fiecare 2 sapt si nu ratam niciun spectacol din stagiune iar la unele reprezentatii ma duceam si de 2-3 ori (acces gratuit cu legitimatie de presara)... m-am indragostit de lumea teatrului! o ador! (intre timp m-am indragostit de alta profesie - de medic dar teatrul ramane prima mea iubire).

mire, draguta Mara cu facutul bagajului! cu lucruri preferate? de gradi? sau orice incape in pungutza?

aaa, si jalba! ne-a scos peri suri copilul zilele astea, zici ca are un ardei infipt in fundulet... mi-a mancat juma de pachet de unt furat din frigider cu care a tapitzat si ceva parchet, masa, urechi, nas s.a.m.d. de-si baga apoi mainile in gura ca sa vomite... (nu prea stiu cum s-a intamplat, il verificam destul de des la fiecare 5 min si totusi a reusit)... am desfiintat scaunele din bucatarie ca se urca pe masa de mancat si aia de gatit cu acces la aragaz si chiuveta si dulapioarele cu diverse... si tre supravhegeat foarte de aproape si obosim repede ca nu sta locului, fuge toate casa, tranteste usi, te scoate din camera afara si tine usa ca sa nu intri peste el... am zis ca dam militaria jos din pod ca nu se mai poate! aproape ca am devenit insensibila la vreo cazatura minora sau prins de deget la usa sau dulap ca poate asa se astampara si invata... (vise!)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,
e servita, desi e cam...de huhurezi, o tin fierbinte, pentru cand va treziti!

Felicitari pentru intalnire, am vazut poze....sunteti toate niste mamici superbe!

Simply... de felicitari, tinem pumnii sa iasa cat mai repede si mai usor si celelalte maselutze printesei Ariana! Hai, ca mult a fost, putin a ramas, si scapati!

Dece....moooama, eu am mai zis ca tu trebuie sa fii super-woman, sau ceva de genul! Deci tu esti super-woman, si Luca e wonder-kid, daca tu reusesti sa varuiesti cu copilul in casa!

Dastefa....sa aveti sarbatori de vis, cu familia in formula completa!

Mire... micutza "control freak"! Bine ca s-a terminat cu bine faza cu comoda, si e ok Mara. Bagaj zici....imi suna cunoscut.... Iris are o gentutza roz, matlasata, cu un cap de hello kitty aplicat pe ea, pe care o tine pe bratz ca..."'etele"(aka...fetele), si in care isi pune toate cele trebuincioase unei luuuungi calatorii (cana de apa, sticks-uri, biscuiti, pufuleti, suzete, cate o jucarie preferata a momentului...etc ).Cum a scris si Ayanna() mai sus, referitor la Marutza cea ordonata.....banuiesc ca nu vrei sa facem un schimb de copii, fie si pentru 24 de ore......

Ana....sa fie cum vreti voi, testul ala!

Alexutzzza.... .... daca cei cu interviul ti-au acordat numai 15 minute....nu-s decat niste fraieri, si nu merita sa..."te aiba"...Sorry de faza cu globul, pupam frumosul grec, sa treaca repede buba cea rea! Cu parul......tot ieri am fost si eu la un tuns....eu speram sa scap de mai mult par ca ma dispera aranjatul lui, dimineata...da' n-a fost sa fie...am dat peste un stilist care pretuieste parul lung, si uite-asa s-a dus pe copca tunsoarea mea, pe care o visam...."cu tzepi"...

BF, Ale1212xa....ce fac pufii?

Ayanna, Ruxita, Tomaca...

Ca vorbeati de pufi, si de cat sunt de cumintzei....sa zic si eu :

Iris e ..."uraganul iris" in continuare, si nu se dezminte deloc. Scoate tot-tot de peste tot: haine curate din sertare, murdare din cosul de rufe, isi trage chiloti pe cap si defileaza, sosete pe maini, se deghizeaza cu esarfele, hainele si pantofii mei si ai sora-sii, trage de vaze, de ramele foto de pe rafturi, cere s-o urcam pe unde n-ajunge, absolut tot e in mijlocul casei...ca sa nu mai vorbim de jucarii, pe care iubeste sa le ..."...'to"(aka...rastoarne), se urca pe masa de sticla din sufragerie si incearca sa se urce pe pervazul geamului...facea treaba asta si la dormitor, cu un scaun, pe care l-am relocat....in cateva secunde e macel in spatele ei, si alergam cu limba scoasa cu totii, ori pe rand, ori toti deodata sa adunam macelul, macar sa avem pe unde calca...desface, suge si stoarce pe covoare si podele tuburi de...felurite creme, paste de dinti, picaturi si pudre diverse, servetzele umede si uscate, hartie igienica bucatzele, face vama la gentile vizitatorilor, ne pune in pantofii de la cuier diverse...."cadouri" ca: plastilina, apa, pasta de dinti, jucarii mici.., tranteste usi(de sticla ),mai da si cu capul in ele de ciuda, cateodata, se inchide in camere pe dinauntru si nu ne permite accesul, s-ar spala si flescai non-stop la chiuveta de la baie, arunca cu mancare pe care o maruntzeste bine inainte, isi face "freza" cu dulceata, peste, paste, orez, cereale , s-a intamplat sa prinda pampers-ul cu caca, si tras fara remuscari un modelaj de mama-mama....nu e clipa sa nu comita cate o dracie ...o tine in registrul asta toata ziua, si nici n-o poate opri nimeni, desi mereu e cineva cu "geana" pe ea..... Ce sa zic....pe mine ma distreaza fazele astea....poate o sa credeti ca am luat-o razna, dar pe mine curiozitatea ei vie nu ma enerveaza, ci ma bucura si ma amuza, pana la un punct.... Cum spunea si Ayanna, lucrez cu mine in permanenta si am luat-o ca pe o manifestare a inteligentei si personalitatii ei efervescente....(ma alint si eu, ca cioara in latz )...mai obosesc si eu de-atata curiozitate si personalitate, dar pentru asta exista..."vita-max".

Ce mi se pare cel mai "fun" nu e ceea ce face, ci mai ales....cum face toate nazbatiile....aka cu o mutra shmekeroasa, si cu...stelutze in ochisori....Efectiv ii scapara ochii de amuzament cand..."le comite"....Stie exact ce face, spune exact care vor fi consecintele pentru ea, dar impulsul primeaza...ne studiaza si pe noi, reactiile noastre... ne are sub lupa ....De ex. se suie in picioare pe bratul canapelei, si balanseaza acolo, si spune :"Caji-poc, bubu, oa-oa"(aka: O sa cazi, faci poc, si buba, si o sa plangi oa-oa)...da' tot se suie...

Despre ieri, marti 13....

M-am tuns si eu(e drept ca tunsoarea e frumoasa, si poate nici n-as fi fost pregatita sa trec la.."tzepi"), dar mi-as fi dorit o schimbare mai mare decat ce-a iesit...(sunt tot cu parul pan' la brau, ca rapunzel )...
....iar copila a cazut si ea, sa fie in rand cu ceilalti pufi...Aseara, imi pregateam hainele pt astazi, o clipa m-am intors spre sifonier....mandra era in pat, facea un puzzle de lemn, si-l carabanea intr-o cutie goala de pampers....nici una nici doua....."zdufff", "ueeeee"!!....maimutzica mea gasise de cuviinta sa se introduca herself in cutia de pampers, cu care a si cazut gramada, din pat! Noroc ca patul nu e inalt, si am in laterale niste covoare groase si pufoase, nu s-a lovit rau tare, dar a tipat o gramada, cred ca din cauza surprizei, sau de ciuda ca i-a fost intrerupta..."actiunea" ....ca am verificat-o bucatica cu bucatica, after, si nu avea nimic, nici macar o vanataie....

Ehhh, gata placinta....musai sa merg sa ma apuc de cele zilnice.

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

am venit dupa miros de cafea

am citit ce s-a scris de aseara si cand sa raspund s-a restartat calcu...sa fie semn sa ma bag iar la somn

se pare ca marti 13 a fost o zi grea pentru multe dintre voi..pentru mine a fost bine...l-am vazut pe Dragos cerand pentru prima oara cu ardoare de mancare "papa"...

s-a trezit la 8:30 dimineatza si primul lucru mama....si apoi papa...l-am dus in bucatarie si cand a vazut cratita cu mancare a fiert si-a luat castronul si incerca sa il bage in oala sa isi puna sa manance...nu am reusit sa il conving ca nu e gata..i-am incalzit supa pana la urma ca sa vada ca e din cratita...deci la 9 el papa supa...la 11 era gata mancarea si a papat iar
la 2 ne bagam amandoi la somn...la 4 il aud..mama..mama....maaammaaa..ii zic..Dragos inca 10 minute...se urca pe mine, imi prinde fata in maini(asa face cand vrea sa ma faca atenta si eu ma fac ca nu il bag in seama), imi baga degetu in ochi sa ii deschid si zice papa..papa..papaaa..am murit si am reinvinat de drag...

gata cra-ul..ma duc la cafeaua mea...oare ce sa fac azi de mancare...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza

sarumana de coffe, sorina, merge la fix...

alex...offf yannis...bine ca e bine...restul..si maine e o zi...eu nu mai povestesc de jiji pt ca o citi naibii vreounul de la protectia copilului si-i zice ca-s denaturata...dar....zilnic are...intamplari...ca sa zic asa...

mire...nu stiu de ce dar mi-o si imaginam pe mara candciteam...cu fatuca ei serioasa...si preocupata...acu ma gandesc ca am dat si eu comanda de un fel de comoda pt dormitorul lui jiji...

ayanna....ne-ai lipsit

sorina sa-ti fie de bine tunsoarea...

si au am momente cand imi doresc o schimbare..si tot timpul zic ca tre sa inceapa de la cap...acu las capitolul...infrumusetare pe sapt viitoare...sa termin shmotrul....

aseara m-a sunat o fosta vecina care era cu alta( s-au mutat la case mai mari:) ) ca sunt in zona si saies cu jiji....eu eram plina de var..jiji mort defoame..n-am iesit insa...vine JM acas...si-i cheama pt toti..au ce era in asa la mine...dar....s-au jucat asa frumos juma de ora....si-mi aduceam aminte....cum alineam carucioarele in parc si le dadeam iaur...acu sunt mari...cand au crescut?????

acu jiji e fresh de la 6 juma...deja zice...pa....adik sa iasa....

sa aveti o zi de miercuri 14....perfecta

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata

in viata mea nu am fost atat de matinala pe forum

alexutza, ieri nu s-a intamplat nimic, dar voiam sa spun ca se intampla si pe la noi certuri urlacioase rau de tot, cazaturi la limita tragediei (luni de ex s-a urcat pe scaun sa ajunga la calculator si i-a alunecat scaunul de sub picioare si m-am trezit cu el latit pe jos...ca-n filme....nu s-a lovit prea tare, dar putea sa dea cu capul de marginea biroului sau mai stiu eu ce....doamne fereste! sau altceva, am o masuta de cafea cu blatul de sticla, o fitza de acum cativa ani a sotzului, care acum e pe post de suport de jucarii, si a cazut in nenumarate randuri la cativa cm de marginea ei....pana cand chiar a venit cu gura in blatul de sticla, si-a julit barbia, a suspinat/plans juma de zi, are si acum o mica galma in coltul gurii.....)

revin...

_

Mergi la inceput